שאלון..

../images/Emo42.gifשאלון..

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו?
משעמם לכם עעשיו?
באיזה שעה קמתם היום?
חלמתם הלילה חלום?
אם כן, ספרו מה חלמתם:
מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר?
באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו?
עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה?
באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?
הייתם אי פעם בצימר?
אם כן, איזה?
ולסיום: איך היה השאלון? זהו.. מקווה שתיהנו!!

../images/Emo42.gifעונה לעצמי כי משעמם..

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לישוןן.. משעמם לכם עעשיו? מאוד באיזה שעה קמתם היום? 8..
חלמתם הלילה חלום? לא אם כן, ספרו מה חלמתם:---- מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? כריות םע חלב באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? ממ.. חלזונות, כבד של חיה כל שהיא והרשימה עוד ארוכה.. עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? בוקר באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? ממ..11-12 גג.. אני עייפה מוות בלילה.. הייתם אי פעם בצימר? אממ.. לא שזכור לי.. אבל יום חמישי אני הולכת אם כן, איזה? יום חמישי הולכת לצימר בקיבוץ עמירים ולסיום: איך היה השאלון? אממ.. קצר אבל פיזר לי טיפה ת'שיעמום..

maayana17

New member
חדשה :)

*מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לחזור לישוןןןןןן *משעמם לכם עכשיו? מאוד *באיזה שעה קמתם היום? 10 *חלמתם הלילה חלום? כן אבל אני לא זוכרת על מה חח *מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? עוד לא תכננתי בטח טוסט *באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? גפילטע פיש *עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? בוקר *באיזה שעה אתם בד"כ הולכים לישון? אם יצאתי באותו לילה אז 4-5 אם לא אז 1-2 *הייתם אי פעם בצימר? כן הרבה פעמים *באיזה? עין גב גונן אלפסי ואני לא זוכרת את כל השמות.. *איך היה השאלון? בשביל השעמום שלי-אחלה!!

אניאניאני../images/Emo109.gif

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו?אמ..כל דבר אתגרי
או לרקוד
משעמם לכם עכשיו?לא ממש..נחמד כזה באיזה שעה קמתם היום?08:17 והלכתי לישון בכלל ב04:10
לא הצלחתי לישון עוד חלמתם הלילה חלום?כן אם כן, ספרו מה חלמתם:מי זוכר
מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר?שקשוקה
באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו?יש הרבה
עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה?בוקר..
באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?23:30-04:00 הייתם אי פעם בצימר?כן אם כן, איזה?ראש הנקרה
ולסיום: איך היה השאלון?נחמד מאוד
אבל קצר

מיקמיק 1

New member
עונה..

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו?להישאר במחשב כי עוד מעט נגמר הזמן שלי. משעמם לכם עעשיו?לא בכלל לא באיזה שעה קמתם היום?10 וחצי חלמתם הלילה חלום?כן אם כן, ספרו מה חלמתם: חלמתי חלום מוזרר כזהה...ואין לי כוח לספר אותו.. מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר?טוסט באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו?נקניקיות בעע... עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה?צהריים באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 12-3 הייתם אי פעם בצימר?לא אם כן, איזה?----- ולסיום: איך היה השאלון?קצרר מאודד!!

עונה.

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לטוס כבר!! משעמם לכם עעשיו? לא באיזה שעה קמתם היום? 11 חלמתם הלילה חלום? כן, מוזר. אם כן, ספרו מה חלמתם: לא יכולה מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? פיתה עם ביצה.. יאמי. לא. באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? דגים, בשר, פטריות.. בלעכס. עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? צהריים באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? תלוי ביותר מידי דברים.. הייתם אי פעם בצימר? כן אם כן, איזה? אחד עם גג. מה זו השאלה הזו? ולסיום: איך היה השאלון? ..ככה.

ady18

Well-known member
תשובות

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו?לכת לבריכה משעמם לכם עעשיו?קצת באיזה שעה קמתם היום?11 חלמתם הלילה חלום?לאר אם כן, ספרו מה חלמתם: מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר?אכלתי בורקס באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו?דברים לא כשרים עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה?צהרים באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 11 ככה הייתם אי פעם בצימר?כן אם כן, איזה?לא זוכרת ולסיום: איך היה השאלון?סבבבה

עונה

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לאדעת משעמם לכם עעשיו? קצת באיזה שעה קמתם היום? 1 חלמתם הלילה חלום? המון אם כן, ספרו מה חלמתם: פרטי
מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? שתיתי באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? אורז
מלפפון
עוף
עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? צהריים באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 4 הייתם אי פעם בצימר? בה=רור אם כן, איזה? המוןן ולסיום: איך היה השאלון? נחמדון

מתוקה777

New member
עונה ../images/Emo176.gif

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לחזור לישון משעמם לכם עעשיו?כן באיזה שעה קמתם היום?12 חלמתם הלילה חלום?כן אם כן, ספרו מה חלמתם: סתם חלום מוזר מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר?קורנפלקס באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו?דגים עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה?צהריים באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?4 וחצי הייתם אי פעם בצימר?כן אם כן, איזה?אלומות ולסיום: איך היה השאלון?אחלה ממש טוב....

