סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

לילה בלי טיפה של דלק,לילה בלי טיפה.

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- חמי רודנר-העצב שלה,חמלה,משיח קרטון משהו שעשה את השבוע- שקיבלתי סופסוף את הרישיוןןןןןן
,שמצאתי את התעודת זהות
והסיבובים הראשונים עם האוטו של אמא
משהו שהרס את השבוע- שנאבדה לי הת.ז..התחרפנתי כמו לאדעת מה בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הפסנתרן" מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הממ יום העצמאות קצת
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע

A t z a

New member
תודה!!../images/Emo24.gif בחזרה בונבון../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

Ronushnush

New member
אמאאא, הבן שלך בכלא תסרגי כיפה

שיר השבוע של איגי- היצרים ישנים שיר השבוע לא של איגי- It’s About Time - LILLIX משהו שעשה את השבוע- ירדתי 10 קילו עגולים וחמודים
משהו שהרס את השבוע- שום דבר, הכל בסדר
בילוי השבוע- ת"א במקום ביצפר, ונקווה שהיום יהיה לי חשק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- ג'ינס וחולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום העצמאות!!!
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הוד

A t z a

New member
חרא של שבוע! מזל שכבר סופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- יש עוד סיכוי
מיכל אוייסטר ואני שמענו את זה ביום שבת בלילה בחזרה מת"א, וזה פשוט התאים בול כי כל פעם שהרמזור התחלף לירוק ודפקתי גז היה את הקטע של "תחזיקווו חזקקקקקקקק" ואז היה קטע של ה"יש פניה חדה ימינה" ובדיוק טסנו ימינה
ואז רדפנו אחרי מניאק אחד ושוב היה את "תחזיקו חזק"
אני צריכה ללכת לישון. שיר השבוע לא של איגי-הרבהה חמי וכו' משהו שעשה את השבוע-היה כיף עם מיכל בת"א, ההופעה בשבת בערב היה שיא הכיף...ועוד משהו. משהו שהרס את השבוע-שמיום ראשון בערב ועד אתמול בלילה הייתי פאקינג חולה מתה?!?!?!?!?! בילוי השבוע-מקווה שהיום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השבוייה,CSI בכמויות עם המדחום בפה כמו בסרט. מה קניתם השבוע?-שוקולדים
...ואמא קנתה לי חולצה חדשה! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר ממגן בביולוגיה וממגן בספרות..ואממ יומעצמאות? תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-סינימיני:Dחחחחח תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם!!

ירדן88

New member
H-H

שיר השבוע של איגי-נדנדות שיר השבוע לא של איגי-שנים חסומות-מוניקה סקס משהו שעשה את השבוע-שהייתי רק שני ושישי בביצפר
משהו שהרס את השבוע-ביצפר בילוי השבוע-אשדוד עם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות בית מה קניתם השבוע?-אוכל ושתייה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממש כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם!

Oyster Girl

New member
אולי אתה מקשיב, אולי אתה דומה לי ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- היצרים ישנים שיר השבוע לא של איגי- באה אלי או הולכת משהו שעשה את השבוע- ההופעה של חמי ויום כיף עם דנדנית
משמרת עם נגה'לה משהו שהרס את השבוע- האמת שלא הלכתי לבצפר בכלל אז סבבה לי
בילוי השבוע- דנדנית! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עולם משלו
פעם שנייה טובה כמו הראשונה. מה קניתם השבוע?- אוכל ושטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים בגרות בע"פ ומגן בספרות תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא בא לי.

למעלה