סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופ"ש מהמם

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- איש יקר, הזמן עכשיו - עברי לידר, זיכרון - מורן אהרוני, המתוקות האחרונות, תשמח - אריק ברמן, מלאך, מגיע לך יותר - אביב גפן, ביחד - אסף אמדורסקי. משהו שעשה את השבוע- לא היה משהו מיוחד. משהו שהרס את השבוע- כלום. בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אוורווד. מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר. תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה
. סופ"ש נעים
.

Ronushnush

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- הפכתי אבן שיר השבוע לא של איגי- להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך, נסיעה מהירה- המכשפות, בובה מרוטה- ליידי די משהו שעשה את השבוע- סתם, מצב רוח טוב
משהו שהרס את השבוע- 60 בלשון
בילוי השבוע- אממ שיהיה ת"א בשלישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ילדי המחר, או איך שלא קוראים לזה. מה קניתם השבוע?- הדברים הרגילים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להבריז מביצפר ולנסוע לים איך מתאים לי עכשיו. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אנחנו זן נדיררררררר ציפור משונהההההה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

AVS1987

New member
../images/Emo209.gif

תיפצע שתרוץ אלי שוב אביב גפן - שלום בעלה של אחותי קנה לי רמקולים למחשב
הכוויה שקיבלתי עכשיו
המקדונאלדס ביום רביעי חח ראיתי איזה סרט אצל אחותי עם סאלמה האייק באמ ג'י אם על הרפובליקה הדומייניאקנית משהו סרט מדהים קניתי סנדיי
ובא לי שוב דפנה והעוגיות ביום שבת הזה דנה
בשבילך

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- It Ends Tonight-The all american rejects משהו שעשה את השבוע- יומשלישי..וואיי כמה התגעגעתי! משהו שהרס את השבוע- למען האמת, כלום
בילוי השבוע- חולון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום... :| תמונה שבא לשים- נוי הסיד ואני בביצפר שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם..

A t z a

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-להתעטף וכו' שיר השבוע לא של איגי-מישהו לרוץ איתו,שיר מס' 5 בג'ירפות שכחתי תשם וכו' משהו שעשה את השבוע-לאדעת שבוע נחמד כזה... משהו שהרס את השבוע-מתמטיקה!! וכו'... בילוי השבוע-היום בערב
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רובי מה קניתם השבוע?-לאזוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ימי הולדת לאלף אנשים
יהיה כיף תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-24 מניאקים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכו ואערתור על היומולדת

BjiJiNaaA

New member
הלו../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי- שומקום-אביב גפן משהו שעשה את השבוע- אממ היה שבוע נחמד דווקא
לא משהו מיוחד.. אולי 97 בתנ"ך שאין לי מושג איך כי לא ידעתי כלום:| משהו שהרס את השבוע-כלום בילוי השבוע-ללכת לקנות בגדים? למרות שזה לא הלך ממש
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אחיות או לא להיות! מצחיק:> מה קניתם השבוע?- סווצ'רט מהנס חצי פתוח כי אין לי תלבושת בצפר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים-לא בא לי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נוופ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

A t z a

New member
יהלי../images/Emo12.gif!! וולקאם באק האני../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

למעלה