סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

שבוע טוב

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי-Mrs Vanderbilt משהו שעשה את השבוע- אמא ואחות חזרו מארה"ב = מתנות משהו שהרס את השבוע- לנהוג עם אבא שלי בילוי השבוע- תל אביב אתמול היה נחמד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- כוסות של שוטים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- חחחחחחחחחח אחותי רצחה אותי מצחוק.. שעה בכיתי בגלל התמונה הזאת.. "אמא שלי אמרה לי תצלמי הוא מסתכל עליייך" שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- יושב בכורסא שיר השבוע לא של חמי- running משהו שעשה את השבוע- שום דבר משהו שהרס את השבוע- הכל בילוי השבוע- הלכתי לסרט? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מהיר ועצבני 4 מה קניתם השבוע?- בשבת קניתי 2 חולצות אחרי בערך חצי שנה שלא קניתי בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי אני אפצע ואמות באחד מהשיעורים, זה יכול להיות נפלא תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
../images/Emo207.gif חמי מתארח אצל המג'יקל היום ../images/Emo54.gif

למי שמעוניין, קצת שירי ביטלס היום בערב בבארבי כפר סבא.

vagz

New member
../images/Emo207.gif חמי רודנר שישי הבא בלבונטין

מופע התרמה לעובדי הקבלן (בהשתתפות חמי רונדר, קובי אוז, רונה קינן ועוד), לבונטין7, 15:00, 5070100 ש"ח

vagz

New member
ועוד הופעה באותו יום בערב

הוא מתארח אצל המג'יקל מיסטרי טור במופע של שירי ביטלס בבארבי ת"א

Oyster Girl

New member
אומייגאד קובי אוזזזזז ../images/Emo54.gif

אני להיות שם בעזרת השם

A t z a

New member
חחחחחחחחח גל../images/Emo80.gif

איך נבהלתי מהמחיר
עד שקלטתי את הכוונה... מיכל משאלתך התגשמה, חמי וקובי על אותה במה!

Oyster Girl

New member
"משאלתך"../images/Emo6.gif.... ../images/Emo54.gif

יש לי הרבה משאלות וזאת לא בדיוק אחת מהן מהסיבה הפשוטה שהם לא יופיעו יחד, הם פשוט יופיעו באותו מקום, אחד אחרי השני. לא אותו דבר אבל אני ממש לא מתלוננת...

ל i ל ה

New member
קצת באיחור, אבל מילא...

שיר השבוע של חמי- אין רוקנרול בעברית שיר השבוע לא של חמי- מופע הארנבות- אחד השירים מהדיסק החדש... בעצם כולם ביינתים, כי אני בשלבי ההיכרות איתו. משהו שעשה את השבוע- נסיעה לת"א... 2 דיסקים שקניתי (מופע הארנבות וג'ימי הנדריקס) משהו שהרס את השבוע- כמה ימי ייאוש בבית בילוי השבוע- יום נחמד בת"א+כמה ערבים מצחיקים עם המשפחה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט- Awake מה קניתם השבוע?- 2 ספרים, 2 דיסקים וקצת אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא משהו מיוחד... אולי טקס יום השואה, כי אני מנגנת ושרה בו. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מוזיקה זה טעם החיים! אני כל פעם מגלה את זה מחדש... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
(ברבים) לכל חברי הפורום, כי כרגע אני לא מכירה ספציפית אנשים פה... אבל אני אשמח מאוד מאוד להכיר!...

ל i ל ה

New member
../images/Emo9.gif תודה!

אני לא כ"כ חדשה
... כבר ביקרתי והגבתי כאן כמה פעמים, אבל תודה
וקניתי את הדיסק החדש של מופע הארנבות (שאני מתחילה לגלות עד כמה הוא מדהים...) ו- best of ג'ימי הנדריקס
וקניתי 2 ספרים שאני האמת בכלל לא מכירה, אבל היה דוכן ענק ענק של מלא ספרים (לאו דווקא חדשם) שהיו ממש בזול, והיה לי חשק לעוד ספרים למדף... אחד נקרא פרות משוגעות והשני זה ספר עם הרבה סיפורים קצרים בשם זברה. נקווה שקלעתי לדברים נחמדים

Oyster Girl

New member
נשמע לי מעניין ../images/Emo54.gif

אם את לא חיילת שאין לה חיים, תוכלי לתפוס אותם בהופעה בכפר סבא ביום העצמאות

vagz

New member
סופ"ש

שיר השבוע של חמי- מלאכים נופלים. שיר השבוע לא של חמי- בעיקר דיסקים, שלום חנוך החדש, קספר החדש, דור דניאל החדש והתבלינים כרגיל משהו שעשה את השבוע- הופעה מדהימה של התבלינים כמה כיף להיות בהופעות שלהם זה לא יאומן משהו שהרס את השבוע- נגמר חופש פסח בילוי השבוע- ההופעה אתמול של התבלינים ועוד כמה יציאות עם חברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שבוע באמצע החיים מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל בעיקר לא כשר. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד הופעה של התבלינים? לא סתם, בעיקר יום העצמאות תמונה שבא לשים- יותר מאוחר שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הפורום מתחיל להתייבש תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שיתחיל לגרום לפורום להתעורר

למעלה