שאלון משעשע...

t h u m p e r

New member
../images/Emo42.gifשאלון משעשע...

שנלקח רובו ככולו מפורום "סקרים ושאלונים". מה זאת אומרת אין לכם כוח לענות עכשיו?! מהרררררררר
אתה מרבה לצחוק?
נכנסת פעם למצב כפית?
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?
האם אתה רגיש לדגדוגים?
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?
ולהיפך?
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?
כמה פעמים אתה צוחק ביום?
האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?
ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! ולחלקו השני של השאלון... האם אתם:
כוססים ציפורניים?
לועסים שפה?
מריצים אצבעות על השולחן (ליצירת המגינה "דיגדאן דיגדאן")?
מתקתקים בעפרונכם על השולחן?
נוהגים לזפזפ ערוצים בטלויזיה באובססיביות?
אם כן, על איזה ערוץ סביר להניח שתעצרו?
באיזה אתר הכי סביר להניח שתגלשו לעת שעמום?
באיזה פורום?
האם אתם מאלה שפותחים הודעה חדשה רק כדי להודיע שמשעמם לכם?
מחפשים בכח משו להגיב\לשרשר אליו?
מעדיפים לחפש משו מעניין לקרוא באיזה פורום ולסתום את מקלדתכם?
קריאת ספרים-כן, לא או למה לא?
האם גמתם מוצאים את עצמכם מקשקשים שרבוטים חסרי פשר תוך כדי שיחה בטלפון?
וממסגרים אותם אחרי שבוע ותולים על הקיר בהתפעלות?
מחפשים משו לנשנש רק כדי להעביר את הזמן?
מחפשים תמונות של סדרות טלויזיה ישנות כדי שיהיה מה לשים בתמונה של המסנג'ר?
שולחים לעצמכם הודעות כי אין עם מי לדבר?

t h u m p e r

New member
שובי דובי דו! ^^

אתה מרבה לצחוק? כן. נכנסת פעם למצב כפית? בטח. המצאת פעם בדיחה משל עצמך? לא שזכור לי... ואם כן, צחקו ממנה? גם אם הייתי ממציאה אחת כזו, בטוח לא היו צוחקים
. מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? אתמול. איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......] ספונטני. האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? תלוי. האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? רק פעם אחת?!
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? בטח! האם אתה רגיש לדגדוגים? רק באזורים מסויימים
. האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? כן. ולהיפך? כן. מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? מתחילה לחקות קופים... עזבו
. כמה פעמים אתה צוחק ביום? הרבה... האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? בטח. זה גם שורף קלוריות. ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! מאיזה גיל יעל בר- זוהר לא בתולה? מגיל ססובר
ולחלקו השני של השאלון... האם אתם: כוססים ציפורניים? לצערי כן. לועסים שפה? כן. מריצים אצבעות על השולחן (ליצירת המגינה "דיגדאן דיגדאן")? למנגינת "מרי לנצח"
. מתקתקים בעפרונכם על השולחן? כן. נוהגים לזפזפ ערוצים בטלויזיה באובססיביות? כן. אם כן, על איזה ערוץ סביר להניח שתעצרו? 24
. באיזה אתר הכי סביר להניח שתגלשו לעת שעמום? תפוזונות. באיזה פורום? עברי לידר
. האם אתם מאלה שפותחים הודעה חדשה רק כדי להודיע שמשעמם לכם? לא. מחפשים בכח משו להגיב\לשרשר אליו? לא. מעדיפים לחפש משו מעניין לקרוא באיזה פורום ולסתום את מקלדתכם? כן. קריאת ספרים-כן, לא או למה לא? לא. האם גמתם מוצאים את עצמכם מקשקשים שרבוטים חסרי פשר תוך כדי שיחה בטלפון? חחחחחחח... כן! וממסגרים אותם אחרי שבוע ותולים על הקיר בהתפעלות? כן
מחפשים משו לנשנש רק כדי להעביר את הזמן? גזר נחשב?!
מחפשים תמונות של סדרות טלויזיה ישנות כדי שיהיה מה לשים בתמונה של המסנג'ר? כן. שולחים לעצמכם הודעות כי אין עם מי לדבר? עותק של הודעה נחשב?! כבר נגמר?!?!

