סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

לקבל את המר כמתוק.

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- לעולם מצידי,ניו יורק סיטי,להיות,אין לך מקום-היהודים משהו שעשה את השבוע- שומדבר מיוחד משהו שהרס את השבוע- לא כזה הרס אבל עיצבן, ההטפות מוסר על התעודה חח בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- בגדים והרבה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'בגרות במתמטיקה בהצלחה ושההורים יטוסו כבר
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה

Tzassa

New member
"I am not alone, I live with the memories."

שיר השבוע של איגי- אישה כפויה. שיר השבוע לא של איגי- Shed My Skin - Alter Bridge, RHCP - Breaking the Girl, By the Way. משהו שעשה את השבוע- הרבהרבהרבה :) משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- היו המון. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר - אל תגלה/הרלן קובן. מה קניתם השבוע?- כל מיני שטויות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מדצים!!! תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה.

a d i 8

New member
עוד קצת לחופש...

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-Goodbye My Lover-James Blunt שיר מדהיםםם
משהו שעשה את השבוע-|דגש|הנשףףףף!!!! היה מממממממממשששששש כיף!!! משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-הנשף..חחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-כל מיני בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים רשמית 12 שנות לימוד תמונה שבא לשים-
פפארצי בנשף... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-החיים יפים...:) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-למי שבא

A m 0 s

New member
התמכרתי למיקה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- אהממ.. שיר השבוע לא של איגי- משהו של מיקה, כל השלושה ימים האלה לא הפסקתי לשמוע אותו.. משהו שעשה את השבוע- אהממ.. משהו שהרס את השבוע- אהממ.. בילוי השבוע- יומולדת למישהי?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני קורא עכשיו את הספר "השכן החטטן" של פרן מייקלס - ספר חמוד, עדיין לא סיימתי אותו אבל.. מה קניתם השבוע?- תחתונים
--- בגדים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של סיון שביט... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש לכם מס' של פסיכיאטר?!, אני משתגע!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיקה |פרח |
*שמתם לב שבכל ההודעה אין אפילו פעם אחת את השם הקדוש "דנה ברגר"?! {נו מה, הייתי חייב להכניס אותה לפה איכשהו
}

ססילייה

New member
הג'יפ עושה מה שהג'יפ רוצה :)

שיר השבוע של איגי- דולייייייייייייי
שיר השבוע לא של איגי-רמי-ג'ירפות
נוסח ההופעה בביט לפני יומיים
משהו שעשה את השבוע- רביעיייייי והחמישי אתמול! משהו שהרס את השבוע- ממממ...השביזות הצהלית, אין מה לעשות
בילוי השבוע- רביעי בבייייייייט היו ג'ירפות!
! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חחחח ראינו מפלצות בע"מ! מה קניתם השבוע?-סיגריות,ירקות חלב ולחם למגורים ונדמה לי בלייזר לבנים בנשקייה חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טקס סיום חובלים!!!!!!!! תמונה שבא לשים-צוות הנשקייה המפואר של בה"ד חיל הים!!!!!!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא קל לי להיות רווקה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחצייייייייייי!

מאיה911

New member
שבוע ללא עישון חלף../images/Emo98.gif../images/Emo120.gif! אני טובהה../images/Emo47.gif

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- מלאך, בואי ונביא לך את הפאנק- מרצדס בנד, כל הדיסק של באלקן ביט בוקס משהו שעשה את השבוע- לסיים עם לשון, הבריכה
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- הבריכה, גן והצגה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים וסרטים מצויירים
מה קניתם השבוע?- רק מונית ניראלי.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מועד ב' במתמטיקה, לנסוע לקיבוץץ עם הבנותת
ויומולדת
תמונה שבא לשים- אין לי כוח.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני גאה בעצמי
! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם..

ססילייה

New member
יש לי עצה בשבילך,../images/Emo120.gif

יום בלי עישון, יום עם עישון (וכמה שפחות..) תוך חודשיים את לא מוצאת בעישון שום עניין....

A t z a

New member
דובר../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- נראה לי שאתם תעיפו אותי מההנהלה אם אני אודה....זה סוד של מיכ ושלי
משהו שעשה את השבוע- לסיים עם אזרחות,לסיים עם אנגלית, יומולדת לאיגי היפה, ההופעה בצוותא, הופעה של שתי חברות שלי, סרט וכו'... משהו שהרס את השבוע- דאונים של מזל סרטן, הפרידה העצובה אתמול בתעודות...קטעים מסריחים בעבודה וכו'. בילוי השבוע-ההופעה בצוותא. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים מה קניתם השבוע?-כל מיני... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים את הבגרות האחרונה בחיי, לא לחזור יותר לבצפר
, מתנת יומולדת שחברה מארגנת לי, יומיים עם מיכלללל
, הופעה של איגי
, יומולדת לחברה, מסיבת גיוס של חברה, ונסיעהל צפון לערב אחד עם אחים שלי, בטוח יהיה כיף
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- זה-
לכולכם, וזה-
לאיגי על היומולדת...

Peeeach

New member
שבוע טוב

עוד 8 ימים יומולדת!!!!!!!![= הייתה לי בגרות בלשון ותראו מה התוצאה-

Oyster Girl

New member
הזמן טס....

שיר השבוע של איגי- קח את מה שיש בי שיר השבוע לא של איגי- Ticket to ride של הביטלס,Sara של בוב דילן משהו שעשה את השבוע- חמי
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- הופעה של המג'יקל עם חמי וירמי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הנקוק
מה קניתם השבוע?- שתייה, כרטיס להופעה ומכנס מאמם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בגרות אחרונה לכל החיים, יומיים עם דנדנית
, הופעה של איגי
ורק שלוש משמרות בעבודה(!) תמונה שבא לשים- שלמות
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חמי

a d i 8

New member
אההה דרך אגב...

התחדשתי בפוסטר גדול וממוסגר של ג'וני בחדר

kepit

New member
זה הרגע שאת צוחקת עכשיו

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-שום דבר לא יפגע בי-כנסיית השכל, לשום מקום אבל איתך-שרון הולצמן וכל הדיסק של מרסדס
משהו שעשה את השבוע-הופעה של מרסדס
משהו שהרס את השבוע-טום,כרגע. בילוי השבוע-ממ הבית של חן חח .. ההופעה:) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ אתמול נעליים יפווות
ו2 משקפי שמש ב3 שקלים חדשים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של התקווה 6 בערד
ויומולדת לגיוש:) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-טום עושה לי עצוב.:( תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אלכס

Ronushnush

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

שיר השבוע של איגי-|סדגש |
שיר השבוע לא של איגי-
... משהו שעשה את השבוע- הרבה שינה משהו שהרס את השבוע- לא משהו רציני בילוי השבוע- סינמה סיטי, יס פלנט, נמל, וערב מאמם אצל אורן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הנקוק וקח את זה כמו גבר (לא מומלץ ולא מומלץ) מה קניתם השבוע?- שתייה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא למשהו מסויים תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

לאיור

New member
או אי או אהאה בנג בנג...

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- מלאך-מרסדס בנד, מלא של באלקן ביט בוקס, משהו שעשה את השבוע- בעיקר שינה טובה והבריכה של מאילה משהו שהרס את השבוע- סתם.. בילוי השבוע- סתם יציאות נחמדות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבת של הבוס שלי,חברים על הכוונת,סטפ אפ 2 מה קניתם השבוע?- כלום ניראלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- קיבוץ עם הבנות
תמונה שבא לשים- .. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבוע ללא עישון, טוב גנבתי כמה שאכטות אבל בקטנה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאילה אני מתרגשת בגלל מחר

למעלה