סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לילה טוב וחג שמח לכולכם

A t z a

New member
נו איף!../images/Emo80.gif

אני רוצה לראות סיכומי סופ"ש,יא לא ממושמעים
.

ירדן88

New member
שבת שלום!

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי-grace kally משהו שעשה את השבוע-ת"א משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השיר שלנו מה קניתם השבוע?-2 חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופשש תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-איגיי ימושלמת אחת!!11
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנעל'ה

A t z a

New member
יאללה מהר../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-אין לי מה לומר לך
... שיר השבוע לא של איגי-זה אותו הקיץ,גוד דיי משהו שעשה את השבוע-מיכל אוייסטר הייתה אצלי,רעותע והיומולדת והערב...אה ואתמול גם משהו...והראיון
..קיצור שבוע טוב משהו שהרס את השבוע-להיות שוב חולה
?לאדעת כלום בתכלס בילוי השבוע-כל מה שציינתי שתי שאלות מעל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-כל מיני... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הרבה!! ים עם חברות,טיול עם המשפחה,ליל הסדר,הופעה של איגי בירושלים...וכו' תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי שעתיים לישון
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- באמת באמת שלכולכם
!!! כולל ת'איגי שבכם

ססילייה

New member
טרלהלהלהל D:

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע
שיר השבוע לא של איגי- זבל-מרחק סכין שומר
משהו שעשה את השבוע-אתמול בגאלה ^_^ משהו שהרס את השבוע- אין!#@%@%^ :) בילוי השבוע-אתמול בגאלה.שרתי עם זבל XDDDD סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השיר שלנו -_- מה קניתם השבוע?- סיגריות, חותלות וחצאית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שני שלישי רביעי בחולון
! תמונה שבא לשים-
!!!!!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אסור שסולנים יתנו לי ולחברה שלי את המיקרופון D: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו קטן

יאללה עד שאני כבר פה../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של איגי- יש לי חברה שיר השבוע לא של איגי- אלף כבאים\דודה משהו שעשה את השבוע- יומולדת שלי^^ משהו שהרס את השבוע-הממ לא משהו רציני המולטי התחיל לעשות קצת בעיות. בילוי השבוע- יום חמישי הקומזיץץץ!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האללופה למרות שכרגע זה ממש גרוע אבל שיהיה. מה קניתם השבוע?-וואו, מלא אלכוהול ואוכל לקומזיץ^^ וגם בגדים סתם כי זה יומולדת. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא משהו רציני. תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- דנע ומיכל חרדל מלכות^^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע ומיכל חרדל טוב נו וגם למיכל למרות שהיא רצתה להרוג אותי בהתחלה

למעלה