סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק,הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-עם אשכחך ירושלים,היינו עושים אהבה,המילים הכי יפות,מי המציא אותך,בוא נחיה כאילו אין מחר,האלופה,הכל זמני,כל מה שחלמת,מבול,מחכה,לונדון לא מחכה לי,סוף לסיפור,כל מה שלא הספקתי לומר,בורא עולם,סקאזי סבבה,אני אש,בואי נעזוב,ריקוד רומנטי,נסיכה של שמחה,כמה חסר [רמיקס] משהו שעשה את השבוע-נהייתי חברה של מישהו מהעבר שלי,דיברתי עם נטלי
,95 במבחן באנגלית
העתקתי הכול מהספר
,פרק 119 של האלופה ירד סוף סוף למחשב
,יצאתי עם נטלי ונתנאל אתמול לקניון ולעיר היה מהזה כיף וצחוקים=],כתבתי הרבה שירים
משהו שהרס את השבוע-הייתי אצל סבתא
,סבתא הייתה בבית חולים:'(,טיול מהביצפר המזויין לצפון
,רבתי עם כל המשפחה שלי
בילוי השבוע-בית חולים:'(,קניון
עיר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אי-שרדות,השמיניה,דני הוליווד, מה קניתם השבוע?-חמצוצים,עגילים,טרופית,תוספת לשיער,XL
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש פסח
,קולנוע,האחיין שלי אריאל יהיה בן חודשיים
,קניות למסיבה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאור הפלצת שלי
,נטלי ונתנאל
,וללירז

inbals93

New member
סופ''ש

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- Someone Like You! - Kendall Payne משהו שעשה את השבוע- ממ..95 בלשון
משהו שהרס את השבוע- שהייתי חולה ביום של הצילומים לספר מחזור
, שהוא עמוס מדי
, המחשבה על המבחן במתמטיקה שיהיה בראשון ועל המבחן בהיסטוריה שיהיה בשני... בילוי השבוע- סינמה סיטי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים יצאו להפסקה
[בגלל השביתת תסריטאים שהייתה] מה קניתם השבוע?- תלבושת אחידה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לדעת אם התקבלתי למגמת קולנוע, ערב מגמות, חופש פסח, אבל בעיקר... להיפטר מהשבוע הזה! כ''כ עמוס!! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל, סתיו ומיטל

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo42.gif!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- קרן פלס-מתקשר אליי,רצה הביתה. היהודים-תענה לי,מקום אחר,כאילו. משהו שעשה את השבוע- 100 במבחן שכבתי של 7 עמ' בלשון
103 בהיסטוריה,המחשבה הזאת שפסח קרוב
..שאבא שלי חזר מחו"ל+מלא מתנות
משהו שהרס את השבוע- שאני תלוייה בהורים שלי באיזה יום ללכת לפסטיבל בוםבמלה..אני מצוננת מאוד וכל היום רק יוצאות לי דמעות וזה מחרפן! בילוי השבוע- מסעדה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות,השמיניה,הפיג'מות מה קניתם השבוע?- כרטיסים להופעה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייצא הדיסק של קרן פלס#%^
,טיול שנתי שאני לא הולכת אליו שזה אומר יומיים חופש,אולי הופעה של היהודים..,פסח. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל ומיטל

../images/Emo187.gif עונה

שיר השבוע של לירז- בעניים עצומות
שיר השבוע לא של לירז-אין
משהו שעשה את השבוע-אין
משהו שהרס את השבוע-חיסון
בילוי השבוע-קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רטטיו
מה קניתם השבוע?-מלא בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום
תמונה שבא לשים-אין
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מה קורה ??
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- פרח ענקי כמובן ללירז הנשמה

סופשבוע רגוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-המלכה שלי :} משהו שעשה את השבוע- נפגשנו כל הדודים אצל סבתא שללי היה כיייייייףףףףףף [בעיקר בגלל שהיה מלא אוכל טעים
] משהו שהרס את השבוע-כולם התכנסו בגלל ההשכרה של סבא שלי
בילוי השבוע-יצאנו יום שישי לחברה שלי יומולדת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-משאל אחת ימינה של אשכול נבו ספר מדהים ממליצה
מה קניתם השבוע?-לא זווכרת חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כללום
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לפלצת החיימשללי :-* וללירזי היפה שלי

אנבלווש

New member
עונה ../images/Emo66.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- Cry -של ריאנה משהו שעשה את השבוע- טיול עם השכבה שלי ליומיים ! זה היה הטיול הכי כיפפפי בעולם !
, שעוד מעט פסח ושקבלתי בביולוגיה 98
משהו שהרס את השבוע- כלום.. בילוי השבוע- קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפיג'מות , לחיות עם דרק ,הדוגמניות מה קניתם השבוע?- ג'ינסים ועגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פססח
תמונה שבא לשים- תגובה מהירה חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבוע טוב !! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרותם

רותם654

New member
עונה../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז- "בעיניים עצומות" שיר השבוע לא של לירז-- maria isabel - mira niño משהו שעשה את השבוע- הייתי בטיול לרמת הגולן! היה מזה כיף!!! משהו שהרס את השבוע- כלום שבוע כיפי
בילוי השבוע- סופרלנד! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "פנאי פלוס" מה קניתם השבוע?- אוכל,חולצה,ונעליים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש פסח? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנבל

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifבאיחור ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-Complicatdt - Avril lavigne
משהו שעשה את השבוע- 93 בהסטוריה
, התרמות
משהו שהרס את השבוע-עבודה בספרות \: בילוי השבוע- התרמות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-טווב שהיה לי זמן לחיות השבוע.. מה קניתם השבוע?-חוסכחת לסקייטבורד
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חוג
תמונה שבא לשים-תגובה מהירה..
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל וסתיו

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifולמה שאני לא אהיה מפגרת??!../images/Emo122.gif

Complicated

באיחור, לא הייתי פה .

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- Rihanna_feat_NeYo_I_Hate-That-I-Love-You משהו שעשה את השבוע- זה מדובר על שבוע שעבר, אז התאריך 23/3 משהו שהרס את השבוע- אממ...הידיעה שאנחנו יוצאים שבוע אחרי כולם לחופש, בגלל השביתה . בילוי השבוע- סרט, בבית הספר-"רודף העפיפונים", סרט חזק . סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המטבח מה קניתם השבוע?- שום דבר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש . תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאחותי .

למעלה