שבוע חדש.

ayagu

New member
../images/Emo42.gifשבוע חדש.

קטנטונת ואני היום בבית. אמא ביום חופשי וקטנטונת איתי. כבר בבוקר התלוננה הקטנה על רשימת תחלואים היכולה להבהיל אותנו לחדר המיון. מדחום שלל בעיית חום והאוטובוס שחלף (ההסעה) חלק מהתסמינים הנוספים. אמא שתכננה יום עמוס פעילויות כולל גיחה לחדר הכושר, מספרה ושאר פינוקים הכינה לקטנטונת מיטה מול הטלויזיה וקטנטונת מתפנקת לה...ומקטרת מעט. ומה היה לנו בשבת? טיול משפחתי בעקבות הרומאים הפעם לקיסריה. העיר הרומית הולכת ונחשפת . קטנטונת שגילתה כר דשא ענק עליו אפשר להתגלגל, מדרגות עליהן אפשר לטפס ומרחבים אין סופיים לריצה הייתה מאושרת. בבגדי החמודות שלה שבלטו למרחוק- מכנסיים פרחוניים בורוד לבן וחולצת פסים ירוק כתום. ( לא אני הלבשתי אותה) רצה למרחוק מאושרת שכתמי הצבע שלה מסמנים לנו נקודת ציון. כשנרגעה קצת הסכימה להקשיב להסברים. חסרון יחידי באתר: שירותים שלא נוקו כנראה מימיו של המלך הורדוס. מקיסריה הדרמנו קצת לביתה של הסבתא הפולניה שנזפה קשות באמא שאפשרה לקטנטונת לצאת כמו בפורים.(לזה כבר התרגלנו) ומה קורה בבית הספר? קטנטונת מתפקדת יפה ומשתפת פעולה. ( לפחות לדברי המורה) בדרך כלל גם הולכת ברצון. את הריפוי בעיסוק אחר הצהריים היא פחות אוהבת ( נדרש ממנה להתאמץ?). לדעתי היא גם לא אוהבת את המרפאה בעיסוק . קטנטונת טוענת שהמרפאה בעסוק מפחידה למדי, למען האמת יש צדק בדבריה.

zivadina

New member
הנסיון שלי מראה

שהרבה פעמים גם אנשים שהילד לא אהב תרמו לו רבות, כך שאל תשללי את המרפאה בעיסוק בגלל שאין לה כימיה עם קטנטונת. גם אנחנו לומדים לאו דוקא ממי שנחמד בעינינו, לא? תכייפו לכן.

ayagu

New member
../images/Emo184.gifאכן כך.

אגב יד על המצח ומדחום אשרו עכשיו את חששי שקטנטונת בוערת. כמה טוב שהשארתי אותה בבית. בהקשר למרפאה בעיסוק- ניסיון שלי עם קטנטונת הוכיח כי אנשים שיוצרים איתה קשר טוב אכן מצליחים לעבוד איתה. מצד שני המרפאה בעיסוק למרות היותה לא נחמדה נוקשה מאד ותוחמת גבולות ברורים ומוגדרים. לדעתי זו הסיבה העיקרית לכך שקטנטונת לא אוהבת אותה.

michal shahar

New member
החלמה מהירה לקטנטונת../images/Emo39.gif

מקווה שהיא תרגיש טוב בקרוב. לגבי הריפוי בעיסוק אני דווקא חושבת שהכימיה עם המרפאה בעיסוק מאוד חשובה. גם היקרה בתחילה התנגדה למרפאה בעיסוק אך לאחר מספר פגישות המרפאה בעיסוק למדה מה מפעיל את היקרה והצליחה כך שהיקרה היתה מחכה לפגישות עימה. שנתיים שהיקרה הלכה כל שבוע לריפוי בעיסוק מלאת התלהבות. המרפאה בעיסוק היתה בונה עם היקרה עולם דמיונות בו היקרה היא הנסיכה שצריכה לבצע משימות חשובות להצלת בני עמה. כך גם המשימות בבית בוצעו בהתלהבות. אם המרפאה בעיסוק לא מצליחה לבנות מערכת יחסים נעימה עם הקטונטונת נראה לי שזה יגרום רק להתנגדות של הקטנטונת לכל מה שהמרפאה בעיסוק מייצגת. אני חושבת שכדאי לחשוב על החלפת המרפאה בעיסוק. חבל שאתם לא גרים במרכז אחרת הייתי ממליצה לך על המרפאה בעיסוק של היקרה (היא מעולה). מיכל

קטנטונת ואמא ../images/Emo24.gif

יש לי שאלה אליכן, האם אפשר לחקת את ההודעות על קטנטונת ולעשות מהן יומן סיפורים כמו שעשינו עם הדיווח של שלי שהוכנס למאמרים? בבקשה בבקשה בבקשהההה....

ayagu

New member
../images/Emo6.gifבשמחה!

קטנטונת ואמא. יש עוד הרבה במאגר לא הכל מדווח!

אז דווחי דווחי!!

אולי את מעדיפה לערוך את זה בעצמך ולשלוח אלי קובץ וורד? איך שתרצי, את יכולה להודיע לי גם במסר. נשיקות.

למעלה