סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Ronushnush

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של איגי- אמן ויהיה שיר השבוע לא של איגי- מלא ליטל בירדי משהו שעשה את השבוע- החיים טובים בסה"כ משהו שהרס את השבוע- בולמוס מגעיל
והתקררות מרגיזה
בילוי השבוע- בחצר של מורן! סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- סיגריות חחח, עלובה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להירגע כבר תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- נגמר התה קינמון אוף
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים הטובים בחיי

A m 0 s

New member
השבוע עבר לי ממש מהר!!

שיר השבוע של איגי- אה?! שיר השבוע לא של איגי- אה?! משהו שעשה את השבוע- החג!! משהו שהרס את השבוע- זה שיש לי עבודה מזוינת בהיסטוריה כבר חודש וכל יום אני אומר "מחר" ועוד לא התחלתי כלום, ושביום שלישי אני צריך להגיש!! בילוי השבוע- דנה
וירמי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- אה?! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום כיפור
תמונה שבא לשים- אה?! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אה?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אה?! **איזה דפוק כל הקטע עם ה"אה?!" הזה, לא?! - אה?!

kepit

New member
אם תלכי הלילה לבדך, הכובים ילוו אותך

שיר השבוע של איגי-תפצע כשתרוץ אליי שיר השבוע לא של איגי- 3Doors Down - Here Without You משהו שעשה את השבוע-ממ ראש השנה? :S משהו שהרס את השבוע-ממ היום בבצפר.. שתי מורות בסה"כ עיצבנו אותי ממש !:S בילוי השבוע-הבית של סבתא>< סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ קיבלתי את המכנסיים שקניתי לפני שבועיים מתנה לראש השנהD: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממ יום כיפור! חח סתם.. חופש:] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואבת לי העין. והרגל. והרגל השניה.והגב.והראש. אה, ודבש זה טעים רצח
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אממ...אממ.. עומרי? חחח

A t z a

New member
העיניים../images/Emo99.gifבמיוחד הימנית שלך../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

.......

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- קח אותי לשם-שרון חזיז משהו שעשה את השבוע- הממ..החופש והיציאות עם האוטו והחברים
משהו שהרס את השבוע- דוד שלי הזבל והחזרה לביצפר בילוי השבוע- סרט,מקס ברנר בראשלצ,המבורג ברחובות ועוד יציאות ספונטניות עם האוטו סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- ספר בספרות חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'מבחן בהיבטים, לעבור את יום כיפור ולקנות בגדים לפולין :) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

מאיה911

New member
אחד הסופ"שים!! ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- על קו המים- עברי לידר, כל מיני של קרן אן ובעיקר מלא ריטה..
משהו שעשה את השבוע- ראש השנה בירושלים, בית ריק לטול והופעה של ריטה בשישי
אה ואח"כ בורגוס משהו שהרס את השבוע- כלום. בילוי השבוע- ירושלים, נירית והופעה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מישהו לרוץ איתו- הסרט מה קניתם השבוע?- שמלה לחג+שרשרת, סיגריות, מונית להופעה ובורגוס עם חברות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כיפור.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולםם

A t z a

New member
דיליי קל../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- תא"לאשה שיר השבוע לא של איגי- איים יורז משהו שעשה את השבוע- מימדיון, הופעה של מיכ, חורף מגיע משהו שהרס את השבוע-שהייתי חולה כל השבוע בילוי השבוע-שתי שורות למעלה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-תעביר את זה הלאה
מה קניתם השבוע?-כרטיס למימדיון, סיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סתם שבוע מסריח תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הלכתי בחוץ ואז האחורה של הכפכף שלי פשוט הטיס לאוויר גוש חרא שחלק ממנו נחת לי מתחת לתחת והחלק השני בין הכפכף לכף הרגל. סקסי או מה?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכי ורעותע על ההופעה

למעלה