סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
יקר שלי, הרוחות התמימות...

שיר השבוע של איגי- אהה... שיר השבוע לא של איגי- דלתות נפתחות
- דנה ברגר
משהו שעשה את השבוע- אין לי מושג.. משהו שהרס את השבוע- היומולדת של גלעד שליט והסיפור של הילדה הקטנה ומוות של סבא רבא זה ממש עצוב... בילוי השבוע- אהה... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שישי בתשע - עמנואל רוזן ודנה ברגר עושים סוף לשבוע - 99FM מה קניתם השבוע?- אהה.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הלימודים?! - יואו אני לא מאמין שאני אומר את זה!! תמונה שבא לשים- ואם לא בא לשים?! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אהה?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי!!

kepit

New member
שלום, קוראים לי שאנן ואני נרקומן.

שיר השבוע של איגי-קח את מה שיש בי! שיר השבוע לא של איגי-מה נעשה-הדג נחש משהו שעשה את השבוע-ווליום! משהו שהרס את השבוע-טום בילוי השבוע-התייבשות בשמש בווליום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-אוכל, שמלה,גופיה והההרבה מים :S משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של שלומי תמונה שבא לשים-אני ואוהד:) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שתהיה שביתה! או שיבטלו את הלימודים לצמיתות! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-חן:)

12345678910!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Backstreet Boys -Incosolable משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- כלמיני בילוי השבוע- נאפיס בחולון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עד החתונה מה קניתם השבוע?- אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נורולוגגגגגגג =) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

Peeeach

New member
זה לא הגיוני בכלל איזה חוםםם

שיר השבוע של איגי-להתעטף שיר השבוע לא של איגי- Doors-- Break On Trough משהו שעשה את השבוע- שומדבר שיעמום מוחץ משהו שהרס את השבוע- כנ"ל בילוי השבוע-אממ... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מילואים מה קניתם השבוע?- ממ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים-קנאה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
פאק אני מחוקה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- אדום,שוב השיר של אוזוספ (עדיין לא מצליחה לקלוט איך קוראים לו) שיר השבוע לא של איגי- fallen של שרה מקלחלן, אולמוסט לאבר, סאלי וכו' משהו שעשה את השבוע- שהייתי הרבה עם החבורה, שהייתי הרבה עם מיכל... משהו שהרס את השבוע- חברה מאוד טובה התגייסה
חברה מאוד טובה עברה לשנה לבאר שבע לשנת שירות
ביטול תוכניות בדקה ה90, ומשהו שמישהו מטומטם אמר לחברה
. בילוי השבוע-כל ערב יום רביעי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר בסימן ונוס, סרט יומני הנסיכה 2 וסיינס. מה קניתם השבוע?-סיגריות ושווארמה משהו מצוווווווווווווין
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שבוע ריק בלי הורים, לבחור קעקוע, התנחלות של מיכל, אולי התנחלות רעות, הופעת בכורהההה מיכ ורעות וכו' תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הלוואי והשיזוף לא היה יורד ממני תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שבכה השבוע

ססילייה

New member
אני הפוווווך מהתחת!

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור!!!
שיר השבוע לא של איגי- רק דקה-יהושע לימוני חצי יום-אמנואל שטיינבאום ג'נגו-בואי הביתה זבל-בני ילד רע משהו שעשה את השבוע- ההדממה הזו, פשוט שיחקנו טאקי וארץ עיר כל השבוע, והיה נחמד בפננת.
משהו שהרס את השבוע- פתאום אמצע החיים עלה לי החום!
הרגשתי הכי חרא לאיזה יום וחצי. בילוי השבוע- אתמול!!ואו! היינו שניה וחצי בגלאסקו אחרי שחפרנו על כבישי הקריות עם האוטו של אסצ'י..
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מחשבות פליליות, והסרט 'הסוד' שגרם לי להבין כל כך הרבה דברים על איך שאני חיה. מה קניתם השבוע?-בגדים לחתונה של אחות של אסתי, וסתם כי זרקתי יותר מחצי ארון כי הכל גדול \: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- החתונה הפריקית של דיאנה וברק!!!!!הולך להיות חשמל!!!!!
תמונה שבא לשים- מי מתעסק?
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאתי!
אפילו שהיא אוהבת את דני יותר ממני!ומחייצנת אותו יותר ממה שהיא מייחצנת אותי.

חחחח את כלבה../images/Emo6.gif

ואם לא היית חיילת היית זוכה לאותו היחס... ואת סתם אומרת שאני לא מייחצנת.. הוכחתי לך ששלחתי לאשד
ואני אוהבת אותך

מאיה911

New member
"אני אשיר לך שירר על דברים שלא אמרתי.. ../images/Emo79.gif"

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- אני אשיר לך שיר, מונטיגו, קוקוריקו- התקווה 6, שיר אהבה אינדיאני- עלמה זוהר משהו שעשה את השבוע- סתם להיות עם חברים.. ימי בריכה וכו' משהו שהרס את השבוע- שחברה טסה לארה"ב ל3 שבועות.. בילוי השבוע- בורגוס, מקס ברנר אתמול ובעיקר הגן
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מליון רסיסים קטנים.. מה קניתם השבוע?- סיגריות, אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיפה מחכה ללימודים.. ממש ממש טיפה. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

לאיור

New member
אני יודעת שזה באיחור אבל..

זה הסופ"ש האחרון של החופש אז אני חייבת... שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- אני אשיר לך שיר, שיר אהבה אינדיאני, משהו שעשה את השבוע- סלקום ווליום, וכל מיני יציאות שהיו לקראת סוף החופש משהו שהרס את השבוע- ניצ טסה לארה"ב ליותר מידיי זמן וחוזרים ללמוד.!! בילוי השבוע- סלקום ווליום!! מקס ברנר
סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- כמו גחליליות מה קניתם השבוע?- 3 מכנסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היום הראשון של הבצפר, אח"כ אפשר לחזור לעוד חודשיים של חופש תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- שלכולם תהיה שנה מקסימה !!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולכם :)

למעלה