סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
הוא סוף סוף כאן ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של חמי- זוהי סדום. שיר השבוע לא של חמי- בלדה לנאיבית. משהו שעשה את השבוע- המורה החתיך, השנון והגרוש שלי להיסטוריה
והעוגה ההורסת שהכנתי. אני כ"כ גאה בה
משהו שהרס את השבוע- הבגרות במתמטיקה :-\ בילוי השבוע- היום בערב. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "נערת בולין האחרת". מה קניתם השבוע?- מצרכים חעוגה ועוד דברים שאני לא זוכרת. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ההופעה בבנקס. תמונה שבא לשים- ממהרת. אין זמן לעבור לתגובה רגילה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני מקווה שהעוגה תצא טעימה כמו שהיא יפה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם, אנשים טובים

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- מכונת השירים הגדולה שיר השבוע לא של חמי- starman של בואי משהו שעשה את השבוע- חמי
משהו שהרס את השבוע- היה אחלה שבוע בילוי השבוע- הופעה של חמי בירושלים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים
מה קניתם השבוע?- שום דבר מיוחד. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של חמי ולילה עם דנדן
תמונה שבא לשים- זה מתוך הסרט שלי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

A t z a

New member
יואו הנה מיכייי../images/Emo80.gif

היא כל כך מפחידה בסרט הזה שזה מצחיק.

Oyster Girl

New member
התמונה הזאת ../images/Emo54.gif

אשכרה נראית כאילו לקחו אותה מתוך סרט אמיתי
את מאממת

למעלה