ס-ו-פ-ש!

A t z a

New member
../images/Emo42.gifס-ו-פ-ש!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
ועונה כי מיכ ישנה ומשעמם../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-כועסת,כוכבים ושמיים. שיר השבוע לא של איגי-איתי-קרן פלס,כמה עוד אפשר-הראל סקעת,וכל מיני אלאניס+טליה השיר המאוס של השבוע-אממ..לאדעת משהו שעשה את השבוע-הרבהההה: 1.ההופעה של עדי
2ההופעה של מיכללללל,שאתם לא יודעים אבל הופיעה עם 100 נגנים בפארק של העיר ונראתה כמו זמרת שמופיעה כבר 20 שנה
מיכככ,גאה בךך!!! 3."שניים"
איגי הייתה קורעת 4.איגי
משהו שהרס את השבוע- חלק מ"שניים"
? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
להפטר ממתמטיקה! לצאת לת"א! והפרש של פחות משבועיים עד ההופעה
תמונה שבא לשים-נואופ... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכי ועדיווה על ההופעה ולאיגי הכפרה

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של איגי- מע"ב שיר השבוע לא של איגי- הדורבנים - עוד לילה, דודו טסה - דבר פתוח, שירי אירוויזיון חח: רוסיה, אוקראינה, לטביה, טורקיה וארמניה
, מירי מסיקה - טיול לילי, מירי מסיקה - שני כוכבים, קרן אבראשי - מישהו אחר השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- הופעה של הדורבנים בטלפון חחח משהו שהרס את השבוע- הבגרות במתמטיקה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- אין לי כוח תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיכעל

עונההההה../images/Emo205.gif

שיר השבוע של איגי- שיר הנגב שיר השבוע לא של איגי- שנים חסומות\מוניקה סקס השיר המאוס של השבוע- אף פעם אין לי
משהו שעשה את השבוע-שבועות?
משהו שהרס את השבוע- לויודעת אני לא מש זוכרת מה קרה השבוע
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור תמגן בלשון.. תמונה שבא לשים- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליייייייי!!
מזה כולם נותנים למיכל
גמאני רוצה

BjiJiNaaA

New member
חג שמחח../images/Emo171.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-אור הירח השיר המאוס של השבוע-אין משהו שעשה את השבוע-שלא הייתי צריכה לשבת ולחרוש כל היום
משהו שהרס את השבוע-לא הייתי במיטבי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לעבור את המגן בלשון (ואז צריך להתחיל ללמוד להיסטוריה;[) תמונה שבא לשים-לא בא לי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לרעותעע כי לא נתנו לה והיא רוצה

../images/Emo26.gif ../images/Emo171.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות, מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- מילים- איה כורם השיר המאוס של השבוע- לא יודעת
משהו שעשה את השבוע- שבועות
98 באנגלית
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי שמץ. תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- להוד

red butterfly

New member
אני../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- משינה-אין מקום אחר, קספר-אחלום לנצח, ניר פרידמן-מאי השיר המאוס של השבוע- - משהו שעשה את השבוע- אתמול בלילה
ושנפטרתי ממתמטיקה! (עד למועד ב'
) משהו שהרס את השבוע- שחשבתי שהלך לי טוב בבגרות במתמטיקה עד שגיליתי שהיו לי כמה טעויות
מזל שיש מועד ב'
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
לסיים עם היסטוריה לכל החיים
ולסיים עם הבגרויות שלי לשנה הזאת :) תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפורום :)

Ronushnush

New member
בואנה אחי, קלוט כלב ים

{האו האו} שאנן, אל תהיה מטומטם! קליפורניה קליפורניה את כזאת שווהההה, בכיף הייתי, עושה לך טובה
שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות ופחד
שיר השבוע לא של איגי- שיר אהבה - יגאל כרמל, ומה שעובר עלי של איפה הילד (אני כזאת מכורה) השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע- שלישי ושישי משהו שהרס את השבוע-
הבובית שלי חולה ומסכנה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לוידעת תמונה שבא לשים- לא בא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עדיין לא בא

...

שיר השבוע של איגי- תעצרו אותי שיר השבוע לא של איגי- אולי בכל זאת סאלי (זאת רק אני או שהוא פשוט סקסי בשיר הזה?) השיר המאוס של השבוע- הנה אני בא!!!!!!!!!!! רררר
משהו שעשה את השבוע- חמי מתחתן
משהו שהרס את השבוע- יותר מדיי דברים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את המתכונת בלשון,ערב הקרנות וחזרה ראשונה (בתקווה שלא תתבטל) תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אין לי פרחים,רק קוצים

רובי חוזרת../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- יומולדת שיר השבוע לא של איגי- הממ, היום זה אנחנו של דנה. השיר המאוס של השבוע- ילדות רעות משהו שעשה את השבוע- SMS ממנו
משהו שהרס את השבוע- שלא יכולתי ללכת להופעה של דנה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים עם הבגרות בתנ"ך סוףסוף
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליובל

A t z a

New member
איזה כיףףףף שחוזרררר!!../images/Emo80.gif

כלכך התבאסתי שהסתיים-ועכשיו זה חוזר
!!!!

למעלה