סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של איגי- עדי כהן - לא נרדמת תל אביב, הדורבנים - אלפקה, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, רגב דהן - ויקי, אריק ברמן - המתוקות האחרונות משהו שעשה את השבוע- הדורבנים, ההופעה של הדורבנים, לירז צ'רכי
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ההופעה של הדורבנים! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא ראיתי הרבה השבוע מה קניתם השבוע?- ספרים במבצע של סלקום, "מסתובבים"!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע - יהיה בסדר

A t z a

New member
תתחדש על מסתובבים!!!!!!!!!!../images/Emo80.gif

עשית את הקניה הכי חכמה בשנה האחרונה!!!!!!!!
חובה עליך לכתוב ביקורת מיד כשתהיה לך דעה,וכמובן להתקשר לספר לי על כל שיר במפורט את דעתך.

:}

שיר השבוע של איגי- בדרך למילווקי שיר השבוע לא של איגי- פעמון מלחמה-היהודים משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- אתמול בילוי השבוע- קניון אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- כרטיס לסרט ואוכל D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

../images/Emo194.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע (חח אני לא כל כך מכירה שירים שלה). שיר השבוע לא של איגי- לילות בלי מילים/ענבל פרלמוטר!! משהו שעשה את השבוע- שהחזירו לי ת'סווצ'רט שלי. משהו שהרס את השבוע- שנכשלתי במבחן. בילוי השבוע- ביקור מהיר ברחובות. (בבית קברות כמובן). סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לרכב על ליוויתן. מה קניתם השבוע?- דיסק לחברה ליומולדת, דיסק לעצמי (לא של איגי=\), והמון אוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ביקור של קרובים מוונצואלה בארץ! תמונה שבא לשים- לא בא לי[= שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מי רוצה להמליץ לי על סרט. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיכלזכריה! (ולאוסנת וכרמון)

A t z a

New member
פאסט אז יו קן../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-כועסת
שיר השבוע לא של איגי-האנדס-ג'ול,והחדש של כריסטינה שכחתי ת'שם.ואממ עוד כמה משהו שעשה את השבוע-העגיל וכו'... משהו שהרס את השבוע-שיעור ספורט בילוי השבוע-מקווה שהיום? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-טופ מודל מה קניתם השבוע?-עגילללל באףףףף
וכו'. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להחליף את הרפואי
?ולהפטר מהמבחנים
?... תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הפורום חמוד יותר כשהוא חי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עדיין איגי,ועכשיו זה כבר כן מישהו מהפורום
ומיכלולית

ססילייה

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים!!!!
שיר השבוע לא של איגי- הממ..בוקר טוב עולם-אבטיפוס. משהו שעשה את השבוע- אני חושבת שכלום O_ס משהו שהרס את השבוע- מבחנים -__- בילוי השבוע- אתמול DDD:::: ביליתי שעות בחברת היפים שנתקעו בשנות -60 D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מחשבות פליליות
מה קניתם השבוע?- סיגריות >< משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שייגעצ ביום שני
תמונה שבא לשים-אין >< שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני רוצה הופעות של איגי בחיפה
יש לי בעיות פיננסיות עם תל אביב ;[ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם D:

Ronushnush

New member
../images/Emo186.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף בעצב לכבודך שיר השבוע לא של איגי- עולה- ערן צור, Wind It Up - Gwen Stefani, התעשייה האבירית-קורין אלאל, עולם מושלם-תומר בן אפרים משהו שעשה את השבוע- לא ללכת לביצפר כל השבוע
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- שישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המסור 2, אבל זה סרט דוחה
מה קניתם השבוע?- כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

היי שלום, תודה רבה... ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- תאת"נ, להתעטף. שיר השבוע לא של איגי- המ, יש הרבה
משהו שעשה את השבוע- הופעה של הדורבנים! משהו שהרס את השבוע- כלום. בילוי השבוע- הופעה של הדורבנים! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פשע מן העבר, מחשבות פליליות
. מה קניתם השבוע?- כרטיסים להופעה של הדורבנים?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המ, כלום. תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרוני
כי בא לי.

למעלה