אני אנוכי ועצמי

אתה מרבה לצחוק? יאפ נכנסת פעם למצב כפית?יאפ המצאת פעם בדיחה משל עצמך?יאפ... ואפח'ד לא צחק אז הפסקתי לעשות את זה..
ואם כן, צחקו ממנה? נופ מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? לפני דקה איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]ספונטני ,ברור... האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?לפעמים כן... האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף:יאפ...חחחח האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? יאפ.. בשעור תנ"ך..ובשעור ספרות ובשעירו פיזיקה... האם אתה רגיש לדגדוגים? מאווווד
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?יאפ ולהיפך?יאפ מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?מממ מוציאה לשון כמו ספוקי ומדברת על אבינעום וציפק'ה כמה פעמים אתה צוחק ביום? אאאווו הרבה.. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? יאפ ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! אוו יש:. בן שאול את אמא שלו "אמא נכון שלכלבים יש תינוקות גורים? אמא:"כן" בן:"אז למה למטוסים אין גורים?" אמא.:"לא יודעת לך תשאלת את הדיילת".. הבן הולך לדיילת ושאול אותה דיילת:"נכון שאמא אמרה לך לשאול אותי את זה?! בן:"כן" דיילת:"אז תגיד לה שאלעל תמיד יוצאת בזמן.."... הבנתם? ולחלקו השני של השאלון... האם אתם: כוססים ציפורניים?יאפ לועסים שפה?יאפ מריצים אצבעות על השולחן (ליצירת המגינה "דיגדאן דיגדאן")?נופ מתקתקים בעפרונכם על השולחן?יאפפפפ
נוהגים לזפזפ ערוצים בטלויזיה באובססיביות?בטח
אני לא יכולה לראות טלוויזיה בלי לעשות את זה...
אם כן, על איזה ערוץ סביר להניח שתעצרו?24 באיזה אתר הכי סביר להניח שתגלשו לעת שעמום? אוו של גלעד או באחד הפורמים .. באיזה פורום? אלן,גלעד,סקרים ושאלונים,שייגעצ,הארי פוטר,צילום,תמונות מצחיקות... האם אתם מאלה שפותחים הודעה חדשה רק כדי להודיע שמשעמם לכם? נופ מחפשים בכח משו להגיב\לשרשר אליו? יאפפפ מעדיפים לחפש משו מעניין לקרוא באיזה פורום ולסתום את מקלדתכם?מממ יאפ.. קריאת ספרים-כן, לא או למה לא? בטח שכן
מי שאומר לא, אני זורקת אותו. האם גמתם מוצאים את עצמכם מקשקשים שרבוטים חסרי פשר תוך כדי שיחה בטלפון?יאפפ וממסגרים אותם אחרי שבוע ותולים על הקיר בהתפעלות?נופ מחפשים משו לנשנש רק כדי להעביר את הזמן? יאפ מחפשים תמונות של סדרות טלויזיה ישנות כדי שיהיה מה לשים בתמונה של המסנג'ר? נופ. שולחים לעצמכם הודעות כי : משמעם לך?!

חה חה חה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אתה מרבה לצחוק?כןןןן
נכנסת פעם למצב כפית?הרבה פעמים
המצאת פעם בדיחה משל עצמך?לא שזכור לי ואם כן, צחקו ממנה?לא יודעת
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?אתמול בלילה
אוחראXD איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]ספונטני אבל בעיקרון הכללל
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?לפעמים...
אבל לא יוצא לי להיות הרבה בדיכי
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף?לא...אבל הוא יצא לי מהפה...חחח קולה על הרצפה החדשה אצל ענבל
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?כן
סשה
האם אתה רגיש לדגדוגים?לא
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?כן ולהיפך?כן מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?בדיחות פרטיות
כמה פעמים אתה צוחק ביום?שש...ממ הרבה מאד
בעיקר בשעות הערב... האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?מאד
ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר!אז זהו ש...לא
ולחלקו השני של השאלון... האם אתם: כוססים ציפורניים?לא
לועסים שפה?לא
מריצים אצבעות על השולחן (ליצירת המגינה "דיגדאן דיגדאן")?כן לשמע "מרי לנצח" אני משתגעת
מתקתקים בעפרונכם על השולחן?לפעמים נוהגים לזפזפ ערוצים בטלויזיה באובססיביות?מאד
אם כן, על איזה ערוץ סביר להניח שתעצרו?MTV או MTV HITS באיזה אתר הכי סביר להניח שתגלשו לעת שעמום?תפוז
באיזה פורום?פה שם ומעבר לים
האם אתם מאלה שפותחים הודעה חדשה רק כדי להודיע שמשעמם לכם?לא מחפשים בכח משו להגיב\לשרשר אליו?כע
חחחח מעדיפים לחפש משו מעניין לקרוא באיזה פורום ולסתום את מקלדתכם?כע קריאת ספרים-כן, לא או למה לא?כן לפעמים כי זה נחמד
האם גמתם מוצאים את עצמכם מקשקשים שרבוטים חסרי פשר תוך כדי שיחה בטלפון?כעעעע
אבל זה משעשע וממסגרים אותם אחרי שבוע ותולים על הקיר בהתפעלות?כעעע
לפעמים
מחפשים משו לנשנש רק כדי להעביר את הזמן?אסור
אבל שתיה מכפילה ירידה
מחפשים תמונות של סדרות טלויזיה ישנות כדי שיהיה מה לשים בתמונה של המסנג'ר?לא אני שמה את אבינועם אוחרא
שולחים לעצמכם הודעות כי אין עם מי לדבר?לא
זה רק מיכל א. עושה

