שאלון

../images/Emo42.gifשאלון../images/Emo42.gif

1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) קרדיט לפורום סקרים ושאלונים

עונה../images/Emo13.gif

1. שם: סיון 2. גיל:14 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: רחובות 5. תאריך הלידה: 30.4.92 6. כינוי חיבה: סיוונה 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לאא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן אחותי:] 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? רק דיאט 18. מים ? רק קפואים שונאת שהם חמים 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין 20. על האש ? נקניקיות 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אין 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום שיר 27. סנפלינג: בחיים לאא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אממ את הסירה הזאת שנופלת בדיסני וורלד 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? יש כמה.. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? רן 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי באדום 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הפנים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אממ את הרגליים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שיאנסו אותי 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא יודעת... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שמשקרים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא צרפתית 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לאא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא 51. שברו לך פעם את הלב ?לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? ... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בפורומים בתפוז ובקטנטנות 2006 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 3 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? אני מערבבת ואז אוכלת

עונה

וואו איזה ארוךך טוב עונה רק משעמוםםםם . שם: מוריה 2. גיל: עוד שבוע 13 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה: 28.9 6. כינוי חיבה: מורי,מורוש 7. יש חבר/ה ?? לא]= 8. רישיון נהיגה ? חח לא!! 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לאאא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? חום שחור 12. מה צבע העור שלך ?עור חחח 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתייה 15. אתה צמחוני/ת ?לא ממש 16. אתה טבעוני/ת ? לאאא 17. קולה ? רק קוקה קולה 18. מים ? אוהבת 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: שום דבר 20. על האש ? אוהבת 21. צמחוני/ת ? ראה למעלה!! 22. חתולים או כלבים ? לא זה ולא זה 23. יש לך בע"ח ? כןן--->
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: שום להקה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אמממ...לא זוכרת 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? משהו שחברה שלי שלחה לי חח 27. סנפלינג: אה? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אממ..לא זוכרת חח 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת וורוד 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? נינה ובר רפאלי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? רןןןן
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמממ...נראה לי חנה לסלאו? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא זוכרת 34. גנבת פעם ? חס וחלילה!!!! 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא מעשנת 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ממש לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? בערך... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אממ..נראה לי את העינים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?אממ... 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אממ... 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שקצת קשה לי להאמין באנשים... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שחצנות ואנשים שקרנים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? חח 44. נישקת בחורה ? לא בפה רק בלחי ז"א חברות משפחה וכאלה.. 45. נישקת בחור ? רק בלחי חח 46. אתה סטרייט/ית ? מה?? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? אמממ..לא יודעת אם שיחקת ואם כן אני מצטערת 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא בגדתי 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? כהה 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אממ..לא יודעת 53. בגדו בך? כהה
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אממ..יכול להיות אבל בדר"כ אני לא מספרת אני נורא משתדלת 55. מה היו התוצאות ? לא גילו חחח 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3 נראה לי 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בפורום של נינט וכאן ובקומנות של רינת בר ובר רפאלי 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 נראה לי 59. וחזק פיזית ? אממ... נראה לי שגם 7 60. וחזק נפשית ? גםם 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? מה זה? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כנ"ל 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אין אחד כזה חחח 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא ממש חח.. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) חשבתי שאתם מביאים לי מיליון דולר חח
סתאםם

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאיזה לא מנומסת אני האא??

נכוןן?? חחח.. איך שכחתי להגיד את המילה הכי חשובה!! =ת=ו=ד=ה=!=

עונה

1. שם: מישל 2. גיל: 11.5 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: אור יהודה 5. תאריך הלידה: 9.4.1995 6. כינוי חיבה: משה, משקה, מישון (יש מלא) 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? אפור 12. מה צבע העור שלך ? בהיר, שזוף 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן (אח) 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית לגמרי 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? מה זה? 17. קולה ? בחיים לא 18. מים ? רק מים קרים 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: עודלא בת 18 20. על האש ? דה! 21. צמחוני/ת ? שאלת כבר 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא (הלוואי שהיה לי) 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בלק איד פיז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בחנוכה (בפסטיגל) 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כשאת איתי 27. סנפלינג: אולי בעתיד 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא עשיתי שומדבר מטורף 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת/ כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודעת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? רן דנקר!!! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אניה בוקשטיין 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? שתיתי אלכוהול עם מיץ (שלוק אחד) בבר מיצווה בגיל 11 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא! 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? מאוד 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? פחות שמנה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים (וחרקים למיניהם) 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לפעמים אני מראה סימינים של סנוביות? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קנאה 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כן (בלחי) 45. נישקת בחור ? כן (בלחי) 46. אתה סטרייט/ית ?מה זה? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא ולא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 0 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור ואם לא עובר לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? - 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? קשה להגדיר כי יש כאלה שניהיהם שפוטים 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רן דנקר 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 9 60. וחזק נפשית ?10 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) שאלה טובה קודם את הקצפת ואז את השוקולד ואם זה מילקי גם שברירי שוקולד אז אני מערבבת...

corl100

New member
עונה :]

