סיכום שבועי

../images/Emo42.gifסיכום שבועי../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB: שיר השבוע שלכם בכללי: אלבום השבוע: ציטוט מוזיקלי שבועי: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית/ספר/סרט השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:

../images/Emo60.gif../images/Emo69.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB:ONLY YOU שיר השבוע שלכם בכללי:LAST NAME של קרי!!! אלבום השבוע:RIOT-PARAMORE ציטוט מוזיקלי שבועי:I try to live without you, everytime I do I feel dead משהו מעניין שקרה לכם השבוע:שום דבר! משהו טוב שקרה לך השבוע: ^^ משהו רע שקרה לך השבוע:חולה
חשש למחלת הנשיקה
שיר שלא הפסקת לשמוע:הוו,הרבה
התחדשות השבוע: אלבום של הצל:) תוכנית/ספר/סרט השבוע: "ציידי הרוחות" מאכל השבוע:לזניה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום העצמאות[?] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבר שלי... תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ביום העצמאות בעיקר..לפגוש משפחה וכאלה!

:)

שיר השבוע שלכם של נוב: No More שיר השבוע שלכם בכללי: no more!!!!!! אלבום השבוע: מחר יהיה לי :) ציטוט מוזיקלי שבועי: לאדע משהו מעניין שקרה לכם השבוע: ממממ כלום משהו טוב שקרה לך השבוע: ממממ כלום עבודה נו משהו רע שקרה לך השבוע: גם כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: no more התחדשות השבוע: פוסטר של נוב! תוכנית/ספר/סרט השבוע: מאכל השבוע: השווארמה של עמוס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האלבום של נוב. נו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידידה טובה. תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עצמאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.

Rincewind

New member
עונה ../images/Emo152.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB: Coincidence שיר השבוע שלכם בכללי: Estelle - American Boy אלבום השבוע: Candy Shop של מדונה.. קניתי אותו לפני כמה ימים ^_^ ציטוט מוזיקלי שבועי: Love, no fear... משהו מעניין שקרה לכם השבוע: שומדבר מעניין במיוחד! משהו טוב שקרה לך השבוע: סוף סוף קיבלתי עותק מהאלבום.. והלכתי עם ניב ומיטל להרים כוסית
משהו רע שקרה לך השבוע: הלכתי למסיבה והיה ממש גרוע
שיר שלא הפסקת לשמוע: Coincidence התחדשות השבוע: האלבום של נוב כמובן!
תוכנית/ספר/סרט השבוע: גיבורים.. סיימתי לצפות בעונה השניה מאכל השבוע: סושי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שכל העולם ילך לקנות את האלבום! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את ליעד (חבר טוב מפורום מצעדים) תמונת/פליקס השבוע: האלבום כמובן
התוכניות שלי לשבוע הבא: יום העצמאות!

אני רוצה את האלבום../images/Emo7.gif

שיר השבוע שלכם של נוב: גרסת האלבום של Sad Song - שמעתי ברדיו והתמוססתי (
) שיר השבוע שלכם בכללי: אביתר בנאי - אביתר בנאי אלבום השבוע: שמעתי הרבה גם השבוע את "Hard Candy" של מדונה למרות האכזבה, כנראה שיש בו משהו מדבק
ציטוט מוזיקלי שבועי: "בלי המבט הקרוע שלכם, שנישאר לבד ונישבר לאט, הו הו הו..." משהו מעניין שקרה לכם השבוע: היה מעניין לקרוא שסיבוב ההופעות של מדונה יגיע ככל הנראה גם לארץ. אם זה ייקרה כמובן שאני אלך, אם לא אז חבל
תוכנית/ספר/סרט השבוע: קניתי את הספר החדש של רם אורן, "כוח עליון". התחלתי לקרוא אותו אתמול והוא מעניין כמו כל הספרים שלו, אבל נראה לי שאני אשמור אותו לנסיעה לאשקלון (אחותי תנהג
). התוכניות שלי לשבוע הבא: -אני מקווה לקנות כבר השבוע את האלבום של נוב ואם לא אז בשבוע הבא. -לבקר את דודה שלי שחזרה מספרד (ואגב חו"ל, ידידה שלי חזרה משהייה קצרה בחו"ל ונפגשתי איתה פעמיים, היה כיף). -לעשות הכל כדי שהשבוע, ובכלל החודש, יהיה טוב יותר מהחודש הקודם כי הוא בינוני לצערי. יום השואה הוסיף לתחושה הרעה (הוא היה קשה עבורי השנה משום מה. תמיד קשה לראות את הזוועות שקרו, אבל השנה זה היה אחרת).

למעלה