עונה

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לא משו מיוחד משעמם לכם עעשיו? קצת באיזה שעה קמתם היום? 12 וחצי חלמתם הלילה חלום? לא אם כן, ספרו מה חלמתם: מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? ארוחת בוקר?! כשאכלתי היה כבר צהריים אז אכלתי אורז.. באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? סושי ואוכל לא כשר... עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? צהרייםם באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 2-3-4 הייתם אי פעם בצימר? לא אם כן, איזה? ולסיום: איך היה השאלון? אמממ פסדר

Swid666

New member
מע

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לישון משעמם לכם עעשיו? לא ממש באיזה שעה קמתם היום? 8 חלמתם הלילה חלום? בטח. אם כן, ספרו מה חלמתם: לא רוצה. מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? פיתה באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? אוכל שהיו לו הורים, אוכל שהרגיש וסבל, אוכל שפעם היה יצור חי. עכשיו אצלכם בוקר, צהריים או ערב/לילה? אחר צהריים באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? תלוי מתי הייתם אי פעם בצימר? לא אם כן, איזה?- ולסיום: איך היה השאלון? קצר.

התושובת שלי../images/Emo140.gif

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו?לויודעת משעמם לכם עעשיו?מאוד!!!!!!!!!! באיזה שעה קמתם היום?7 וחצי. חלמתם הלילה חלום?לונראה לי... אם כן, ספרו מה חלמתם:לא זוכרת עם חלמתי.. ועם כן אז על מה.. מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר?אכלתי כבר.. באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו?חזיר עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה?ערב באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?2 וחצי הייתם אי פעם בצימר?כן אם כן, איזה?צפת ולסיום: איך היה השאלון?קצר מידי... זהו.. מקווה שתיהנו!!-היה באמת כיףף! תודה!

CAM1LA

New member
עונה

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לצאת משעמם לכם עכשיו? כן באיזה שעה קמתם היום? שתיים חלמתם הלילה חלום? כן. כולם חולמים הם רק לא תמיד זוכרים אם כן, ספרו מה חלמתם: יותר מדי מוזר ומסובך מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? ישנתי בבוקר באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? סלק עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? ערב באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? שלוש הייתם אי פעם בצימר? לא אם כן, איזה? ולסיום: איך היה השאלון? חמוד

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif עונההה

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? כלום משעמם לכם עעשיו? לא באיזה שעה קמתם היום? 9 חלמתם הלילה חלום? כן!! אם כן, ספרו מה חלמתם: חלמתי שאנחנו באוטו ופתאום עושים תאונה!! אמא זה היה מפחיד!! מזה התעוררתי כל-כך מוקדם!! ארגג מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? אכלתי 2 טוסטים עם חמאה וריבה באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? סושייייי עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? ערב באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 11 12 הייתם אי פעם בצימר? (חחח) הולכת להיות.. איתך! אם כן, איזה? אמרים!! חחחחח ולסיום: איך היה השאלון? נחמט מאוט

LOOST

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לעשן
משעמם לכם עעשיו? כן באיזה שעה קמתם היום? 6 בערב.. חלמתם הלילה חלום? תמיד חולמים! אם כן, ספרו מה חלמתם: לא זוכרת! מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? אכלתי ארוחת אחה"צ היום
חחעעע באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? בשר
עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? לילה... באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? בבוקר
הייתם אי פעם בצימר? כן אם כן, איזה? ממ לא זוכרת.. בצפון..באיזה מושב..מנרה או משו כזה.. ולסיום: איך היה השאלון? נחמד
אבל קצר...

עונה

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לראות את אושרי משעמם לכם עעשיו? כן באיזה שעה קמתם היום? 3 וחצי חלמתם הלילה חלום? ברור כל לילה חולמים אם כן, ספרו מה חלמתם: לא זוכרת מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? כבר לילה..ואכלתי כריות באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? חזרת עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? לילה באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 4 בלילה הייתם אי פעם בצימר? כן אם כן, איזה? לא יודעת תשם ולסיום: איך היה השאלון? קצר

Gונה

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? לישון משעמם לכם עעשיו? די באיזה שעה קמתם היום? 10.. חלמתם הלילה חלום? ברור אם כן, ספרו מה חלמתם: לא זוכרת מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? כלום.. באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו? לאדעת עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה? לפנות בוקר
באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? לא כמו היום בטוח... 2 ככה.. לפעמים יותר לפעמים פחות הייתם אי פעם בצימר? כן אם כן, איזה? לאדעת ולסיום: איך היה השאלון? אחלה זהו.. מקווה שתיהנו!!

סינטטית

New member
מממ...../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

מה אתם ממש רוצים לעשות עכשיו? להיות בהופעה של סינרגיה משעמם לכם עעשיו? כן באיזה שעה קמתם היום? 3 וחצי חלמתם הלילה חלום? כן אם כן, ספרו מה חלמתם: לא משנה נו
מה אתם אוכלים היום לארוחת בוקר? בוקר? אני קמתי לצהריים! חח באיזה אוכל בחיים שלכם לא תגעו?בצל עכשיו אצלכם בוקר,צהריים או ערב/לילה?לילה...או בוקר?! חחח באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?5 הייתם אי פעם בצימר?כן אם כן, איזה?בצפון איפשהו ולסיום: איך היה השאלון?נחמד רק מה הקשר לצימר?! חח הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה