עוד בוקר מצויין נפתח- טיפ יומי

אבא אסא

New member
../images/Emo42.gifעוד בוקר מצויין נפתח- טיפ יומי

הטיפ שלי להיום הוא: השקיעו בשיחתכם עם האחרים. הפנו את תשומת לבכם ע"י קשר עין, הפסקת פעילות ושפת גוף קשובה. בן השיחה יעריך מאד את ההתייחסות אליו וזה חוזר אח"כ פי כמה מונים. אתם למעשה מאמצים מראים רצינות בזמן שצריך ותקבלו חזרה בשעת הצורך את אותה התמיכה. שיהיה שבוע נפלא! אבאסא.

מתרגשת

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif טיפ מצויין כמובן../images/Emo70.gif

וטיפ קטן משלי... אם אתם אוהבים...תראו זו בכל דרך אפשרית. למה
סתם כי זה כיף לכל הצדדים הנוגעים בדבר
אז אסא....

איזה טיפים נהדרים על בוקר

פשוט נפלא , כל הכבוד אבא אסא ומתרגשת
בשבילכם ובשביל כולם ברכת בוקר טוב
יכולה גם לשפר את ההרגשה לשים לב לאנשים מסביבכם , לתת הרגשה טובה, אולי גם מחמאה לחייך לעולם , לצחוק להנות מכל רגע ואולי אחד מהטיפים החשובים להפוך את כל המגרעות שלכם ושל מי שנמצא איתכם ליתרונות , וגם לחשוב פעמים בכדי לא לפגוע באחרים . בברכת בוקר טוב לכולנו הנה משהו ממני : בוקר טוב לקום עם שימחה
עם הרגשה טובה
לראות את הפריחה
ולהרגיש את האהבה

itaf10

New member
צהרים טובים, הטיפ הנצחי שלי...

כפי שאתם מקרינים, חיוך, שמחה, כך כולם אבל כולם יתייחסו בהתאם... לאחל בקר טוב מכל הלב, עם חיוך רחב, תקבלו חיוך בחזרה ובגדול... מקרה של הבקר, נכנסתי לתדלק לאחת התחנות, יצאתי מהרכב ובקולי קולות הכרזי "בקר טוב לכולם" הייתם צריכים לראות את כל באי התחנה את תגובתם (אגב, הבקר טוב היה קולני מדי כך יצא לי
כנראה שהרגשתי מאוד טוב) או, משהו עם נשמה טובה שעושה טוב על הבקר, ולא רק תלונות ופנים חמוצות... אצו רצו כמה מתדלקים לשרת אותי, בכיף, אחת תדלק, השני ניגב לי את השמשה השלישי הביא לי צעצוע, אחר הביא לי מספר פתקים (בחינם) לשטיפה חד פעמית והכל בגלל בקר טוב עם חיוך רחב... זה היה על אמת לא בצחוק...

למעלה