סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

vagz

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של חמי- לילה בלי טיפה שיר השבוע לא של חמי- קספר- עוד יום משהו שעשה את השבוע- ההופעה בשבת של התבלינים תהיה מעולה
ומתכונת 97 במתמטיקה משהו שהרס את השבוע- כנראה חזרה לי האנמיה =\ בילוי השבוע- התבלינים בשבת =] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עדיין רשומות רומח הדרקון מה קניתם השבוע?- כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נראה לי שיום הסטודנט בתל אביב תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הפורום שוב מתייבש תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

gray star

New member
זה סופי, לכל החברים שלי יש אנמיה.

אלוהים פסח רק עלי. כל הכבוד על ה-97!!!!!!

Oyster Girl

New member
אנמיה זה הכי שיקי ../images/Emo54.gif

בסוף גם אתה תסופח למשטרה
סתם, לא מאחלת לך דברים נוראיים שכאלה

תמרוש5

New member
:)

שיר השבוע של חמי- סאלי. שיר השבוע לא של חמי- אתה מתעורר- רונה קינן. משהו שעשה את השבוע- הדיסק החדש של רונה. משהו שהרס את השבוע- להבין שיש אנשים שפשוט לא כדאי לצפות מהם לכלום. בילוי השבוע- יום שמיניות. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר, אכולות. מה קניתם השבוע?- את הדסיק של רונהP: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שילה פרבר. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכל מי שרוצה אותו. :)

Oyster Girl

New member
הרבה זמן לא היית פה ../images/Emo54.gif

ברוכה השבה
[אפילו אם זה לתגובה אחת
...]

אורי נה

New member
../images/Emo160.gif

שיר השבוע של חמי- בתוך התחתונים שיר השבוע לא של חמי- קספר- סוף לא טוב משהו שעשה את השבוע- שאמרו לי שאני טסה לארה"ב בחופש משהו שהרס את השבוע- ל"ג בעומר דפוק, תרגיל קרקע בילוי השבוע- שביתה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עדיין עם כישור הזמן מה קניתם השבוע?- שישיית קולה, עוגיות, ברד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הסטודנט באוני' ת"א תמונה שבא לשים- אין לי כוח לצרף אחת.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אל תתנשקו ערב שלם ליד אנשים, זה עושה חשק עז להקיא! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חמי רודנר.. (שגרם לשבוע הזה להיות מצחיק ומרגיז)

vagz

New member
זאת סידרה מעולה כישור הזמן

אבל נתקעתי בספר העשירי כי לא הצלחתי למצוא אותו בשום מקום =\ יש משהו כמו 30 ספרים.

אורי נה

New member
כישור הזמן מדהימה

יש 22 ספרים שתורגמו לעברית, 11 באנגלית (כל ספר פוצל ל2 בעברית) + אחד על ההיסטוריה של העולם שמתרחשת בו העלילה. לא מצאת בספרייה עירונית או משו כזה?

vagz

New member
יש בספריה הכל חוץ מאת 10 נראה לי

ובזמנו ממש לא רציתי להמשיך לקרוא בלי 10 ועכשיו אני לא ממש זוכר מה הולך בכל ה9 הראשונים.

Oyster Girl

New member
לא הבנתי ../images/Emo6.gif! ../images/Emo54.gif

למה השבוע שלך היה מצחיק ומרגיז?

אורי נה

New member
מהרבה סיבות..

אבל הקשר של חמי לעניין: מרגיז- יש מישהו בשכבה שלי שדומה לחמי, והוא גרם לי להרבה בעיות בחצי שנה האחרונה.. (הכל התחיל כששמתי לב להוא ממש דומה לחמי) מצחיק- אם שמתם לב לחתימה, אני מכירה את הבן של אופיר בר עמי.. אז ניסיתי לקחת לו את הפלאפון, כי יש לו שם את המספר פלא' של חמי. (אל תדאגו, לא התכוונתי להציק) זה היה ממש מצחיק, הוא התחיל לברוח, ואני וחברות שלי רדפנו אחריו במשך חצי שעה..

Oyster Girl

New member
ואם היה לך את המספר... ../images/Emo54.gif

מה כבר היית עושה
? אני שואלת ברצינות כי יצא לי לחשוב על זה לא מעט - מה כבר יש לעשות עם מספר טלפון של אדם שאת אוהבת את המוסיקה שלו
? להתקשר להגיד לו את זה ולנתק?

vagz

New member
להתחיל איתו שיחות נפש ../images/Emo6.gif

על כמה אני אוהב את הכובע שלו וכאלה..

אורי נה

New member
אמ..

אני לא יודעת מה הייתי עושה, אני מניחה שכלום.. אולי.. אוף, לא יודעת. אבל היה ערב יום שישי משעמם, אז זה מה שעשינו..

אורי נה

New member
אני אגיד את זה שוב.. הוא כן!!

וגם את זה אני אגיד שוב: גם אם הוא לא כ"כ דומה, לא סבלתי את החצי שנה האחרונה רק בשביל לגלות בסוף שהוא לא ממש דומה!!

gray star

New member
We're flying high

We're watching the world pass us by Never want to come down Never want to put my feet back down On the ground שיר השבוע של חמי- יושב בכורסא, השדים הירוקים. שיר השבוע לא של חמי- Tomahawk - God Hates a Coward Thom Yorke - Analyse משהו שעשה את השבוע- מייק פאטון בא לארץ בספטמבר!!1 משהו שהרס את השבוע- יותר מדי.. בילוי השבוע- ההופעה של דפש מוד! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שמיים שרוטים של גלויה, היוקרה. מה קניתם השבוע?- חחחח אביזרים לפרוייקט דפש מוד.. אבל לא זכיתי בסוף. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שזה ייקרב יותר לסוף יוני. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לו- כל מי שעושה מוזיקה טובה

למעלה