סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

inbals93

New member
מסכמת../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- natalie imbruglia - torn משהו שעשה את השבוע- נסיעה לירושלים ושנפגשתי שם עם גל
משהו שהרס את השבוע- שחוזרים ללימודים בראשון ואין לי את השיעורים במתמטיקה להגשה
, וגם שהיה ממש חם!!!
בילוי השבוע- ירושלים, סינמה סיטי, קניון.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים
, עקרות בית נואשות מה קניתם השבוע?- מצלמת וידיאו
, DVD מקליט
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמממ.. בהתחשב לעובדה שכל השבוע מפוצץ מבחנים אני לא מחכה לכלום חוץ משהשבוע הזה יגמר!
תמונה שבא לשים- ואייי גל שכחנו לצלם את עצמנו
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- המשך חג שמח
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל!
ולמיטל וסתיו

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-מנוחה שיר השבוע לא של לירז-המלכה שלי משהו שעשה את השבוע-שחזרתי מרעננה
,נסעתי לירושלים לאח שלי חנן,יצאתי עם נתנאל לעיר,פגישה מישפחתית
,יצאתי בלילה עם נטלי משהו שהרס את השבוע-שנתנאל לא בא אתמול ליציאה
,שאריאל הבן של חנן בוכה כל הזמן כי יש לו גזים
בילוי השבוע-קניון,עיר,בחווץץ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מתי נתנשק מה קניתם השבוע?-הרררבה לא זוווכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום ראשון על האש
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור ולירז

רוית46

New member
עונהה....

שיר השבוע של לירז-ריסים שיר השבוע לא של לירז-הכל דבש משהו שעשה את השבוע-חופששש משהו שהרס את השבוע-המחשבה שחוזרים לבית ספר,החום
בילוי השבוע-קניון,סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השמיניה מה קניתם השבוע?-אוכל,ליפסטיק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לאכול סוף סוף לחם ולא מצותת
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-x תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז!

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifהרגע חזרתי מבומבמלה#^%../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי.. שיר השבוע לא של לירז- קרן פלס-פה ליד הירקון,סוף הרגש,הוא מתקשר אליי. היהודים-גניבה,מלחמה שקטה,ג'קי,עוד ארון אחד. משהו שעשה את השבוע- חופש פסח,פסטיבל בומבמלה[שלא תבינו לא נכון..אני שונאת טבע ואוהלים,אני בתכלס באתי רק בשביל ההופעות
וישנתי שם באוהל המסריח הזה,כל הלילה קפאתי מקור,וכולי הייתי מלאה חול. שלא נדבר על זה שעמדתי 5[!] שעות כדי להיות שורה ראשונה בהופעה של היהודים שם,שבגלל ההופעה הזאת הלכתי,ושנמחצתי שם
אבל הכל היה שווה ת'הופעה
ומיטל,סתמי,תודה
] משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ההופעה^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפיג'מות!!! מה קניתם השבוע?- צמידים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום..איכס,חוזרים לבית ספר. תמונה שבא לשים- |שמאלה| שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל ומיטל:)

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifמה אביב? כאילו אביב גפן?

הוא הופיע אחרי היהודים אבל לא נשארתי להופעה שלו..כי כבר הייתי גמורה אחרי 5 שעות של עמידה ודחיפות

HILA46

New member
../images/Emo2.gif

לא נשארת להופעה של אביב?! הפסדתת אחותי. אבל אני מזדהה איתך תאמיני לי עמדתי גם פולל שעות בכפר המוזיקה בשביל להיות שורה ראשונה ולמרות כל החום והזיעה והסיגריות שמעשנים מאחוריךך זה כלכך שווה את זהה#$#@

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- Every Body's fool- אוונסנס I Always Get What I Want,Don't Tell me- אבריל לאבין Teenager-מיי כימיכל רומנס משהו שעשה את השבוע-הרבה
משהו שהרס את השבוע-עבודות
בילוי השבוע-ת"א עם חברה , ירושלים , על האש
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-על קצות האצבעות
מה קניתם השבוע?-4 חולצות אדומות , 2 חולצות שחורות , מכנס שחור,חולצה לבנה, חגורת ניטים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום
תמונה שבא לשים-תגובה מהירה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-סתתיו?!, את רוצה להפוך אותנו לעיוורים ? מה זה התמונה הזאת?!
טווב, לא מנסה להבין אותך [פקאצה הזויה
] ו..אולי תוסיפו לסכמ"ש גם ציטוט השבוע?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל וסתיו

עאעא הרגע חזרתי מהצפון ! ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של לירז- אמ.. לא יצא לי לישמוע שיר השבוע לא של לירז- חח יש מלאה כל היום הייתי עם הפלא משהו שעשה את השבוע- שפגשתי את קרן פלס , ושהשלמתי עם בת דודה שלא דיברנו שנתיים ! משהו שהרס את השבוע- שנירשפתי קשות ! בילוי השבוע- נסעתי לצפון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמ... רינת הזמרת ? חחח מה קניתם השבוע?- הרבה קולה חיחי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נמ.. לא משו מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בלי עין רעה אין חח
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לבת דודה המהממת שלי לעזיזה שלי [זה במרוקאית] אני מתה עלייך בלונדינית קנטנה

למעלה