סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Chen Shesek

New member
../images/Emo178.gif

שיר השבוע של חמי- סאלי שיר השבוע לא של חמי- גרייס של ג'ף באקלי משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- הרבה בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חזרתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולכםן

Oyster Girl

New member
הזמן טס ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי - זה אותו הקיץ שיר השבוע לא של חמי - סוויני טוד, שוב ושוב
משהו שעשה את השבוע- היה לי שיעורי נהיגה כיפים עם דודי
וגם ראיתי את האוסקר לייב ועד עכשיו בקושי יצא לי לישון, אני עייפה
!!!! משהו שהרס את השבוע- לא היה ולא יהיה. בילוי השבוע- ערב אוסקר עם רותם! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אוסקר
צדקתי כמעט בכל הניחושים שלי . מה קניתם השבוע?- אלפי ליטרים של דיאט קולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן בהיסטוריה, צילומים ומשהו חשוב שאני לא יכולה לגלות. תמונה שבא לשים- הבמאי והשחקן בפעולה
, אין דברים כאלה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תחזור
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדניאל דיי לואיס
, גם על זה שהוא חתיך * על * (גם בגיל 51
!!!) וגם על זה שהוא זכה באוסקר
וכמובן, כל מי שהשתתף בחידון

תמרוש5

New member
עבר מהר!../images/Emo12.gif

שיר השבוע של חמי- מלנכוליה שיר השבוע לא של חמי-kate voegele-no good משהו שעשה את השבוע- מממ אין משהו ספציפי. משהו שהרס את השבוע- גם אין משהו ספציפי. בילוי השבוע- ממ סתם בית קפה עם חברותP: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר- ארבעה בתים וגעגוע
מה קניתם השבוע?- כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של אביב גפן
,צילומים לוידאו דאנס
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
למיכל על ההשקעה!

Peeeach

New member
ואו המון זמן לא היתי כאן

שיר השבוע של חמי- אין רוקנרול בעברית. שיר השבוע לא של חמי- אמ....... Amy Winehouse - Rehab משהו שעשה את השבוע- אמ.. לא משהו מיוחד ניראלי.. אהאהאה! המטבע הראשון שלי של 2 שקל!!!!!! משהו שהרס את השבוע- כנ"ל.. חח איזה פלצני זה כנ"ל.. בילוי השבוע- פארק? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמ,.,. מה שמזכיר לי שבאלי ספר. יש לכם המלצות בשבילי? מה קניתם השבוע?- אמ.. סוכריה? אהאהאהאהאהאה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן? :\ שיעור פרטי? =\ אין משהו מיוחד . תמונה שבא לשים- כמה לא מקורי מצידי.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין [= תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לכל מי שזקוק לפרח.

Lady In Blues

New member
זה היה שבוע מהיר ../images/Emo2.gif

שיר השבוע של חמי- מכונת השירים הגדולה
שיר השבוע לא של חמי- סן פרציסקו על המים- אריק איינשטיין. משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד. סתם היה שבוע נחמד שכזה. משהו שהרס את השבוע- החברים המוגבלים-תרבותית שלי
בילוי השבוע- היה אמור להיות סוויני טוד אבל... אני אפילו לא אתחיל עם זה...
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רוב הוב- שליחותו של ליצן
מה קניתם השבוע?- פיצה, סיגריות, קלסרים לבצפר. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הפרילנד שוב וסוויני טוד. תמונה שבא לשים- תגובה מהירה... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני חייבת להחליף חברים. בדחיפות. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם בפורום

Lady In Blues

New member
ומוסיפה לסעיף 4:

*השעה 23:30 ואנחנו מסתובבים בחוסר מעש* שפחתכם הספונטנית: "בא לכם ללכת לת"א? ניראה את סוויני טוב ואז נזוז לים או לפאב מגניב שאני מכירה? ויכניסו אתכם לשם, באמת!" אגודת המקל-בתחת: "הו, לא היום. היום אנחנו מעשנים נר-ג-י-ל-ה!!! כןכן! לא משנה שאנחנו או-טו-טו בני 17 וזה מגדיר מחדש את המושג 'פתאט'... זה מה שאנחנו עושים D:" אני- *מתעלפת מהריגוש* אלוהים, למה?

Che Elada

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע של חמי- חמלה (הוא פשוט לא יוצא לי מהראש...)
שיר השבוע לא של חמי-
אחריות- יוני בלוך
משהו שעשה את השבוע- טלפון מחברה טובה
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- הכתובה בקאמרי עם אחותי
סרט\תוכנית\סדרה\מחזה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המלט
בקאמרי, קראתי אותו מזמן וסוף סוף גם ראיתי...
מה קניתם השבוע?- נעליים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר נכנסת משכורת
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סחה על החידון
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- החברה שהתקשרה

Che Elada

New member
מחזה מבריק בעיני ../images/Emo47.gif

אבל התאכזבתי מהביצוע הקאמרי

למעלה