סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
*אנחה*

זה לא היה שבוע משהו... שיר השבוע של חמי- הרבה יותר יפה לי מקרוב. שיר השבוע לא של חמי- כל דבר של דויד בואי. משהו שעשה את השבוע- התקבלתי לעבודה מגניבה, הסדנת אומן. משהו שהרס את השבוע- הסדנת אומן, נגמר החופש. בילוי השבוע- הסדנא, אתמול בלילה, בטח גם היום... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא מצליחה לחשוב על משהו... מה קניתם השבוע?- אוכל, סיגריות, כרטיס לסדנא, עוד חרא כזה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חזרה לשיגרת לימודים. תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני מאוד עייפה ומאוד מאוכזבת ומאוד עייפה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנה, מיכל, אורלי (בואי לכתוב!!!!) ולכל החמישה אנשים שבוא לסדנא (
). כוסעמק.

A t z a

New member
אני סקרנית../images/Emo80.gif

לאיזו עבודה מגניבה התקבלת
? פרח בחזרה
!

mwb

New member
בקשר לסדנת אומן..

מישהו יכול אולי לספר מה היה? לשתף קצת? אני לא מאמינה שפספסתי את זה.....

Oyster Girl

New member
היה מעניין ../images/Emo54.gif

כמו כל סדנה של חמי. אפשר ללמוד ממנו המון, והוא מצידו לא מתנגד לחלק מכל הידע והתובנות. קשה לי להגדיר "על מה" הייתה הסדנה או מה היה בה...

A t z a

New member
../images/Emo207.gif-מיכל לוריא בהופעת בכורה../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

ביום שישי בתאריך ה5.9, מיכל לוריא תופיע לראשונה הופעה אקוסטית מלאה עם שירים מקוריים שלה! ההופעה תערך בפרילנד (רחוב אלנבי 47, ת"א) בשעה 22:00. רעות אורן תלווה את מיכל על הגיטרה! תבואו, יהיה ענק
למאיספייס של מיכל: http://www.myspace.com/michalluria

למעלה