שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo42.gif שירי השבוע../images/Emo42.gif

מהו שיר השבוע של MCR שלכם
מהו שיר השבוע לא של MCR
אלבום השבוע
ציטוט השבוע
תמונת השבוע
שבוע טוב

קרניjack

New member
עונה../images/Emo8.gif

HELENA מהו שיר השבוע לא של MCR
HIM- VAMPIRE HEART אלבום השבוע
אין ציטוט השבוע
"צסע...צסע.....שסע!!!" (המורה שלנו לאזרחות מנסה להגיד "שסע" ולא מצליח)
תמונת השבוע

Love Bem

New member
עונה../images/Emo23.gif

My Chemical Romance - All I Want For Christmas Is You מהו שיר השבוע לא של
him - join me in death
|!?MCR אלבום השבוע
אין לא קניתי כבר חודשיים אלבום חדש!אולי שהים! ציטוט השבוע|?
אין! תמונת השבוע

no name141

New member
הינה....

מהו שיר השבוע של MCR שלכם:The Ghost of You מהו שיר השבוע לא של MCR:גרין דיי-86 אחרי חרישה לא קטנה על הגיטרה חח וגם נטינג אלס מדר של מטאליקה.. אלבום השבוע:אממ..דוקי של גרין דיי.. ציטוט השבוע:אין.. תמונת השבוע-->>>

GD ROCKS

New member
איזה מגניבות

אבל לא נראה נוח בשיט לנגן עליהן, הן רק יפות לא יותר מזה.

no name141

New member
כן זה בטוח לא יהיה נוח אבל הן יפות

על זאת ממש לא יהיה נוח חחח--->

DisturbedDoll

New member
Me

מהו שיר השבוע של MCR שלכם? The Jetset Is Gonna Kill You
מהו שיר השבוע לא של MCR? The Distillers-Drain The Blood.City Of Angels אלבום השבוע?The Distillers-Coral Fang ציטוט השבוע:"rawrrr" תמונת השבוע

L 0 L

New member
אני

מהו שיר השבוע של MCR שלכם: The Jetset Is Gonna Kill You מהו שיר השבוע לא של MCR: גורליז Dirty Harry אלבום השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע<<

kati666

New member
../images/Emo152.gifאני.

מהו שיר השבוע של MCR שלכם:Bury Me In Black מהו שיר השבוע לא של MCR שלכם:Ride the Wings of Pestilence-From First to Last חרשתי עליו משהו רציני
אלבום השבוע:אין.
ציטוט השבוע:כול מה שנוגע לאונס של ג'ר XD. תמונת השבוע:

עונה!=)

מהו שיר השבוע של MCR שלכם? The Ghost of You מהו שיר השבוע לא של MCR? Seasons-Good Charlotte אלבום השבוע: Good Charlotte- Good charlotte ציטוט השבוע: "I'm not Joel"]בנג'! חחחחח]" תמונת השבוע:

deadXend

New member
../images/Emo12.gif

מהו שיר השבוע של MCR שלכם?to the end מהו שיר השבוע לא של MCR? לה לה לה him-in my arms אלבום השבוע?אין ציטוט השבוע?אני אוציא לך את הקישקא תמונת השבוע

MCRules

New member
עונה..

שיר השבוע-helenaשיר השבוע לא של האלוהים-נתקעתי עליו בזמן האחרון לא יודעת למה כ"כ..time warp-ROCKYאלבום השבוע:nonציטוט השבוע: "je suis an troisiem" אני בכיתה ט' בצרפתית..XD אני לומדת צרפתית אז אני לא מפסיקה לדבר צרפתית עם אנשים וזה מצחיק כי הם לא מבינים. וזה כל כך חמוד כל המבטא הזה..=) תמונת השבוע:=====>>>{במקריות לא של MCR}

למעלה