WHATEVER..../images/Emo11.gif|אלפקה../images/Emo218.gif
מה המזל שלך? גדי מאמינה בהורוסקופ וכאלה? לא למה? סתם שטויות וניחושים.. אני חושבת שההצלחה היא כי אנשים חיים לפי זה. למשל כתוב בהורוסקופ של מישהו "השבוע תינתן לך הזדמנות שניה-אל תהסס ותיקח אותה." אז זה יכול להתבטא בהמון דרכים..נגיד לקנות כרטיס לוטו ולקוות שהפעם תזכה.. או נגיד פעם קודמת ישבת כל היום בבית ולא עשית כלום..אז הפעם תעזור בעבודות הבית.. יש עוד המון דוגמאות.. אז אם לא קוראים הורוסקופ.. עושים את חלק מהדברים..וחלק לא.. אבל אם קוראים אז ישר מחפשים את ה"הזדמנות השניה" הזו.. ואני חושבת שזה מה שמצליח להם.. כי אנשים מנסים להגשים את ההורוסקופ. יצא נכון? WTF?!
הנה מה שיצא לי "בשבוע הקרוב כוכב נפטון שותל במוחכם רעיונות נשגבים מדי והזויים: הקשיבו לקולו של ההיגיון ולא לצווחותיו של הרגש. מישהו מטריף מוצא אחלה שיטה להעביר אליכם מסר רומנטי: הוא הולך על קטע מקורי שמעביר את המסר, בלי יותר מדי עיניים ואוזניים לא רצויות. אתם מצליחים לשחק אותה בקטע של מנהיגות חברתית - אז נכון שזה מטיל עליכם אחריות, אבל לא איכפת לכם לנסות. : הבטחות יש לקיים ובמקביל להמשיך לפתח תקשורת טובה יותר. חלקו את האחריות על המצב על כולם והתאזרו בסבלנות." לא הבנתי מה הם רוצים ממני..