סיני

ת פ ו ז ה

New member
../images/Emo42.gifסיני../images/Emo42.gif

אך אך קשה קשה בנות יקרות לשכב בטן גב להיכנס לים לצאת מהבריכה לעשות טיולים רגלים על החול החם יד ביד ... סיני... מקסימה כמו תמיד (ובזול יחסית
) ככה בספונטניות ארזנו את עצמנו ביום שישי אחה"צ תוך חצי שעה מרגע ההצעה ההינו בדרך לאילת עוד חשבתי איך לחזור בזמן לקבל את זריקת הכוריגון השלישית במספר אבל זה ממש לא הסתדר לפי הלוח זמנים של הרופא.. כי רק ב 4 בבוקר היום הגענו
ככה שכנראה החודש זה יהיה מחזור טבעי, אני עדין מתלבטת אם כן היה ביוץ או לא ואולי היום כן ללכת לרופא לאולטרסונד זקיקים... שאלתי - אם היה ביוץ אתמול למשל, אפשר לדעת דרך הבדיקה הזו ? אמן שבכלל לא נצטרך את האמפולות שקניתי!!!! תודה על התשובות

פּוֹנְג

New member
כן. אם יש נוזל בדוגלס וכבר אין זקיק

אז סביר שהיה ביוץ. וחוץ מזה, גם איתך אני לא מדברת כי אני מקנאה

קובולט

New member
איזה כיף סיני ועוד ספונטני../images/Emo45.gif

אם היה ביוץ אתמול אפשר לראות את זה באולטראסאונד...בשביל זה רק צריך להגיע לרופא, שמצויד במכשיר לחכות שבועיים לאיחור ולזרוק את כל האמפולות שקנית, אמן אמן....

אפרסקה

New member
תפוזונת, לדעתי לא צריך תור לזקיקים

יש (בכללית לפחות) ימים ושעות קבועים. מה שכן זה בדרך כלל בבוקר אז תבררי. בהצלחה מתוקה!

ת פ ו ז ה

New member
../images/Emo12.gif good to know

אני בכללית והרופא תמיד קובע לי בדיקת זקיקים לפי הלוח עבודה שלו שלמעשה זה בלאגן שלם של ימים ושעות ולוקח לו רגע להבין איפה הוא עובד מתי וגם איך זה מסתדר עם המחזור שלי... לא תמיד לעצרי כבר שמעתי אותו אומר לי החודש לא נצליח לבדוק יותר מפעם אחת כי אני עובד רק ביום שלישי וזה יכול להיות מאוחר מדי ולכן לקחת את הזריקה על "עיור" נכון שזה לא נשמע טוב ?! אז היום אני שם ואני יקבל עוד צילום פנימי והשאל לגבי הימים בבוקר.. תודה על הטיפ

סנונית 1

New member
היי תפוזה

עדיין לומדת את נושא הפוריות אבל אני יודעת שיש בדיקה שעושים אותה ביום השלישי למחזור והיא מראה עם היה ביוץ. מה קורה בביוץ עם התערבות של כדורים אין לי מושג אבל הבנות בטח ידעו. מקווה שחזרתם מסיני עם משהו בבטן. בהצלחה.

ת פ ו ז ה

New member
עוד 2 שאלות בבקשה ...

1) אם היה ביוץ אתמול יש מצב לXXX אפקטיבי היום בערב ?? 2) אם לא היה ביוץ.. יש מצב לקבל זריקה רק בתנאי שיש זקיק פעיל נכון ? תודה

תשובה

1) אפשרות ההקלטות היא בין רגע הביוץ לבין עליית החום. אחרי זה, לפי הרופא שלי, המצב כבר אבוד לאותו החודש. פרק הזמן הזה בין רגע הביוץ לבין עליית החום נע בין 24-36 שעות. וקשה לומר מתי בדיוק התחיל הביוץ, וגם מתי בדיוק הוא יגמר אצלך. בלי קשר, הייתי מנסה גם הערב - אולי בכל זאת יצליח. 2) לא בטוחה. אם עדיין לא היה ביוץ, הרי מטרת הזריקה, לפי הבנתי, לעזור לזקיק להבשיל

Galit29

New member
סיני הא???../images/Emo153.gif (ירוקה מקינאה)

הלוואי ולסיני יש את אותה השפעה של כריתים ולא תצטרכי שום אמפולה ומחר עלהבוקר תודיעי לנו בשורות משמחות. הלוואי....

למעלה