סיכום שבועי

../images/Emo42.gifסיכום שבועי../images/Emo42.gif

איך עבר עליכם השבוע
שיר השבוע של עידני
שיר השבוע בכללי
חוויה משמחת/מצחיקה מהשבוע
חוויה עצובה/מבאסת מהשבוע
ספר/סרט/דיסק השבוע
תמונת השבוע
משו להגיד
שבת מדהימה לכולם
מוואה

עונההה../images/Emo13.gif

איך עבר עליכם השבוע? אממ סבבה לגמריי.. שיר השבוע של עידני? איתך ורק איתך שיר השבוע בכללי? hurt חוויה משמחת/מצחיקה מהשבוע? אממ מצחיקה.. חזרות למסיבת סיום פשוט שכונה..חחח חוויה עצובה/מבאסת מהשבוע? אממ לא זכור לי.. ספר/סרט/דיסק השבוע? אתמול ראיתי קינג קונג בפעם העשירית..חח תמונת השבוע? אין משו להגיד? שבת שלום לכולםםם!!!

עונה

איך עבר עליכם השבוע? נחמד . (-; ולחוץ :X שיר השבוע של עידני? לא שמעתי :\ שיר השבוע בכללי? נאמ .. מתי תביני - סיי לה וי חוויה משמחת/מצחיקה מהשבוע? עוד מעט חווווופש נהנהה P: חוויה עצובה/מבאסת מהשבוע? נאמ נאמ נאמ אין לי כוח למבחנים יותר :( ספר/סרט/דיסק השבוע? אין תמונת השבוע?
משו להגיד? שבוע טוב וחופש נעים ? ! :)

עוננה =]]

איך עבר עליכם השבוע.? אממ .. עבר סבבה שיר השבוע של עידני??אממ .. מדליקה אותי [[משו כזה]] שיר השבוע בכללי?תני לי סיבה גיימבויז , זה שעושה ת'מסיבה אלון דה לוקו , סינרגיה מה עשיתי . חוויה משמחת/מצחיקה מהשבוע?אממ .. כלוווום חוויה עצובה/מבאסת מהשבוע.?שברתי ידדדדד :(( ספר/סרט/דיסק השבוע? השמועה אומרת ש.............[[חיחיח ככה קוראים לסרט]] תמונת השבוע?אממ .. אינלי כוח לעלות עכשיו אני יעלה יותר מאוחרר .. משו להגיד?אין לי מה להגיד חוץ מזה שמצצצצצצ'עממממממם ללי!!! חחחחחחחח

עונה :)

איך עבר עליכם השבוע
פסדרר חוצמיזהה שגנבו לי ת'פלא :[ שיר השבוע של עידני
איתך ורק איתך שיר השבוע בכללי
"רק אור" "התגשמי לי" ו"היא לא תפריד ביננו" חוויה משמחת/מצחיקה מהשבוע
הייתי בים ובבריכה חוויה עצובה/מבאסת מהשבוע
גנבוו ליי ת'פלאא ואני חולהה!! ספר/סרט/דיסק השבוע
אין תמונת השבוע
אין משו להגיד
שבת שלום
:)

למעלה