מלאכית16

New member
גרררר..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אצלך הזיפזופ ממזמן עבר את שלב האובססיביות. את כבר מזפזפת נראה לי רק בשביל הריגוש שבלחיצה על הכפתורים
שיגעתתתת אותי כשהייתי אצלךךך...

מלאכית16

New member
כמה שנים לא היה שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אתה מרבה לצחוק? כן.
נכנסת פעם למצב כפית? רק פעם אחת!?!?!!?!?
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? כן...וגם צחקו ממנההה!!^^
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? היום בארוחת צהריים.
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]- קרש ונונסנס!!!
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? בוודאי. אותי תמיד ניתן להצחיק.
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? פטללללל!!!
(אל תנסו את זה בבית
)
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? כן...והמורה העיפה אותי מהכיתההה
האם אתה רגיש לדגדוגים? תלוי איפה ועד כמה הם טובים.
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? כן....חחחח....
ולהיפך? כן..אני חושבת..
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? בדיחות קרש על המצב העגום.
כמה פעמים אתה צוחק ביום? מיליוןןןן!!!^^
האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? בוודאי
ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! ולחלקו השני של השאלון... האם אתם:
כוססים ציפורניים? כן.
לועסים שפה? לפעמים.
מריצים אצבעות על השולחן (ליצירת המגינה "דיגדאן דיגדאן")? רק מריצים
אני כבר מתופפפפפתתת..
מתקתקים בעפרונכם על השולחן? לפעמים..
נוהגים לזפזפ ערוצים בטלויזיה באובססיביות? אם אין מה לראות.
אם כן, על איזה ערוץ סביר להניח שתעצרו? קרטון נטוורק או ניקולודיאון.
באיזה אתר הכי סביר להניח שתגלשו לעת שעמום? תפוז.
באיזה פורום? מתגייסים.
האם אתם מאלה שפותחים הודעה חדשה רק כדי להודיע שמשעמם לכם? לא.
מחפשים בכח משו להגיב\לשרשר אליו? כן.
מעדיפים לחפש משו מעניין לקרוא באיזה פורום ולסתום את מקלדתכם? כן.
קריאת ספרים-כן, לא או למה לא? בטח שכן!!!
האם גמתם מוצאים את עצמכם מקשקשים שרבוטים חסרי פשר תוך כדי שיחה בטלפון? רק כשיש לידי דף והשיחה ממש משעממת אותי..
וממסגרים אותם אחרי שבוע ותולים על הקיר בהתפעלות? NOT
מחפשים משו לנשנש רק כדי להעביר את הזמן? למה נראה לכם שאני נראית ככה
מחפשים תמונות של סדרות טלויזיה ישנות כדי שיהיה מה לשים בתמונה של המסנג'ר? לא. יש לי את אורלנדו והוא מספק אותי.
(תרתי משמע
)
שולחים לעצמכם הודעות כי אין עם מי לדבר? חחחחח....כןןןן..
נגמר.

