סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

.

שיר השבוע של חמי-מנסה, בהופעה. ממש אהבתי את השיר שיר השבוע לא של חמי-moonage daydream, גרסת איפה הילד משהו שעשה את השבוע-ההופעה אתמול משהו שהרס את השבוע-הבגרות בספרות בילוי השבוע-שתי שורות למעלה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ספר שירה של אלתרמן שלקחתי מאבא שלי XD מה קניתם השבוע?-הרבה מים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בגרות בתנ"ך, בגרות בביולוגיה, מתכונת בלשון XD תמונה שבא לשים-מאתמול שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-למה שתי בגרויות ומתכונת באותו שבוע? :'( תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לבן אדם שהמציא את החשמלית

tfreifeld

New member
אם אני לא טועה, אז בהופעה של איפה הילד בזאפה

חמי אמר שאת מנסה הלחין אסף שריג

tfreifeld

New member
חחחחחחח בכיף תודה ../images/Emo13.gif

לאחרונה התחלתי להתעניין בקריירת הסולו של חמי וקניתי את חמלה וקיבלתי כמתנה את גאולה. גאולה ממש מעולה, אחד האלבומים הישראלים הטובים לדעתי. חמלה גם טוב אבל קצת יותר "קשה" לעיכול בשמיעה ראשונה, אז אחרי הבגרויות האלה אני אשמע אותו שוב.

../images/Emo45.gif

באמת אלבומים מצונים. גם לי היה קצת קשה עם חמלה, אבל עם כל שמיעה הוא נשמע לי יותר ויותר גאוני.

אורי נה

New member
../images/Emo160.gif אמריקה (ממש) קרובה

שיר השבוע של חמי- עדיין מה שעובר עלי במסיבת סיום (הגיטריסטים שינגנו יצטרכו לדייק. מאד.. ) שיר השבוע לא של חמי- גשם חזק משהו שעשה את השבוע- ה-הוא (בזכותו השבוע המעפן הזה לפחות היה מצחיק) משהו שהרס את השבוע- ה-הוא בילוי השבוע- ערב להקות צעירות, כי לא עשיתי כלום מעניין סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- הספר הלפני אחרון של כישור הזמן, ילדי יום ראשון של אביב גפן מה קניתם השבוע?- תיק, שרוכים וה-שמלה האדומה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לישון תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות-תיק מסריח,מצלמה שלא יודעת לצלם בחושך תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- פרח רעיל ל-אנשים המפחידים

vagz

New member
סולו גיטרה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של חמי- האמת ששום דבר מיוחד אבל נביא השיעמום ללא ספק מתאים לשבוע הנוכחי (דודו טופז) שיר השבוע לא של חמי- כל מיני שירים של היהודים וקספר.. משהו שעשה את השבוע- שום וכלום, אחד השבועות המשעממים משהו שהרס את השבוע- מבחנים בגרויות בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- החומר למתכונת בהיסטוריה
מה קניתם השבוע?- אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים בבארבי תמונה שבא לשים- נה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

למעלה