סיני

skazu

New member
../images/Emo42.gif סיני ../images/Emo42.gif

שלום קוראים לי גלעד ואני מסיים את כיתה יב' בעוד פחות מחודש. החלטתי לנסוע למסע הרפתקאה ביחד עם בן דודי (שגם הוא מסיים יב'), מסע כזה שאנחנו לא נשכח לעולם! בכל מקרה המועד הוא החצי השני של חודש יולי. אני לא הייתי בסיני אף פעם ויש לי הרבה שאלות שבהתחלה אני לא יכתוב את כולם ואולי בהמשך אני ימשיך בהתאם להענות. 1. הגענו למעבר הגבול- מה עכשיו? איזה אוטובוסים מצריים אפשר לקחת לתוך סיני? ואיפה אנחנו מוצאים אותם (בערך)? 2. לאן כדאי לנו להגיע? (במידה ואנחנו מחפשים חופים צחורים עם קבוצות של צעירים שמבינים עניין.) 3. בבקשה תרגיעו אותי שהחום לא בלתי נסבל. 4. מה התקציב והתרמיל הממוצע של מסע שכזה? זהו בנתיים. נ.ב. העלתי את ההודעה הזאת בפורום טיולים לחו"ל אבל אני חושב שפה זה דווקא יותר מתאים.

תשובות

1. בצד המצרי של המעבר גבול מחכים לכם הרבה נהגי מוניות מצרים לקחת אתכם למחוז חפצכם. 2. אני מכירה רק חוף אחד בסיני, אז קשה לי להמליץ. 3. תלוי בכם 4. תקציב - לכמה זמן? מה אתם מתכננים לעשות? תרמיל ממוצע - שוב, מה אתם מתכוונים לעשות בסיני? סתם לשכב כל היום על החוף, או גם לטייל? בעיקרון בדר"כ לסיני לוקחים תיק קטן עם ספר טוב, קלפים, שרוואל, בגד ים, חולצה, וכלי מקלחת. אה, ורצוי תכשיר נגד יתושים.

natyh

New member
כל התשובות

במדריך השלם לסיני כאן. האוטובוס הוא איסט דלתה בדרך כלל כדי לא למשוך תשומת לב הישראלים ממלאים מיקרו בוסים . מחיר עד לנואיבה 50 לירות מצריות במיקרו , מחיר עד דהב באוטובוס 32.5 לירות מצריות . מרחקים ראה באתר . עקוב אחרי ההודעות שלי בנושאי הדיונות וראה סיפור דרך של חזי יצחק על טיול אופניים לסנטה . חוף סע לזולה אצל עיד בק"מ ה 72 מהגבול עיד הוא מלך אמיתי ראה באתר ומסור לו ד"ש מנתי בעל הקייטווינג . אוכל בשום אופן אל תיגע בחומוס בסיני ותשתה רק מבקבוקים סגורים . הכי חשוב שמור על פרופיל נמוך , מסוכן שם . נתי

למעלה