סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
אופסשול..

שיר השבוע של איגי - בעדינות שיר השבוע לא של איגי - עד הקצה, ד"א, הופעתי איתו אתמול - אני מרגיש ממש רע עם זה כי אפחד אפעם לא יוכל לבצע ת'שירים של דנה יותר טוב ממנה... אבל אמרו לי שיצא ממש טוב..
משהו שעשה את השבוע - ההופעה... משהו שהרס את השבוע - עזבו.. אבל אותו בן אדם הוא מניאק בן של זונה!! בילוי השבוע - אהמ... קניון, מסעדה.. קניות.. שבוע עמוס בקיצקוצ.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - אני עדיין עם "השכן החטטן" לא היה לי זמן לסיים אותו.. מה קניתם השבוע? - אההמממ נו לא זוכר... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אהממממממ (( | --- | )) תמונה שבא לשים - לא בא לשים!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות - אהממ.. תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לעצמי?!

A t z a

New member
שקט פה נורא, הפורום בדיכאון או משהו?../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- פעם אחת
שיר השבוע לא של איגי-
אממ שני הדיסקים שבאוטו. משהו שעשה את השבוע-ההופעה של איגי, יומיים עם מיכל כפ"ס, הופעה של שתי חברות שלי, לסיים לימודים לעדדדדד...וכו' משהו שהרס את השבוע- שיננית
, השיער שלי שלא קיים יותר, ואממ זה שלא הייתה הופעה באונ' (אני לא מתחרטת אבל שהגענו, איגי הייתה גורה חמודה נורא) בילוי השבוע-ההופעה של איגי, יציאה עם החבורה, עוד יציאה עם החבורה
וכו'. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים מה קניתם השבוע?-אוכל וכאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של חמי ,גיוס של חברות שלי
, וטיסה לחו"ל... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הלכתי לישון ב7 בבוקר. למה אני ערה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי

ססילייה

New member
טהטהטה :)

שיר השבוע של איגי-לא מחכה יותר לדוור! שיר השבוע לא של איגי- ColdPlay-Fix You משהו שעשה את השבוע-יום שלישי בערב עם אורטל בחולון, ורביעי בערב טקס סיום חובלים!!!!!! משהו שהרס את השבוע-עייפות וחום. בילוי השבוע-שלישי בערב מדיהטק, ומחר עד שני ת"א :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-וואלה, אין.
מה קניתם השבוע?-אוכל, סיגריות וכדומה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שתיה של ימית, הולך להיות שמח ועצוב בו זמנית! תמונה שבא לשים- איימיר ואניייייייי! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הולך להיות בן פרוצה!!!!!!!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנה, כי היא אהובתי

בלאט

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי- backstreet boys- shape of my heart
משהו שעשה את השבוע- שנגמרו הבגרויות לשנההה!! ושההורים טסו לרומניה ויש עכשיו בית ריק =] משהו שהרס את השבוע- שהלך לא משו בבגרות במתמטיקה ולעבוד בילוי השבוע- ים עם חברותיי=] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין תמונה שבא לשים- תמונה אחת שווה 1000 מילים. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- רק עוד 10 ימים לסיום המלווה!!!!!!!!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

A m 0 s

New member
אופפ כמה עצב!!../images/Emo7.gif

**למה שמת את התמונה הזאת?! - בא לבכות עכשיו!! כמה קושי.. כמה..

Oyster Girl

New member
סופ"ש.....

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי- starman של בואי משהו שעשה את השבוע- חמי
משהו שהרס את השבוע- היה אחלה שבוע בילוי השבוע- הופעה של חמי בירושלים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים
מה קניתם השבוע?- שום דבר מיוחד. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של חמי ולילה עם דנדן
תמונה שבא לשים- זה מתוך הסרט שלי
תראו את מיכלצ'י המאממת
!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

a d i 8

New member
שבוע ראשון של חופש תמידי...לפחות עד ה12.10=P

שיר השבוע של איגי-אדום שיר השבוע לא של איגי-הרבה גראנג' משהו שעשה את השבוע-סיום של 12 שנות לימודדדדד!!! משהו שהרס את השבוע-השיעמום הפתאומי כשאין לך כלכך מה לעשות....אבל משבוע הבא זה משתנה
בילוי השבוע-חגיגות סוף הלימודים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-'כרוניקות'/בוב דילן מה קניתם השבוע?-צבע לשיער זה נחשב?...חחח צבעתי לשחוררר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לאורטל
...וידיד מהצפון מגיע לבקר ליומיים
תמונה שבא לשים-השיער החדש
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לדנע
...שנתנה לי אומץ...

למעלה