סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
איזה חופש מבוזבז...

שיר השבוע של חמי- כל אחד והב-ב-ב-בוב שלו
שיר השבוע לא של חמי- כל דבר של דויד בואי. משהו שעשה את השבוע- עבודה. ניראה לי. וגם כל הפאבים המגניבים. וגם טו באב עם נייס גאי. משהו שהרס את השבוע- נאור טס
העצבים של אמא. ליום ההולדת אני אקנה לה וואליום. בילוי השבוע- ת"א, הקינג ג'ורג'. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ירושת בולין. שזה ההמשך של בת בולין האחרת. מה קניתם השבוע?- אוכל, כרטיסים לאביר האפל בפעם ה15875, פורטיסחרוף וDVD של קווין. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום נישואין לאמאבא. מתחילה את העבודה. תמונה שבא לשים- התגובה המהירה הפכה את כולנו לעצלנים תחת. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני לא מאמינה שהחופש האחרון בחיי התבזבז לו כך... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים הטובים בעולם שזקוקים לפרח

Oyster Girl

New member
עוד שנייה נגמר אוגוסט, הצילו ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- שיר הכלב והאישה שיר השבוע לא של חמי- תמיד אוהב תמיד נפגע
משהו שעשה את השבוע- להיות הרבה בקולנוע.. משהו שהרס את השבוע- היה בסדר בילוי השבוע- קולנוע? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ואלס עם באשיר, אי של שקט, אדמה משוגעת מה קניתם השבוע?- ממש, אבל ממש שום דבר חיוני. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 2 הופעות וכיתת אומן אחת, נראה לאן אני אגיע.. אחרי זה אני נוסעת לשבוע של חופש מושלם
תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין אין אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנשים הטובים שהצביעו לחוליה החלשה

A t z a

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

לא יודעת על איזה שבוע חופש את חושבת שאת מדברת, אבל את לא נוסעת
.

זה באיחור כן ? אבל על שובע שעבר

שיר השבוע של חמי- ואז נרקוד קוד קוד קוד קוד שיר השבוע לא של חמי- Pennyroyal tea משהו שעשה את השבוע- יאוו באטמן!! משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה מתה.. וצבא בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אייס ונטורה / קונאן אובריין
מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר משמרת עם מיכל :) תמונה שבא לשים- גור קטן!!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו

למעלה