שאלה!

../images/Emo42.gifשאלה!../images/Emo42.gif

בפרק 2X08 (שהוא P3H2O, עס שד המים), הבנתי איך הם אמורים לחסל את שד המים והכל, ומה הם עמדו לעשות, אבל מה שקרה שם בלגאן מוחלט! לא הבנתי כלום! רק שסם (הוא חמוד!
) התחשמל ומת בסוף. אז מישהו פליייז מוכן להסביר לי?? מה לעשות שאני מטומטמת... אפילו על שאלות טריוויה מטומטמות אני בקושי עונה נכון! *מרביצה לעצמי* טוב, תתעלמו מהחלק האחרון. ארג.

HuGo Hell

New member
אמממממ.. אז ככה..

אם זכור לי טוב.. שד המים ניכנס בסם. להטביע אותו ואז הם חישמלו את זה כדי להרוג את שד המים.. או משהו כזה.

HuGo Hell

New member
*.* מה לא עזר?

טוב אני חייב לראות את הפרק שוב.. והוא החליש את המוזיקה!! הוא החליש את המוזיקה!! או שלא
*הולך לעשות משהו*

Piper H

New member
טוב, אז הנה מה שקרה שם

פייפר פרו ופיבי רצו לחסל את שד המים אבל לא היה להם מושג איך. הן החליטו לבר מה הייתה התוכנית של פאטי כדי להביס את שד המים. ואיך הן ביררו? פיבי החזיקה את היד של סאם וכך היה לה חזיון. הן הבינו שהתוכנית של פאטי הייתה לגרום לו לצאת מהמים ואז לחשמל אותו. פרו הלכה לקצה הגשר וקראה לו. שד המים יצא מאחוריה ולכן סאם, פייפר ופיבי רצו אליה בניסיון לעזור. ליאו גם רצה לעזור אבל פייפר הקפיאה אותו כדי שהוא לא יפגע. שד המים נכנס בסאם וסאם אמר לפרו שתחשמל אותו, לא הייתה ברירה אחרת. היא חשמלה את סאם ואת שד המים. הן הצליחו להרוג את שד המים אבל גם סאם נהרג. ליאו ניסה לרפא אותו אבל הוא לא הצליח. פאטי באה אל סאם, וסאם ופאטי הלכו ביחד. בעצם, סאם חזר לפאטי בסוף. וזה בערך הסיפור.

HuGo Hell

New member
הכול נכון חוץ ממשהו אחד..

ליאו לא ניסה לרפא את סם, הוא אפילו לא ניסה.. כי האלדרז לא הרשו לו.. הגיע הזמן של סם למות כי הוא הצליח למנוע אז "ההיסטוריה לא תחזור על עצמה" ושזהו.. הוא השלים את תמשימתו ומת. סוף.. וחוץ מיזה האלדרז לא הרשו לו לרפא דברים בעונה השנייה. כאילו, היה אסור לו לרפאות את פייפר מהמחלה, וככה ב212 הוא ריפא אותה ללא רצונם, והם לקחו לו את הכוחות.. מה שמוביל לשאלה.. ב212 למה לעזאזל הם לא הרשו לליאו לרפא את פייפר? הרי המכושפות היו מתות.. בלי כוח השלוש.. פייפר מאוד חשובה לכוח השלוש אז למה הם לא נתנו לו?

Piper H

New member
דווקא הוא כן ניסה

תסתכל שוב על הפרק. הוא הניח את שתי הידים שלו על סאם. נכון שהוא לא הצליח, אבל זה לא אומר שהוא לא ניסה.

קיי! טנקס! ו...../images/Emo15.gif

הוגו, אני משתתפת בצערך
בקשר ל-212, אני לא יודעת, כי לא ראיתי את הפרק
אבל בדרך כלל הסיבה היא שהאלדרז מטומטמים

Adrienne

New member
הוגו! הם לא הרשו בגלל שהיא לא נפגעה

במהלך קרב דימוני, היא נפגעה ממחלה כמו שיכל לכל בן אדם לקרות ולא מגיע למכושפות מתנה(אז הם יהיו מעל החיים ומעל המוות). והם הרשו לליאו לרפא את סם, הוא מפגע במהלך קרב ען שד בזמן שהוא היה בלי כוחות, למעשה הוא מת מוות אצילי, הסיבה שהוא לא הצליח לרפא אותו זה בגלל שהוא כבר היה מת!

