סיכום שבוע

רותם654

New member
../images/Emo42.gifסיכום שבוע

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה

שיר השבוע של לירז-הכול יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-Aerosmit-crazy משהו שעשה את השבוע-ברית לאחיין שלי אריאל,לא הייתי בביצפר
,יצאתי עם נתנאל,צילומים לסרט שאנוכי עושה עם נטלי ונתנאל משהו שהרס את השבוע-שהיה גשם כל השבוע:'(,שלא הלכנו למקס ברנר,שנטלי לא באה לפיצוציה,שלא עשיתי שישי שבת אצל סבתא בילוי השבוע-פיצוצה,קניון,עיר,ברית בירושלים,שישי אצל סבתא סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה 1 מה קניתם השבוע?-10 XL,בגדים ונעליים לברית,מסטיקים,חמצוצים,קולה,לק סגול,עגילים,שחור לעיניים שלא עבד?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא ללכת לביצפר
,שישי שבת אצל סבתא,לצאת עם נטלי ונתנאל,להמשיך לצלם את הסרט,ויום ראשון יומולדת למישה בן דוד שלי תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז לאור ולסתיו שיש לה יומולדת מחר מזל טוב

בבקשה

מזל טוב אבל אני מציעה לך לחשוב קצת ליפני שאת אומרת שאני חמודה כי אני לא ממש חמודה

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-כל שיר אפשרי שיש בפלאפון של הילה
, משהו שעשה את השבוע-טיול מעאפן לספארי
, 98 בפיזיקה
משהו שהרס את השבוע- מבחן במתמטיקה, ובוחן [עוד לא קיבלתי תשובה אבל עשיתי שאלה אחת מתוך 3 , 100:3
] בילוי השבוע-ספארי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"אולי הפעם " ראיתי פרק אחד , אבל אהבתתי
מה קניתם השבוע?- ממתקים לספארי , ג'ינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת יום הולדת לחברה
תמונה שבא לשים- תגובה מהירה, כרגיל
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי ת'תמונה של לירז בפנאי פלוס !!
, אין לי פשוט כח לסרוק אבל אני אעלה ת'תמונה השבוע.. ג'קט סטן ורוד או משהו ורשמו שהיא כבר התלבשה ככה לאירוע בשבוע שעבר.. ו.. מישהו יודע איך קוראים לסרט החדש עם המעפילים שלירז משתתפת בו ?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבבל הגאונה
וסתתיו שעוד שמחר יש לה יום הולדת [או מחרתיים , סנילית
]
* מגילה
*

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifמיטל!

1. תסרקי!!![את התמונה מפנאי פלוס].. 2. מחר
ותודה כפרעלייך

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאני אענה לך במסר..

אבל דוגרי, את לא?

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifמכת ברק ../images/Emo188.gif../images/Emo6.gif

פוחדת?
ואיך הזורו לא נראה כמו לוחם ..

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifמחר יום הולדת../images/Emo9.gif!

שיר השבוע של לירז- שמעתי את כל הדיסק,פתאום היה לי כזה חשק
שיר השבוע לא של לירז- היהודים-אינטרמת,המאה העשרים,וכל הדיסק 'פורטה'. קרן פלס-מבול. משהו שעשה את השבוע- יום הולדת!!! למרות שזה רק מחר,אבל עדיין קיבלתי חלק מהמתנות והברכות
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- שנקין היום
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות מה קניתם השבוע?- דיסק[היהודים].. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחגוג את היום הולדת עם חברות:) תמונה שבא לשים- |שמאלה| שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל,מיטל,אתי

inbals93

New member
סופ''ש../images/Emo215.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- *חרישה על האייפוד* משהו שעשה את השבוע- שסופסוף נגמר הלוח מבחנים! אבל נשאר לי עוד מבחן אחד
ועוד מלא עבודות וכו'... משהו שהרס את השבוע- שהלך לי גרוע במבחן בשל''ח! וזה הורס לי את הממוצע, כי היה לי ממוצע 100
ועכשיו יהיה לי ממוצע 70
או בכיוון... בילוי השבוע- קניון איילון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים
חתיכת פרק היה... [פרק 4. מישהו ראה?] מה קניתם השבוע?- פיצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת''א, איזה סדנה שיש בבצפר.. אני מקווה ששיבצו אותי במשהו טוב... להיפטר מהמבחן האחרון [הבעה], להיפטר מכל העבודות... תמונה שבא לשים- אין לי כוח... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סתיו, מזל טוב!
עוד מעט יומולדת
אגב, הברכה כבר מוכנה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו, מיטל

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifסתייו!!

אם כן קראת ת'הערות שלי וכל מה שכתבתי אז לא יכולת לענות על השאלה?
האא?
אני לא בבית , הייתי סורקת בכיף, אבל החודש, אני מבטיחה
ואת בחתימה שלי
טוב, חפירות אחרות נשאיר לברכה .. ברכה ליום הולדת לא תמיד צריכה להיות קשורה ליום הולדת

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאה../images/Emo6.gif, ויאיי אני בחתימה של מיטל../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifגם את זה קראת...

ועדיין לא ענית לי איך קוראים לסרט..
סתיו ? איך קוראים לסרט שלירז משתתפת בו ?

למעלה