סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
../images/Emo82.gif

שיר השבוע של חמי- סוד הדברים הפשוטים. שיר השבוע לא של חמי- Stand Out. אין לי מושג של מי זה
משהו שעשה את השבוע- טיול שנתי. משהו שהרס את השבוע- טיול שנתי... בילוי השבוע- אגמון החולה?!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- A Goofy Movie. מה קניתם השבוע?- אוכל, דיסקים וחדר חדש. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים!
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מתאים לי לזכות בלוטו ולעוף מהבית כבר... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנשים המגניבים שהולכים להופעה של חמי בחיפה

A t z a

New member
קופי פייסט חלקי../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי-זה אותו הקיץ וגאולה שיר השבוע לא של חמי-פעם אחת של איגי וקסמן משהו שעשה את השבוע-ההופעה משהו שהרס את השבוע-בצפר ואתמול בילוי השבוע-ההופעה והיום בערב אני מניחה..גם עכשיו היה כיף סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מיקודית בתנך מה קניתם השבוע?-פרוזן יוגורט וסנדוויץ'! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר מהמבחן בתנך ובספרות ומהעבודה באנגלית ומהאנסין בביולוגיה וכו' תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי בחילה מרוב תותים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם,קחו!

Oyster Girl

New member
אני כל כך עייפה.. ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- האם השלישית שיר השבוע לא של חמי- Something משהו שעשה את השבוע- היה שבוע בסדר, לא מיוחד. משהו שהרס את השבוע- 4 משמרות ובצפר. בילוי השבוע- חדר עריכה
? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא היה לי ממש זמן, אבל ראיתי "ארץ קשוחה" שוב. מה קניתם השבוע?- פיצה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד.. תמונה שבא לשים- שיגור
אני דומה לו קצת, איזה פדיחות
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ורד לאמילי, כי זה סיפור יפה

למעלה