סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

:]]]]]]]]]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- הכעס-רוקפור משהו שעשה את השבוע- הממ הערב חג.. היה כיף :] משהו שהרס את השבוע- היום בצהריים וזהו בילוי השבוע- כיכרות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים :] תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

A t z a

New member
עונה לעצמי../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-בובות,מסתובבים,כשתחזור,כועסתתתתת!!!! שיר השבוע לא של איגי-גג,המון שירים של קרן פלס,אני אשתנה של ירמי וכו' משהו שעשה את השבוע-ראיתי את איגי?... משהו שהרס את השבוע-דאון מטורף של יומיים
...איכס בילוי השבוע-הופעה של קרן פלס! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-סווצ'רט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של איגי
אה,אנלא אהיה בה$#%..פולין.. תמונה שבא לשים-אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-דיר באלק אם לא כולכם מצלמים לי שם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לדוגמן החתיך מהמעצב הבא(שהביא את המעטפה)

באיחור אופנתי, משו ../images/Emo3.gif.

שיר השבוע של איגי- מסתובבים. שיר השבוע לא של איגי- כל מיני של עברי וסינרגיה
. משהו שעשה את השבוע- הופעה של עברי, אחיינים שלי
. משהו שהרס את השבוע- המ, כל מיני דברים קטנים. בילוי השבוע- הופעה של עברי
. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אוורווד. מה קניתם השבוע?- כרטיסים להופעה של עברי, מים, המ, ולא זוכרת :] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת. תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה
.

ירדן88

New member
באיחור קליל

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון שיר השבוע לא של איגי- לאונרדו-עברי לידר משהו שעשה את השבוע-סוכות
משהו שהרס את השבוע-* בילוי השבוע-בבית?!? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין בעוללם אהבה כמו מה קניתם השבוע?-אמ..מכנסיים לביצפר. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-* תמונה שבא לשים-* שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-* תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל הפורום על הקבלת פנים..

Ronushnush

New member
יאללה מהיר

רק כדי שאני אוכל לענות על "משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא"
שיר השבוע של איגי- עקל"מ שיר השבוע לא של איגי- אין קץ לילדות,פורטיס משהו שעשה את השבוע- משו משהו שהרס את השבוע- כלום
בילוי השבוע- שישי,ים..וכו' סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?- בגדים,אוכל,שתייה וכרטיסים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ההופעה של איגי!
תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אל תדאגי דנע אני אצלם לך
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולאאאם

למעלה