רביעי

P i x i e s

New member
חזרתי אתמול מקוקה קולה וילג'!

היה כה פנאןןןןןןן :] ממש נהנינו!!! (חוץ מהערסים והקטנטנים שהסתובבו שם) אחרי זה עוד הלכתי עם חברה לחוף בגעש ואחרי זה לאימון
היום בתכנון: שיעור נהיגה בו אני צריכה להזכיר לו לקמבן לי טסט יום לפני הטיסה, לנסוע לת"א לקנות מתנה, ארגון העיתונאים הצעירים, עבודה.

וואיי נכון שרוב הילדים שם

צוציקים?? אני הולכת במחזור ה9.. היית במחזור השני, נכון? איזה קאזה היית?
אז בואי תגלי לי ולכל חברותיי מה צריך להביא

P i x i e s

New member
כן!

מלא ילדים קטנים אבל אם את עם מספיק חברים אפשר להתעלם. אולי זה היה ככה רק אצלנו, לא יודעת. בכל מקרה אני לא זוכרת משהו ספציפי שנורא חשוב להביא ושכחתי... את הדברים הרגילים- קרם הגנה בגדים כלי רחצה וכו'. אבל כן חשוב להביא ללילה בגדים חמים כי קררררררר נורא!!! אי אפשר לשרוד את הלילה נורמלי בלי בגדים חמים...

תודה שאמרת על הבגדים ../images/Emo13.gif

חשוב! ואנחנו יוצאות 3 קאזות, היינו אמורים יותר אבל לא הסתדר.. ידיד שלי גם היה במחזור השני

שרון710

New member
איזו עיייפותתתתתת

אתמול חזרתי במיוחד מוקדם מהפסטיבל בערך ב3, כי קמתי היום ב8 לשיעור נהיגה
אבל היה כיף בשיעור!:) אתמול בפסטיבל היה.. אממ.. משמין. אכלתי פוווללללללללל. והזונות האלה אפילו לא שמו את ההרקדות של הסלסהההההההההה
אמאשלהםזונה. פגשתי אנשים נחמדים והיה בסה"כ סבבה:) כשהלכנו לכיוון הפסטיבל הייתה משלחת מגרמניה לפנינו, והם צעקו שם בגרמנית וזה. ואני וגיל התחלנו מזההה להקרע ואמרנו כל מיני דברים כמו "הם מובילים אותנו לתאי גזים". עכשיו, בסוף מסתבר שהם יהודים שיודעים עברית!!11 משלחת אולפן. חחחחחחחחחח זה היה מזה לא נעים
היום בערב יומולדת של אביה ושגיא החמודים ואז פסטיבל:)

מישו22

New member
איזה עייפות..

סיימתי אתמול למלצר באיזה 3 ועשיתי פווול פאדיחות(זה קורה רק לי נשבע לכם!!!)ועם כל מה שהשקעתי בשלוחנות שלי קיבלתי רק 20 שקל טיפ..זונות.. ראיתי היום ת'סרט קפאין מומלץ סרט די מצחיק וזהו

sky darkens

New member
אמ, אני צריך עזרה! (מסעדות)

אני וחברה שלי רוצים ללכת למסעדה באזור ת"א-הרצליה, משהו איטלקי, לא פלצני כזה... יש לנו בערך את אותם המאפיינים של נוי
(לא פלצני, שירות טוב, חניה קרובה) תודה מראש לכל העוזרים!

אמורה מיו כמו שאורי אמר...

לא הייתי שם אף פעם אבל אמור להיות טוב, והחניון של גן העיר הוא רק לחצות את הכביש...

noyy

New member
אז יובל לא הגיע בסוף

חחחחחח כמה בכיתי לו בטלפון שאין מה לאכול שאני אוכלת כל הזמן שניצלים ודברים שצריך לחמם ומנות חמות וכמה התחננתי שיביא איתו אוכל שנעשה ע"י אדם לשם שינוי! והוא באמת התכוון להביא איתו קצת קוסקוס
חמוד אבל בסוף כנראה שהפאדיחות התישו אותו.. העיקר אתמול בערב נקנה בשר ב1000 שקל ואחי ארגן פה על האש לחברים הדפוקים שלו (כמה אנשים יכולים לחפורררר) ואני חגגתי לי על אנטריקוט
אבל היום חוזרים לשגרת האוכל הדוחה
הצילו היום אני מתכוונת לראות 3 סרטים שמחכים לי עוד ממזמן, לסדר את החדר, ובערב אני חייבת לאכול משהו אחר. אז נלך למקדונלד'ס או משהו

"אבל יש לך לב מפלסטיק"

סוף סוף ישנתי ולא העירו אותי מוקדם בבוקר תודה לאל!!!! אמממ עוד מעט פעולה אחריי זה ישיבת ראשגדים אחרונה!!!!!!!!!! אחריי זה כנראה יבואו אליי כמה אנשים יש לי בית ריק.:)

"אבל יש לך לב מפלסטיק"

סוף סוף ישנתי ולא העירו אותי מוקדם בבוקר תודה לאל!!!! אמממ עוד מעט פעולה אחריי זה ישיבת ראשגדים אחרונה!!!!!!!!!! אחריי זה כנראה יבואו אליי כמה אנשים יש לי בית ריק.:)

A Broken Myth

New member
נמ.

בבוקר הייתי בפיזיותרפיה, והיא ממש התלהבה מזה שאני הולכת בלי קביים והכל! אומייגד, אני רואה את הסוף
אח"כ קוסמטיקקית ^^ ואז שיעור גיטרה אחרון לתקופה זו
ממש עצוב לי
אממ, נוסעים לווליום!!1 ווהווו!1111111 בערב מתבטטים, והולכים לישון מוקדם, כי מחר אני הולכת לקייטנה!!!1 שללללההההההההההההההה ^__^ המשך יום מרתק לכווולם ^__^

זונע

New member
:|

סתם יום משעמם, בערב נעשה משו כי חבר שלי טס לשבועיים וזה..אה וגם קיבלתי מועמדות לשחקים וחבצלות אבל מהתרשמות קצרה זה למגה-חננות בלבד שמתעניינים בבניית רובוטים ואסטרופיזיקה ושטויות כאלה... ומחר שלושה חודשים עם חברה שלי, אבל אני לא יודע מה לעשות לה

danieli rose

New member
קודם כל מזל טוב לך ולחברה:]

וממש לא בקשר לשחקים וחבצלות..אני מכירה בנות שאין להם שום קשר למה שאמרת והן בשחקים והן ממש נהנות..בכל מקרה, אני מתה לקבל זימונים לזה אז שאלה לי אליך:] א. לפני כמה זמן עשית צו? ב. שלחת להם בקשה או שהם שלחו לך לבד..?

למעלה