סקר קיץ

B a Z u K a

New member
../images/Emo42.gifסקר קיץ../images/Emo135.gif

מה התוכניות שלכם לקיץ? אתם נירשמים השנה לבית ספר אחר או לבית ספר שלכם? סתם שאלה..הייתם בפלורידה? איפה אתם גרים? אתם אוהבים את המקום שאתם נימצאים בו? אם היו נותנים לכם אפשרות לעבור למקום אחר בעולם, לאן הייתם עוברים? איך הקיץ והחורף במדינה שלכם? אני יודעת שזה סקר די דבילי אבל תיסלחו לי על זה כי אני מיתחרפנת רק על המחשבה שבפלורידה עכשיו חם 80 פרנייט ואני בניו יורק הזאתי עם החורף שלא ללכת ועם גשם ו50 פרנייט וקר לי ואני רוצה ללכת לפארק ורוצה כבר את מיאמיייייייייייי

Bassman

New member
...

אני חוזר לישראל. נעבוד קצת, נחסוך כסף ונתגייס. איזה ביה"ס? אני גר עכשיו בפלורידה. בוינטון ביצ'. נחמד פה. אמסטרדם
קיץ זוועה. לחות מטורפת, גשם שלא קשור לעולם והוריקנים. חורף מדהים
חם מספיק לטישירט אבל לא לוהט.

noni2222

New member
.....

מה התוכניות שלכם לקיץ? יש זמן.. הקיץ באוסטרליה זה בינואר. אתם נירשמים השנה לבית ספר אחר או לבית ספר שלכם? סתם שאלה..הייתם בפלורידה?כן איפה אתם גרים?מלבורן <למתקשים אוסטרלים> אתם אוהבים את המקום שאתם נימצאים בו? כןןןן אם היו נותנים לכם אפשרות לעבור למקום אחר בעולם, לאן הייתם עוברים? הייתי נשארת באוסטרליה תמיד איך הקיץ והחורף במדינה שלכם? הקיץ חם, אבל יורד גשם.. והחורף סתם חורף.. לא משו מיוחד. קריר אבל אין שלג..

Emc2

New member
...

א) תלוי, אני שוקל לכבוש את איראן, או את עירק או את צרפת, עוד לא החלטתי, אני צריך לשאול את אבא קודם ב) אני לא נרשם, אבא ירשום אותי... הוא כבר פעם רשם אותי לייל... אוך... כמה אלכוהול וקוקאין היה שם ג) כן בטח, אני כל הזמן בפלורידה, אח שלי שם נורא מפורסם. אבל לא ממש אוהבים אותי שם, כל מיני כושים וספיקים מטונפים צועקים לי "צוואר אדום" שאני שם... טיפשים... לא נורא... אני אבקש מאחי שלא ייתן להם להצביע בבחירות הבאות, הוא כבר עשה את זה פעמיים ד) אני גר מתחת לאדמה במערה כמו של הוביטים... יש פה המון מכשירים וכפתורים שאני לא ממש מבין מה הם עושים... מדי פעם איזה מישהו מתקשר לכאן ושואל אותי משהו, אז אני מפנה אותם למזכיר שלי, כי אני לא מבין שפות זרות ה) כן, די כיף פה, יש פה כמה שוקולד שאני רוצה. ואפילו נותנים לי לטוס במסוק מדי פעם... ושאני מתנהג ממש יפה מטיסים אותי למדינות ממש רחוקות כמו קנדה... אמרתי כבר שאני ממש שונא את קנדה? סתם ככה... לא יודע ממש למה... אה... ואני שונא גם את אירופה... הם האויביים שלי... אחרי כל הטרוריטים בעולם... כאילו... כל המוסלמים בעולם התכוונתי... אבל זה אותו דבר ממילא. ו) לא יודע, אולי למפעל של ווילי וונקה, יש שם המון ממתקים ושוקולדים טעימים כאלה... אמא קוראת לי כל לילה פרק לפני השינה מהספר... אני ממש אוהב את הספר הזה.. הוא כל כך ריאליסטי... ז)איפה שגדלתי תמיד נורא חם...כמעט כמו במדבר.. פעם אבא לא חזר הביתה כי הוא הציל ערבים מכווית שהלכו לאיבוד במדבר... ופעם אני הלכתי לאיבוד במדבר! בעצם שאני חושב על זה, עדיין לא יצאתי ממש משם

למעלה