תכנון שבועי-

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo42.gifתכנון שבועי-

יום ראשון 10/2 - יום שני 11/2 - יום שלישי 12/2 - יום רביעי 13/2 - יום חמישי 14/2 - יום שישי 15/2 - יום שבת 16/2 - שבוע טוב לכולן
_________________________________ אני לא ממש אוהבת לתכנן את השבוע שלי, כי בסוף שום דבר לא יוצא לפועל.

מאורי6

New member
שלי

יום ראשון- היה פיתוח קול, ועוד מעט החבר [המממ כן] בא.. הולכים לדודה שלי וחוזרים לישון פה. יום שני- עם החבר במרכז
+שיעור משחק יום שלישי- חוזרת הבייתה, ישנה כמה שעות והולכת לדודה כנראה. יום רביעי- פיתוח קול חמישי, שישי, שבת.. פתוחה להצעות

גם אצלי הכל מתחרבש בסוףך אבל לא נורא

יום ראשון 10/2 - לומדת לפסיכולוגיה והבובות חוזר היום יום שני 11/2 - לומדת לפסיכולוגיה+ חדש כושר. יום שלישי 12/2 - הולכת לחברה לעשות צמות בכל השיער:) יום רביעי 13/2 - חדר כושר+ מכינה עוגת בננות יום חמישי 14/2 - מכינה סוג של סופלה שוקולד(בזמן האחרון אני מבשלת חח)+ החבר בא וחוגגים ולנטיין(בערך חח) יום שישי 15/2 -נוסעת לחבר יום שבת 16/2 - אצל החבר ואני נשארת אצלו עד רביעיייייייי (לו יש רגילה ולי יש טיול שנתי ואנילא יוצאת) חח אני כל כך מחכה לזהה!!!

עונה...

יום ראשון 10/2 - יום הולדת 20 ושנתיים עם החבר. התעוררנו, לקחתי את החבר לרכבת, נסעתי ללימודים סוף סוף התחיל הסמסטר, משם קפצתי לעבודה כי התקשרו שאני אבוא, נתנו לי מתנות, אכלנו עוגה ונסעתי הביתה. יום שני 11/2 - חדר כושר, לימודים, עבודה יום שלישי 12/2 - סידורים, עבודה יום רביעי 13/2 - לימודים יום חמישי 14/2 - עבודה יום שישי 15/2 - דוד שלי מגיע מארצות הברית אחרי שנים שלא ראיתי אותו יום שבת 16/2 - אולי לנסוע לאנשהו עם החבר והמשפוחה, תלוי במזג אוויר

מממ... שבוע עמוס.

יום ראשון 10/2 - למדתי למבחן בתנ"ך ועבדתי. יום שני 11/2 - לומדת למבחן בערבית + שיעור פסנתר + לומדת למבחן בפיזיקה. יום שלישי 12/2 - לומדת למבחן בערבית. יום רביעי 13/2 - לומדת למבחן בערבית + פיזיקה + שיעור פרטי בפיזיקה. יום חמישי 14/2 - מבחן בערבית + שיעור פרטי בפיזיקה + ללמוד לפיזיקה (איזה וולנטיינס הא?) יום שישי 15/2 - לומדת לפיזיקה. יום שבת 16/2 - לומדת לפיזיקה עד המוותתתתתתתתתתת והמבחן ביום ראשון.

OgaliO

New member
.

יום ראשון 10/2 - בצפר [5 שעות חופשיות מתוך 5..], אז הלכתי עם חברות לארומה
, אחכ נסעתי עם אבא למסעדה, אה ובאמצע רבתי עם החבר, ואז אחרי המסעדה ביקש שאני יבוא כדי שנדבר. יום שני 11/2 - בצפר, עכשיו הייתי בחדרכושר, תכף חברות באות יום שלישי 12/2 - בצפר, ללמוד למבחן בהיס', חדרכושר יום רביעי 13/2 - בצפר עד מאוחר, ויומלדת לאבא
אז יוצאים .. יום חמישי 14/2 - היה אמור להיות בית ריק לסופש, אבל לא
, אה, זה יום האהבה .. לא יודעת עוד מה יהיה.. יום שישי 15/2 - כנ"ל יום שבת 16/2 - וכנ"ל ..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo42.gif

יום ראשון 10/2 - עבדתי ועשיתי מבחן יום שני 11/2 - עשיתי מבחן והלכתי הביתה, יש לי היום פגישה ב8 בערב עם מורה בקשר לספר מחזור יום שלישי 12/2 - מחר יש לי עבודה יום רביעי 13/2 - נסיע לבית משפט העליון מהבצפר יום חמישי 14/2 - בבית או משהו
יום שישי 15/2 - כנ''ל יום שבת 16/2 - בטח שוב מתעצלת לעשות משהו חוץ מלשבת מול המחשב

למעלה