סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק החדש של קרן פלס משהו שעשה את השבוע- יומולדת 19 לגיסתי רוחמה,יצאתי עם נטלי ביום ראשון לעיר ולקניון,יצאתי בשני בלילה עם נטלי לטייל בשכונה,יצאתי עם נטלי ביום שלישי לקולנוע
,שנתנאל חזר מאופקים
,יצאתי ביום רביעי בלילה עם נטלי ונתנאל לטייל בחווץ והיה מהזה כיףף היה צחוקים סוף הדרך
משהו שהרס את השבוע- נתנאל נסע לאופקים
,חבר טוב שלי עזב את העיר בילוי השבוע- קניון,עיר,תחנה מרכזית,בחווץ,קניות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה
,סופר הירו
מה קניתם השבוע?- ממתקים,4 XL,הרבה שלוקים,חמצוצים,פופקורן,קולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חווופשש D:,ובמוצ"ש ליל הסדר
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אור,נטלי,נתנאל ולירז

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק החדש של קרן פלס. הילי ילון-כביש מהיר. היהודים-תענה לי,בסוף תבכו,כאי לו,מלחמה שקטה,מקום אחר משהו שעשה את השבוע- החופש#%^ משהו שהרס את השבוע- ששכחתי את האייפוד הקניון
בילוי השבוע- שנקין,קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפיג'מות! מה קניתם השבוע?- אוכל וסרטים לשיער משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום..שימשיך החופש.. תמונה שבא לשים- בכוונה כדי לעצבן את מיטל החצופה
טיטי המלכה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לענבל המעוותת אנשים,ופרח ורוד למיטל החצופה

HILA46

New member
עונהה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- מצטער- אייל גולן משהו שעשה את השבוע- מחשבב חדששש=] משהו שהרס את השבוע- אין תודה לאל בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טב"ע, אלופים של החיים מה קניתם השבוע?- בגדים יפים לחג
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- י-ו-מ-ו-ל-ד-ת אומיגאד 17
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכווולם

המהממת6

New member
עונה ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים או בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- יותר טוב לסלוח משהו שעשה את השבוע- פסח למרות שזה מחר חחחחח הקניות וכול זה משהו שהרס את השבוע- אין ממש משו בילוי השבוע- קניון עם אחותי הקטנה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פטיטו מה קניתם השבוע?- חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פסח תמונה שבא לשים- לא בא לי חחח אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הכול מקסים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי סתיו לירז ארתור דנה הרבה חחחח
ל-י-ר-ז צ-ר-כ-י אז כבוד וכולם לעמוד

המהממת6

New member
וגם עוד משו חד שמח וכשר לכולם

פסח שמח וכשר לכולם אני באמת מרגיש שהתחברתי לכולם בפורום הזה והרווחתי חברה ממש טובה אתי לאב יו
ותודה על הכול לכול הפורום תודה לדנה וארתור על פורום מושקע ומהממם
סורי על הרגשיות אז שבת שלום וחג שמח לכולם
אה ותודה לשיר על התמונות

חג שמח וכשר לכולם ../images/Emo23.gif

אתם מדהימים ! אחד אחד =] אווהבת אותככם מללא

חג שמח ../images/Emo24.gif

אני ממהרת לאבא שלי הוא בא לקחת אותי לשבת וחג אז לא יכולה לענות על השאלון אבל אני שמחה שאהבתם את התמונות. אמא שלי הבטיחה לתרגם לכם את הכתבה בשבוע הבא כי היא בחופש עד עכשיו היא רק ניקתה את הבית! גם לי היא לא תירגמה עדיין. אז חג שמח ושבשת שלום לכולם משיר

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- I Always Get What I Want -אברריל
משהו שעשה את השבוע-חופש
משהו שהרס את השבוע-סתיו!
בילוי השבוע-הייתי בכל מקום אפשרי השבוע
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-עדיין חוסכת לסקייטבורד [ומתחילה להבין שאין סיכוי..
] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-[באופטימיות
] לקנות ת'סקייטבורד
תמונה שבא לשים-אני לא בבית, אני אעלה אח"כ תמונה של אבריל[ סתיו
]
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-סתיו ? התמונה שלך נראת כמו הצרות של אחותי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לסתיו הסבתיטי הפקאצה הורודה
[חלאה
] ולענבל המעותת אנשים

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifואיי מיטל איזה חמודה[לא../images/Emo6.gif!]

את בעצמך חשבת שהתמונה מלפני הרבבה זמן אז שקט
ואת גם הרסת לי ת'שבוע..אבל גם עשית לי אותו

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifתמונת השבוע../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

או סתם כדי לעצבן את סתיו

רוית46

New member
סופ"'ש רגוע.....

שיר השבוע של לירז-x שיר השבוע לא של לירז- דבש,מקיץ אל חלום. משהו שעשה את השבוע-חופש קניות פסח משהו שהרס את השבוע-x בילוי השבוע-קניון,עיר סרט/תוכנית/סדרה/ספר/עיתון השבוע שלכם-השמיניה מה קניתם השבוע-נעלים,כפכפים,בגדים לחג,אוכל,שתייה. משהו שמחכים לו שבוע הבא-היום ליל הסדר ,חופש חופש וחופש חח תמונה שבא לשים- תנו פרח[לא חובה מהפורום]-לכולם ללירז!!

למעלה