1. שם:קורל 2. גיל: 12 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:אילת 5. תאריך הלידה: 24.4.94 6. כינוי חיבה: קורי 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא.. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל :) 11. מה צבע העיניים שלך ? חום בהיר עם ירוק 12. מה צבע העור שלך ? מה האפשרויות
13. יש לך אח/ות בצבא ? כן
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית [?] 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? יאמי 18. מים ? לאאא
איכססס 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא אוהבת
20. על האש ? אממ 21. צמחוני/ת ? לאלאלא 22. חתולים או כלבים ? כלביםםםםםם
23. יש לך בע"ח ? כע שתי כלבים ודג
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: לא אוהבת להקות 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אף פעם
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כשאת איתי
27. סנפלינג: שחכתי מזה ? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? באנג'י , מפחיד ב-י-ו-ת-ר 29. הצבע השולט בארון שלך: ורוד
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? הילארי דאף 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? רן דנקר 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? רן דנקר, הילארי דאף. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא יודעת [על שניהם] 34. גנבת פעם ? כן
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא איכססססססססס 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? אלכוהול !?! לאא.. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? ככה ככה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? משקל.. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות , ג'וקים , מקומות סגורים
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? פחדנית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן חחחח
44. נישקת בחורה ? לאאאא
45. נישקת בחור ? לא
46. אתה סטרייט/ית ? יאפ 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא , ולא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?של שניהם
51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא, אולי.. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן
55. מה היו התוצאות ? לא היו תוצאות
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2-3-4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רן דנקר והילארי דאף
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10 59. וחזק פיזית ? 9 60. וחזק נפשית ? 8.5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כעע 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?זה תלוי , מה אפלוטנית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לאא !!!!!!! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אממממממממממ......... 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי , עם קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) - לפעמים את הקצפת ואז את השוקולד, ולפעמים מערבבת.. אבל אני כבר לא אוכלת מילקי כי זה לא כשר

netapet2

New member
משיעמום-עונה... אבל אתם לא מכירים..

. שם: נטע 2. גיל: 13 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ת"א 5. תאריך הלידה: 18.5.93 ותתפלאו- כ"ז אייר תשנ"ז (נראה לי תשנ"ז) 6. כינוי חיבה: =\ 7. יש חבר/ה ?? לא... רוצים? 8. רישיון נהיגה ? נאופ 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): חח באוזניים יש חורים ורוצה עוד חור D= 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ? צבע 13. יש לך אח/ות בצבא ? כה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית- מאוד 15. אתה צמחוני/ת ? נאופ 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לא מדי פעם 18. מים ? קצת 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: תהרגו אותי- אני אוהבת אבל לא יודעת 20. על האש ? יאפ 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? DOGS 23. יש לך בע"ח ? כה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אין 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אפעם 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אין 27. סנפלינג: יאפפפפפפפפפפפפ D= 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אממ עשיתי באנג'י בחו"ל היה סבבבבבהD= 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אין כזאת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אין \= 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? מיה דגן 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? כה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס יאק לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? חחחחחחח XDD 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא הכי אבל כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?שיער! 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים- לא יודעת למה \= 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא יודעת 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני בוכה בקלות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? לא יודעת 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כןD= 44. נישקת בחורה ? לא\= 45. נישקת בחור ? לא\= כה\= לא=\ נוורמינד 46. אתה סטרייט/ית ? כה 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לפעמים 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא יודעת כבר 51. שברו לך פעם את הלב ? כה 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא ידוע 53. בגדו בך? לא ידוע 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כה 55. מה היו התוצאות ? נדה 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 6-7 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? לא רוצה לומר 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? ? 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ? 0 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא יודעת מה זס אפלטונית אבל כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? מה זה לעזאזל?! 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא=\ 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כה XDD 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי עם קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) תלוי מה המרגש

KaTooSh

New member
עונה:)

1. שם:קטיה 2. גיל:15 3. זכר/נקבה:נקבההה 4. מיקום בארץ:סתם ח=ו=ר 5. תאריך הלידה: 8.7.91 6. כינוי חיבה:קטו'שש 7. יש חבר/ה ??ברוררררררררררר 8. רישיון נהיגה ?חחח כה בטחחח על בימבההה 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):אמממ....יש נזםםם ו6 חורים באוזניים עוןד פירוט?!!??...חחחח 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?ח=ל=ק בליי ]פןןן 11. מה צבע העיניים שלך ?חום דבש 12. מה צבע העור שלך ?שחומה קצת.....חחחחחחחח 13. יש לך אח/ות בצבא ?לאאא וטוב שכךךך 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?ל=א 17. קולה ?מה איתה?! 18. מים ?מה עם זה?! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:וודקהה חחחח 20. על האש ?כנפייםםם 21. צמחוני/ת ?לא היה את זה כבר?! 22. חתולים או כלבים ?חתוליםםם 23. יש לך בע"ח ?יאפ!!החתולהה שלייי 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:אממ...יש הרבההה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?בקוקה קולההה יום חמישי 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?כל המבטים- 3 לראש 27. סנפלינג: אאאאאא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?חחח מי זוכר?! 29. הצבע השולט בארון שלך:לבןן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אישה הכי יפה?!?! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אהובייי שליייי!!! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אפ'חתתתת סתם לא יודעתתת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?חחח עזבו לא בא לכם לדעתתת 34. גנבת פעם ?אממ...לא שזכור לייי 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?מידיי פעם...מתי שארני נפגשת עם מישווו 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?מתי שיש סיבבההה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?אמממ כה... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?מקטינה קצת ת'אף 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?חחח לא משנה אני שומרת את זה לעצמי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ממךך!! 41. מה התכו

למעלה