GothicAngel

New member
ועוד אחד..../images/Emo29.gif

אתה מרבה לצחוק? כן, מאוד נכנסת פעם למצב כפית? מזה?
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? לא מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? לפני רבע שעה איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......] ספונטני ושחור. מרשעת שכמותי.. מריצה בדיחות שואה האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? כן האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? כן, יכול להיות.. האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? כן האם אתה רגיש לדגדוגים? לא ממש האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? פעמים אחדות. לפעמים אנשים עצובים מזה מצחיקים אותי ולהיפך? נייט מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? מספר לו איזה פאדיחה קורעת שהייתה כמה פעמים אתה צוחק ביום? אוהו, יותר מידי.. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? כן
ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! בדיחת שואה, מצטערת: היטלר בא לילד יהודי "ילד בן כמה אתה?" "עוד שבוע בן 10" משיב לו הילד "אופטימי הא?" ולחלקו השני של השאלון... האם אתם: כוססים ציפורניים? כן לועסים שפה? לא מריצים אצבעות על השולחן (ליצירת המגינה "דיגדאן דיגדאן")? לא מתקתקים בעפרונכם על השולחן? לפעמים נוהגים לזפזפ ערוצים בטלויזיה באובססיביות? לא באובססיות.. אם כן, על איזה ערוץ סביר להניח שתעצרו? אמטיוי באיזה אתר הכי סביר להניח שתגלשו לעת שעמום? ישראבלוף באיזה פורום? ............. האם אתם מאלה שפותחים הודעה חדשה רק כדי להודיע שמשעמם לכם? לא ממש מחפשים בכח משו להגיב\לשרשר אליו? לא מעדיפים לחפש משו מעניין לקרוא באיזה פורום ולסתום את מקלדתכם? אולי קריאת ספרים-כן, לא או למה לא? לא ממש.. לפעמים הם משעממים האם גמתם מוצאים את עצמכם מקשקשים שרבוטים חסרי פשר תוך כדי שיחה בטלפון? כן וממסגרים אותם אחרי שבוע ותולים על הקיר בהתפעלות? לא, ממש לא.. חחח מחפשים משו לנשנש רק כדי להעביר את הזמן?לפני הרבה זמן, עכשיו כבר לא טוף מחפשים תמונות של סדרות טלויזיה ישנות כדי שיהיה מה לשים בתמונה של המסנג'ר? לא שולחים לעצמכם הודעות כי אין עם מי לדבר? לא!!!

לוקחת נשימה עמוקה../images/Emo54.gif

אתה מרבה לצחוק?כע נכנסת פעם למצב כפית?אני במצב כפית תמידי המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?לא שאני זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?היום איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]בדיחות סקס.....טוב, לרוב אני מספרת אותן.....על חשבון אחרים....הו וול...
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?יאפ האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? לא.....אם שותים לא צוחקים! האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? הרבה מידי. האם אתה רגיש לדגדוגים?לא. מי שמכיר אותי יודע איפה בדיוק
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?כן. ולהיפך?לא מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?מחבקת אותו ומדברת אליו כמו ערסית. כמה פעמים אתה צוחק ביום?שאני לא אתחיללספור.....הרבה מאוד. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?אני יודעת שכן! ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! תא מוח של אישה הגיע לגמרי בטעות למוח של גבר. הסתובב לו התא בדד, וצעק "הלוו...ו....ו.... מישהו נמצא פה..ה...ה...?!?". והתשובה הגיעה-"אנחנו כאן למטה!" ולחלקו השני של השאלון... האם אתם: כוססים ציפורניים?לא לועסים שפה?לא מריצים אצבעות על השולחן (ליצירת המגינה "דיגדאן דיגדאן")?לפעמים מתקתקים בעפרונכם על השולחן?לא נוהגים לזפזפ ערוצים בטלויזיה באובססיביות?לא אם כן, על איזה ערוץ סביר להניח שתעצרו?24 באיזה אתר הכי סביר להניח שתגלשו לעת שעמום?ארץ נהדרת באיזה פורום?605 האם אתם מאלה שפותחים הודעה חדשה רק כדי להודיע שמשעמם לכם?חס וגראס, שאני אהיה זונת הודעות?!?!
מחפשים בכח משו להגיב\לשרשר אליו?לא מעדיפים לחפש משו מעניין לקרוא באיזה פורום ולסתום את מקלדתכם?תלוי, לרוב לא קריאת ספרים-כן, לא או למה לא?כן, ברור! האם גמתם מוצאים את עצמכם מקשקשים שרבוטים חסרי פשר תוך כדי שיחה בטלפון?יאפ וממסגרים אותם אחרי שבוע ותולים על הקיר בהתפעלות?זה לא
מחפשים משו לנשנש רק כדי להעביר את הזמן?לא. מחפשים תמונות של סדרות טלויזיה ישנות כדי שיהיה מה לשים בתמונה של המסנג'ר?פחחחח.....מסנג'ר.......
שולחים לעצמכם הודעות כי אין עם מי לדבר?לא
יאללה,תיהנו!

למעלה