שירשורשבוע

../images/Emo42.gifשירשורשבוע../images/Emo42.gif

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע?
מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע?
מתכננים ללכת לאיזה הופעה?
לסוע לאנשהו?
לקנות משהו?
לאכול משהו?
מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו?
ולא קרו?
קרה משהו מיוחד?
הלכתם להופעה?
נסעתם לאנשהו מיוחד?
קניתם משהו?
אכלתם משהו? :- D שבוע טוב!

jony543

New member
ראשון ../images/Emo3.gif

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע? כמה שיותר מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע? לא מתכננים ללכת לאיזה הופעה? דפנה והעוגיות מתי שיהיה לסוע לאנשהו? לא נראה לי לקנות משהו? לא לאכול משהו? אולי מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו? הופעה של דפנה ולא קרו? המממ.... לא יודע קרה משהו מיוחד? הממ הייתי קרוב [מאוד
] לענבל הלכתם להופעה? כן נסעתם לאנשהו מיוחד? לא קניתם משהו? לא אכלתם משהו? כנראה... שאלון קשה מצד אחד אני לא יכול לחזות את העתיד מצד שאני אני לא זוכר מה עשיתי בעבר

ענבליייייי../images/Emo99.gif

תעשי לי לב עקום
וכן הלכת למקום מיוחד! התחנה המרכזית החדשה עם הבגטים המוזרים!!!!!

clyps

New member
זרעי גויאבות.

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע? וואו.. המון... אי אפשר לספור את זה על אחת עשרה אצבעות \=
מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע? אני נוסעת להצגה בבית לסין
אז אין ספק שאני מחכה לזה
מתכננים ללכת לאיזה הופעה?השבוע אני לא חושבת.. לעומת זאת, בחודש הקרוב יהיו לי הרבה--> ערן צור,אלונה דניאל (שתוציא כבר את האלבום החדש!),קורין אלאל, דפנה והעוגיות (אוקטובר גם נחשב
)
לסוע לאנשהו? ת"א
לקנות משהו? מיץ תפוזים, וסטנד לבס
אה כן! ואת "אור פרא" של יונה וולך
לאכול משהו?פיל
מה הדברים הטובים שציפיתם שיקרו לכם שבוע שעבר וקרו? ההופעה של דפנה והעוגיות ללא ספק עשתה את השבוע!
ולא קרו? הרוב קרה.. אני אופטימית
קרה משהו מיוחד?אממ.. ההופעה חח.. אבל משהו מיוחד? אממ... הייתה לי הארה! וסיימתי לכתוב את הספר שלי
הלכתם להופעה? אכן כן!
נסעתם לאנשהו מיוחד?להופעה .. ולרעננה..אבל רעננה לא מיוחדת.. ראשון לציון זה מיוחד?
קניתם משהו?הו.. הרבה דברים... קניתי שני מחזות..
"בית הבובות" (הנריק איבסן) ו"משחקים בחצר האחורית" (עדנה מזי"א, אה! והמוזיקה נכתבה ע"י לא אחר מערן צור
) קניתי את הספר "דרמה ותיאטרון"... ואת האלבום של דפנה והעוגיות, ומפרטים חדשים..
אכלתם משהו? לא, לא אכלתי כל השבוע.. הזרקתי לעצמי מיץ אגסים לוריד... נו ברור שאכלתי! האם זה נימנע בכלל?
(ואני לא מדברת על מקרים מיוחדים..) להית'
שיר
. (כמה חתולים תפסתי
)

DirtySpirit

New member
ממ

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע? לאיודע מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע? לא ממש.. מתכננים ללכת לאיזה הופעה? לא;; לסוע לאנשהו? לא שידוע לי לקנות משהו? לא נראה לי לאכול משהו? מן הסתםXP מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו? לא זוכר ולא קרו? ^ קרה משהו מיוחד? לא הלכתם להופעה? לצערי לא>: נסעתם לאנשהו מיוחד? לא קניתם משהו? אכלתם משהו?

לנולנולנולנולנו../images/Emo85.gif

שיר נסגד
שיר, תודהההה שעועית ירוקה שכמותך
מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע? לא הרבה\= בעיקר לימודים:|מלחיץ. חהחהחה.
מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע? לא
.
מתכננים ללכת לאיזה הופעה? כן%%@דפנה והעוגיות
ואולי גם לג'ירפות
לנסוע לאנשהו? לא..
לקנות משהו? כן!!!!!!!!!1 חצאיתטייץ!
לאכול משהו? חסה
מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו? הופעההאהאהאהאהאאה
ולא קרו? לא
קרה משהו מיוחד? כן
הלכתם להופעה? יססססססססססססססס
נסעתם לאנשהו מיוחד? כןכןכןכןככן
קניתם משהו? כןכןכןכןכןןכן 30 חולצות! וצ'יפס בהופעה
.
אכלתם משהו? לא. מה זה השאלות האלו?
שבוע טוב! גם לך

clyps

New member
../images/Emo6.gifחסהה!!!!../images/Emo99.gif

גם את שעועית ירוקה... כולך ירקרקה ומעוגלת
ממש חרוב ירוק!

פו הסקסי!../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

יש לי יומן של פו הדוב
והיום הדבקתי תמונות של דפנה והעוגיות ביומן
וגנבתי לאחי את הדבק
אבל הוא נגמר לי
אז השתמשתי בדבק סלוטייפ
אבל גם הוא נגמר..אז השתמשתי באחר..שעדיין חי! אבל הוא דיי גוסס.

clyps

New member
וואוו.. איזו מעשיה../images/Emo13.gif

הממ... עדיין יש את המדבקות המגניבות של דפנה והעוגיות בשני שקלים?

תצ'ובות

מה הדברים הטובים שאתם מצפים שייקרו לכם השבוע? המ. כלמיני. בעיקר ההופעה של איאן אנדרסון ביום שבת. מצפים למשהו מיוחד שייקרה השבוע? ההופעה של איאן אנדרסון ביום שבת. וימי מגמה. מתכננים ללכת לאיזה הופעה? לא, לא ממש... O.O לסוע לאנשהו? לרעננה... להופעה של איאן אנדרסון D-: לקנות משהו? קניתי היום דיסק של פול מקקארטני! לאכול משהו? כל אוכל. מה הדברים הטובים שציפיתם שיראו לכם שבוע שעבר וקרו? יום הולדת לידידה ממש טובה שלי, ציפיתי שיהיה כיף ואכן היה! ולא קרו? לא הלכתי להופעה של דפנה ): קרה משהו מיוחד? אע, לא. הלכתם להופעה? לא ): נסעתם לאנשהו מיוחד? לא במיוחד. קניתם משהו? מתנה לידידה. דיסק אחד של גת'רו טאל ואחד של ג'נסיס. אכלתם משהו? הרבה!

למעלה