סיכום שבועי

DelbariX

New member
../images/Emo42.gifסיכום שבועי

השבוע השעבר.... 1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: 3. שיר השבוע: 4.איך הוא עבר בכמה מילים: 5.תמונת השבוע: שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? 2. מישו שאתם רוצים לראות? 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? תנו בראש

DelbariX

New member
סיכום

השבוע השעבר.... 1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: התחלתי לעבוד ועשיתי קצת כסף 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: לא רוצה להיזכר ברע ^ ^ 3. שיר השבוע: The All American Reject - It Ends Tonight 4.איך הוא עבר בכמה מילים: מהר מידי 5.תמונת השבוע: שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? מפגש היכרות בתיכון, משמרת בעבודה, לסיים מתמטיקה 2. מישו שאתם רוצים לראות? אנשים שנותק איתם הקשר בחופש 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? התחושה של הסוף :(

:)../images/Emo110.gif

השבוע השעבר.... 1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: שנסעתי לדודים והיה ממש כיף..:]] אני מתה עליהם:] וגם קניות שהיה נחמד:) 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: מממממ משו שקרה היום בבוקר.. זה לא ככ לכאןP: 3. שיר השבוע: לאדעת 4.איך הוא עבר בכמה מילים: כיף לאללה:]] 5.תמונת השבוע: -------- שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? יש כמה תכנונים.. אבל בינתיים כלום לא בטוח.. בכל מקרה כל יום אני אעשה משו נראלי. 2. מישו שאתם רוצים לראות? ממממממ:) 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? שזה הסוף

Meitarii

New member
אני

השבוע השעבר.... 1. דבר טוב שקרה לכם השבוע:המסיבה ביום שישי.. 2. דבר רע שקרה לכם השבוע:רבתי עם אבא
3. שיר השבוע:אממ... 4.איך הוא עבר בכמה מילים:נחמד 5.תמונת השבוע: שבוע הבא..... 1. מה בתכנון?יומולדת? 2. מישו שאתם רוצים לראות?ידיד.. 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ? יומולדת?!

מיכווש

New member
../images/Emo203.gif so far, you see the skyyy:]]

השבוע השעבר.... 1. דבר טוב שקרה לכם השבוע: סיימתי שיעורים בערבית, קיבלתי מאמא אישור לצאת למועדון סופ כל סוף,הכנתי אוכל טעים. 2. דבר רע שקרה לכם השבוע: וואי אני כבר לא זוכרת, בטח רבתי עם אחותיי חחחח 3. שיר השבוע: dont jump-tokio hotel 4.איך הוא עבר בכמה מילים: רגיל לא מי יודע מה... 5.תמונת השבוע:==> שבוע הבא..... 1. מה בתכנון? ים עם חברים:] 2. מישו שאתם רוצים לראות? חברים..חח 3. משהו שהייתם מעדיפים לוותר עליו ?שיעורים במתמטיקה;-[

למעלה