שלום, חדשה פה הבנתי שיש ועדת קבלת פנים כוס קפה, עוגה. אה ושכחתי, אני רעבה יש משהו לאכול?
כ כפית1 New member 20/12/05 #1 ../images/Emo42.gif שלום, חדשה פה הבנתי שיש ועדת קבלת פנים כוס קפה, עוגה. אה ושכחתי, אני רעבה יש משהו לאכול?
../images/Emo42.gif שלום, חדשה פה הבנתי שיש ועדת קבלת פנים כוס קפה, עוגה. אה ושכחתי, אני רעבה יש משהו לאכול?
H henush7 New member 20/12/05 #2 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אחותי היקרה, רעבה? חכי תכף נוסעים לאכול. וקבלת פנים... חכי אני קוראת להן. רינתיתיתי צחוקית איפה אתן?
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אחותי היקרה, רעבה? חכי תכף נוסעים לאכול. וקבלת פנים... חכי אני קוראת להן. רינתיתיתי צחוקית איפה אתן?
R Rinattt New member 20/12/05 #3 אני כאן... ברוכה הבאה... ומאחר שאני תימניה - קפה תביאי מהבית! < צוחקת >
ש ש י ר ה 42 New member 20/12/05 #5 וואלה תימניה ../images/Emo13.gif איפה היה הג'חנון כשאני באתי? אה? אה? אה?
ס סוף עונה New member 20/12/05 #10 סופי שרפה????????????????? ???????????????????????????????? חכי חכי בבית
R Rinattt New member 20/12/05 #14 חחחח ידעתי שככה תתעוררי, אגב... חייבת לך סיפורים מ צ ח י ק י ם ביותר... ככה שאני מאמינה שתוותרי לי על העונש...
חחחח ידעתי שככה תתעוררי, אגב... חייבת לך סיפורים מ צ ח י ק י ם ביותר... ככה שאני מאמינה שתוותרי לי על העונש...
ס סוף עונה New member 20/12/05 #11 תקשיבי כפית כאן, בשביל לאכול ולשתות, צריך לעבוד אז קדימה, מטאטא ביד!!! מטלית בכיס!!! ויאללה,חלונות, פנלים ,ושטיפה טובה. רינתתתתתתתתת תעזרי לה!!!! וכשאני חוזרת רוצה לראות הכל מבריק ואז תקבלי קפה עוגה ומשהו לאכול קפיש???? ברוכה הבאה
תקשיבי כפית כאן, בשביל לאכול ולשתות, צריך לעבוד אז קדימה, מטאטא ביד!!! מטלית בכיס!!! ויאללה,חלונות, פנלים ,ושטיפה טובה. רינתתתתתתתתת תעזרי לה!!!! וכשאני חוזרת רוצה לראות הכל מבריק ואז תקבלי קפה עוגה ומשהו לאכול קפיש???? ברוכה הבאה
R Rinattt New member 20/12/05 #15 ../images/Emo46.gif מה זה תעזרי לה? אין מנוחה לרשעים תעזרי לה לעזור לעצמה וואלה איפה אביב חסרה לי כאן
../images/Emo46.gif מה זה תעזרי לה? אין מנוחה לרשעים תעזרי לה לעזור לעצמה וואלה איפה אביב חסרה לי כאן
R Rinattt New member 21/12/05 #18 ../images/Emo24.gif כאן בכדי לעזור לנקות? ../images/Emo8.gif סופי מחלקת את ההוראות...