...And isn´t it ironic

QueenBabar

New member
../images/Emo42.gif ...And isn´t it ironic ../images/Emo42.gif

התחלתי להתעניין במוזיקה ובזמרים בערך כשהייתי בכתה ו´, והשיר שהכי זכור לי ששמעתי אז בMTV (הוא היה להיט גדול באותה תקופה) הוא IRONIC של אלאניס מוריסט. התאהבתי בשיר ובקליפ מהרגע שראיתי אותם - השיר בגלל המלים, המוזיקה, והקול החדשני של אלאניס, והקליפ בגלל הרעיון של 4 דמויות שונות שהן בעצם אותה אחת, אך לכל אחת אישיות משלה. לא הרבה אחר כך קניתי את האלבום עם השיר הזה, התלהבתי מכל שיר ושיר, ושמעתי אותו מספר אינסופי של פעמים. כמובן שגם את הדיסק שבא אח"כ (עם השם הארוך נורא והפה של אלאניס על העטיפה) מיהרתי לקנות, שמעתי הרבה פעמים ובהתחלה התלהבתי, אבל לאט לאט ירדה ההתלהבות. את הדיסק (או הדיסקים) שבאו אחר כך כבר לא קניתי. היום אני מעדיפה להתרפק על העבר ולהקשיב לJagged Little Pill המצויין, מאשר החומרים החדשים שלה. כי את ההתרגשות שקיבלתי בכתה ו´ כל פעם ששמו IRONIC בMTV, אני כבר לא יכולה לחוות שוב...

QueenBabar

New member
ועם כל זה שכחתי לציין

היי, אני חדשה בפורום!
כאמור לא המעריצה הכי גדולה של אלאניס, למרות שפעם בהחלט הייתי, ולכן אני פה בעיקר על תקן קוראת הודעות, יותר מאשר כותבת כאלה משלי. אבל כל הכבוד לכולם על ההשקעה, במיוחד לRוית החמודה ולאלאניס-ג´אנקי שאני לא מכירה! TA TA!

מלא כמוך ו... חבל (לא שאני נגדך...)

לפניי שאת קורא את ההודעה שתדעי שאני לא נגדך!! לצערי הרבה אנשים, חובבי מוזיקת 90, קנו רק את האלבום הזה. אחותי, בדיוק כמוך, היא גם אהבה את אלאניס, אבל זה האלבום היחיד שהיא קנתה. (אני קניתי את השאר וגם אותו - כל הזמן רבנו "אני קניתי ת´דיסק, אתה לא שומע"). למזלינו Jagged little pill נהפך להיות אלבום שכל מי שתקופת הנעורים שלו הייתה ב- 90 יש לו אותו. נ.ב. אם אהבת את JLP, שאלאניס יחסית קלילה לאלבום כמו supposed former infatuaion junkie, אז אין מצב שלא תאהבי את אלאניס של URS. האלבום החדש. העטיפה שלו, הוא ממש זול...===================================|>

j u n k

New member
אני לא חושבת שזה חבל...

בהרבה זוויות אני מזדהה עם מה שהיא אומרת...ג´אגד לא עזב את המערכת שלי מאז שהוא נכנס לשם ולא משנה כמה אני אוהבת את ספוזד עם ג´אגד אני הכי מזדהה, ועברתי עם הדיסק הזה את שנות נעוריי היפות.. וכמוני וכמוהה כל כל הרבה אנשים...אנחנו נשארנו "נאמנים" אבל אפשר להבין את האנשים שלא קיבלו את השינוי הדרסטי שהיא עברה.

Rוית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני רואה את מקיימת הבטחות
אהבתי את המשפט שאת לא יכולה לחוות את ההרגשה של שמיעה של אירוניק לדוגמא, ואני מסכימה, לדעתי, עד כמה שאני מעריצה ואוהבת את האלבומים של אלאניס, JLP הוא בהחלט האהוב עלי... תהני בפורום

I Was Hoping

New member
welcome!

I also think JLP is the best!I also felt the same about the entire SFIJ, and some parts of URS, but JLP is perfect. Enjoy the forum, Hilla.

למעלה