קיץ!!!

• פותח הנושא ODana
  • פורסם בתאריך

ODana

New member
../images/Emo42.gifקיץ!!!

איזה חום ואיזה כיף... הנה חמישה דברים שהתגעגעתי אליהם בקיץ: 1. אפשר ללכת עם גופיות
2. אפשר ללכת עם כפכפים
3. אפשר לאכול גלידה (המון טעם מעדן ולא המון קלוריות!)
4. אפשר לשבת בבתי קפה על המדרכה
5. אפשר להתחיל לספור לאחור (חופש פסח ו... החופש הגדול!!!!!)

חחחח

לא יכולה ללכת עם גופיות... בעיה.. כפכפים אני אוהבת גלידה אני אוכלת גם בחורף. לא הבנתי תרביעי חחח... וחמישי לא יודעת... בשבילי זה כרגע לספור עד הנסיעה שלי ואז בחזרה לחופשה!ושם אני כבר יכולה כל הזמן ללכת עם כפכפים כל הזמן חם ויורד גשם!

סתיו מם

New member
למה?

(לגבי הגופיות)... גם אני מתה על הקיץ. היום שכבתי בערסל בחוץ בצל וקראתי ספר והרגשתי פשוט... נפלא!

חחחח כי...

אני לא יכולה ללבוש אותם כי כולי אדומה בקיץ אני מזה רגישה לא ידועת למה אולי בגלל החום והזעה(איך שלא כותבים) קיצר יש לי פצעים כאלו מוזרים!!! וזה גם כואב ומעצבן וגם לא יפה ללכת ככה שרואים הכל זה מגעיל... אני דווקא אוהבת...זה יפה!!! אבל לא אוהבת שהכל חשוף לי כזה לא יודעת לא מרגישה הכי בנוח!

סתיו מם

New member
טוב שאת יודעת מה יפה לך

גופיות זה נחמד, אבל יש מלא חולצות קיץ יפות ומחמיאות אחרות. תשאלי את דנה, היא המומחית

אני לא יודעת מה יפה אבל...

אני יודעת שזה לא יפה ככה שרואים הכל... גם יש בנות שלא מגלחות נגיד כל יום זה מעיל אותי.. לא משנה אני והבעיות שלי חח יהיה טוב

עינב,ההפך!

את צריכה ללכת עם גופיות דוקא בגלל הפצעונים! נראה לך שאני מתה על זה שאני הולכת בגופיה ורואים תפצעונים או תצלקות (שברוך השם עוברות מתישהו)?? אמא שלי אמרה שבחום ובקיץ צריך ללכת כמה שיותר קליל,כי זה מייבש את פצעונים וכמה שפחות ללבוש סנטטי,ללבוש יותר כותנה..ועדיף גופיות מאיפה אמא שלי יודעת,זה אין לי מושג

לא אבל לא נוח לי ככה

כי נגיד אני צריכה לעשות קוקו.... זה מגעיל להרים תידיים!!! ניקוווול מה קורה מאמי.??!?!?!?!

אה את מדברת על שיער בבית השחי?

תורידי אותו אז בעזרת גילוח או שעווה..שזה כואב מאוד.. והכל טוב מה איתך!?

למעלה