מה הוא היה כבר מת??

כשליאו התחיל לנסות לרפא אותו הוא אפילו עוד לא עלה לשמיים! זה היה שניה אחרי שהוא איבד את ההכרה! וחוץ מזה, אני חושבת שהוא אפילו עדיין דיבר איתם באותו זמן

Piper H

New member
הוא לא היה מת

הסיבה היחידה שהוא נשאר בחיים הייתה למנוע מההיסטוריה לחזור על עצמה. זה מה שהוא עשה אז הוא סיים את תפקידו. אין לו יותר מה לעשות כאן ולכן ליאו לא יכל לרפא אותו.

Adrienne

New member
אם את אומרת ככה, אםשר לקחת את זה

לכיוון השני. -
היעוד של פייפר היה להרוג את המקור, ככה גילינו בעונה רביעית, אבל ב212 היא מתה והאלדרז אסרו מה שאומר שהגורל משתנה עם ההחלטות שלנו ולכן אין שום סיבה שבגלל הגורל שלו הוא ימות, כלומר פייפר מתה לפני זמנה למרות היעוד שלה(מה שליאו עשה לא היה בתכנון והוא נענש על זה), זה אומר שסם, למרות יעודו, יכל להשלים אותו ולהמשיך לחיות!!! אולי הוא לא רצה להחלים, אבל האלדרז אישרו את זה, הוא מת בזמן שניסה להגן על אנשים למה שימות????

Woogyman

New member
כי הוא נפגע ע"י שדים, אז הייעוד שלו

שיחק שם תפקיד. אם פייפר הייתה נפגעת ע"י שד, אז ליאו היה מרפא אותה כי עדיין יש לה יעוד (להביס את המקור, בין היתר). מצד שני, אם היא נפגעה ממוות אנושי ורגיל, לליאו אסור לרפא אותה, לא משנה מה היעוד שלה. כשנפצעים משד - האורות הלבנים מתחשבים בייעוד. כשנפצעים רגיל, אין מה לעשות, גם היעוד לא יעזור. לכן, אצל סם התחשבו ביעוד ולא עזרו לו. אצל פייפר לא התחשבו ביעוד והחליטו לא לעזור לה, למרות שליאו עזר לה בכל מקרה אחר כך.

Adrienne

New member
מה? מתחשבים ביעוד?../images/Emo58.gif

אתה ראית את העונה הרביעית, ראית שהיעוד יכול להשתנות או להתווסף ליעוד חדש ברגע שהיעוד הקודם הסתיים. היעוד שלו לא היה למות, אלא למנוע, מה שהוא עשה, למה שלא יביאו לו יעוד אחר??? זה כמו שתגיד ברגע שהיעוד של האחיות נגמר הן צריכות למות! הוא שאם אחרי שהן היו משממידות את המקור ונפגעות אז ליאו לא היה מרפא אותן!

city

New member
בתור אור לבן לשעבר...

הוא לא היה כבר מת? בכל מקרה לא רציתם שהוא ופטי יתאחדו?

Woogyman

New member
תמיד מתחשבים ביעוד.

אפשר להדביק למישהו יעוד חדש, אבל כשאין צורך בו והגיע זמנו למות, אין צורך בכוח להשאיר אותו בחיים ולתקוע לו אחד חדש. פייפר עוד הייתה צעירה, היא אפילו לא הגשימה את היעוד הראשון שלה. סאם כבר היה יותר מבוגר, היו לו חיים ארוכים (מאוד) ומלאים, הוא מילא את היעוד שלו ועכשיו הגיע הזמן שהוא ימשיך הלאה, אין טעם להחזיק אותו בכוח בחיים. ודרך אגב, כולם, אני יוצא למחנה מהיום עד יום שישי בצהריים, אז אני לא אהיה פה בימים האלה (מן הסתם...). תהנו :).

Audrey Krause

New member
כן, אל תשכחו שהוא חי בטח יותר ממאה

שנה! הרי הוא מת, ואז נהיה אור לבן, ואז חי כאדם שוב... אולי זה אפילו כבר מאתיים שנה! מי יודע כמה זמן הוא היה אור לבן?

למעלה