סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo76.gif../images/Emo76.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- עטור מצחך-אריק איינשטיין משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- שאמרתי לו.. כאילו, רציתי שהוא יידע אבל הוא לא בעניין =\ בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום. אין לי כבר למה לחכות. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה.

Ronushnush

New member
די, תפסיקו

להציף פה ככה, אני לא עומדת בקצב שלכם
רק את דנה אני אוהבת
שיר השבוע של איגי- חזרתי לחרוש את אדום (הדיסק)
שיר השבוע לא של איגי- שרון הולצמן נטחן פה חזק השבוע. משהו שעשה את השבוע- מממ יום רביעי |מזילריר| משהו שהרס את השבוע- אממ... חח כלום בעיקרון
. שלא הלכתי לים בסוף כי לא שמתי לב לזמן? אוך החיים קשים בילוי השבוע- כל מיני, נקווה שעוד כמה שעות אבל :] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לוידעת לא ראיתי כלום ולא קראתי כלום השבוע... חוץ ממעריבים לנוער בשיעור ביולוגיה שגנבנו מהספרייה
מה קניתם השבוע?- לא עניינכם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחופש סוכות! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
י-ב-ש פה!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-כועסת שיר השבוע לא של איגי-גג-ג'ירפות,משהו ממני-סקעת,תראי זה אני-סינגריה,לבן בחלום שחור-איפה הילד..וכו' משהו שעשה את השבוע-איגי ושהלך טוב במתמטיקה סופסוף!
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-ת"א
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אפקט הפרפר 2 נגיד מה קניתם השבוע?-הרבה סינגלים של איגי לסטוק
! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-אממ לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואב לי האף
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגע וכולכם

היי^^../images/Emo205.gif

שיר השבוע של איגי- יש עוד סיכוי שיר השבוע לא של איגי- יונתן שפירא
משהו שעשה את השבוע- סתם שנדחה מבחן בכימיה! משהו שהרס את השבוע- היום.. היה פיצוץ על רקע פלילי במרכז ראשון, ובזמן הפיצוץ הייתי 5 דקות הליכה מהמקום הזה
בילוי השבוע- אין משו סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפרק האחרון של האלופה
מה קניתם השבוע?- אוכל! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את יום כיפור והמבחן בכימיה. תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע

BjiJiNaaA

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי- ילדי תכול העין משהו שעשה את השבוע- שהוא עבר מהר
משהו שהרס את השבוע- הרבה דברים ושהייתי קצת חולה בילוי השבוע-חברה מרמת גן
.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אי אפשר לכתוב יותר האלופה
מה קניתם השבוע?-מלא דברים לפולין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פולין! תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם
צום קל וחג סוכות שמח כי אני לא אהיה פה:)

Oyster Girl

New member
../images/Emo66.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- זוהי סדום / איפה הילד משהו שעשה את השבוע- פסטיבל דימונה משהו שהרס את השבוע- ההופעה של עברי לידר בפסטיבל דימונה בילוי השבוע- הופעה של שייגעצ ושחר אבן צור סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- יש המון! מה קניתם השבוע?- לא קניתי כלום אבל קיבלתי משכורת,יפיי
! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סוכות.... תמונה שבא לשים-
טוסיק שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- להתעורר אנשים! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכווווולם

למעלה