שירשורשבוע

אה

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע? אה, יתבטלו שיעורי ספורט/מדעי הטכנולוגיה, יבואו חניכים לפעולה ויקשיבו בלי שאצעק עליהם, וזהו, בעצם. מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע? אה, בעקרון לא. הופעה של איאן אנדרסון. מתכננים ללכת לאיזה הופעה? חה, איאן אנדרסון. לסוע לאנשהו? לא ממש. לקנות משהו? חומרים למגמה. (בפאקינג 400 שקל!) לאכול משהו? אני מניחה P: מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו? תחילת לימודים סבבה. ולא קרו? תחילת לימודים סבבה? סתם, היה בסדר. קרה משהו מיוחד? לא ממש. הלכתם להופעה? לא, באסה. נסעתם לאנשהו מיוחד? לא. קניתם משהו? אמ, נדמה לי שכן. אכלתם משהו? כמו תמיד.

Skicker

New member
איזה שבוע

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע?מתחיל עבודה וטיול לילה יום!! מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע?סוף סוף עבודה!!וגם טיול מתכננים ללכת לאיזה הופעה?לא לסוע לאנשהו?לטיול לקנות משהו?לא לאכול משהו?לא לא צריך לאכול מקסימום אפשר למות מרעב מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו?לא ציפיתי לשום דבר שבוע שעבר ולא קרו?קצת קשה שלא יקרו.. קרה משהו מיוחד?נפל עלי אסטרואיד הלכתם להופעה?לא נסעתם לאנשהו מיוחד?לא קניתם משהו?לא אכלתם משהו?לא

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gifאהוי!

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע? אני מקווה שאמא שלי תסכים שאני אלך להופעה של יהלי סובול ודנה ברגר :( מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע? כן, ההופעה. מתכננים ללכת לאיזה הופעה? ...
לסוע לאנשהו? לא משהו מיוחד.. אולי הבארבי XD לקנות משהו? כן, מכנסיים, דחוף ;[ לאכול משהו? אם אני לא רוצה לגווע ברעב, חוששני שכן מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו? הופעה של דפנה והעוגיות כאילו דה
ולא קרו? כל מני דברים XD קרה משהו מיוחד? לוזוכרת משהו כזה הלכתם להופעה? ככככןןןן נסעתם לאנשהו מיוחד? הבארבי? X: קניתם משהו? כרטיס להופעה? D: אכלתם משהו? לא. סתם, נו ברור שכן.

למעלה