שוב בוקר...

מה כבר 07:30 ועוד אין הודעת בוקר טוב, טוב אז

אני ראשונה הבוקר.
בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? שבלולה היכן נעלמת אתמול מהצ'ט?רשמת שאת חוזרת עוד שעה. קמתי הבוקר כמו חדשה, מחכה לי יום מטורף. ביי בינתיים. מי יודע לאן גלמור התאדה? גם בקושי שומעים מאחד ומיוחד, ואהובה ודורית מור? הכל בסדר??????????

גמדים

New member
בוקר טוב

מצפה לי ים ארוך היום ומעייף ואין לי כח לזוז יום טוב

עכשיו אני רואה שאני לא הראשונה אלא הבוקר טוב

ירד עוד כמה שורות למטה. טוב אז פתחתי שירשור נוסף.

touti

New member
זה בוקר טוב של אתמול מקסימה ולהיום

בוקר טוב נהדר לכולם מקסימה שיהיה לך יום קל וסופו מהנה:)

../images/Emo42.gif שוב בוקר...

שלא מרפים... שעות מטרפות בראש התמונות שלא מרפות... כל דקה מטריפה המחשבה על מילה לא מרפה... בתקווה ליום רגוע ושלו יותר שיהי'ה יום מקסים...

../images/Emo24.gifקבלי המון ../images/Emo24.gif

מזדהה איתך ממש ומבין אותך היטב. מציע לך להעסיק אותך במשך מרבית היום וכך יקל על כאבך מקווה שכאבך יחלוף במהרה

וזה שיר, שאמנם לא כתבתי אבל

משקף את הלילה שעבר עלי באמצע חיי באמצע חיי יותר או פחות נעצר העולם רעדו הפחות קרסה הבמה עליה שיחקתי ואני מילותי שכחתי באמצע חיי הקיץ חלף מה עוד אבקש סגריר על הסף להמשיך לנוע בלי סער בלי אש עשבים שוטים לעקור ולנכש ואשר יבוא יבוא ואשר יהיה יהיה ואני על מאומה כבר לא אתעקש באמצע חיי יותר או פחות באמצע שחור באמצע אפור היו אנשים בחדר בלי אור והיית אתה באמצע חיי יותר או פחות נעצר העולם רעדו הטפחות ביקשת על נפשי רק אחת לא יותר עשה שילחש "אני בא לקראתך" עשה שיחדל בו הפחד עשה שיבטח עשה שיאהב תן בו הכוח אל מול אהבתי תן בי כוח אל מול שתיקתו נסוך את שיקוי החיים לדמו שחרר אהבה מכלא ליבו באמצע חיי יותר או פחות נעצר העולם רעדו הטפחות וביקשתי על נפשי רק אחת רק אותך לא יותר לא אחר לא יותר

למעלה