סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופ"ש מגניב לכולם

......

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- רן דנקר-מה שלא הספקתי לומר,שירי-לא מה שהביטחו לי משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- הריב איתו והיום במסעדה בילוי השבוע- מסעדה בראשלצ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות מה קניתם השבוע?- אוכל ומתנת שיחרור לאחותי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ססילייה

New member
חזרתי פתאום, הנה אני בבית :)

שיר השבוע של איגי- אדום.
שיר השבוע לא של איגי- חלק ממני-בן ארצי.
|ריר||סקסי| משהו שעשה את השבוע- יום רביעי :) הכרתי את מאור, ונסעתי עם אסתי באוטו לטיול בקריות P: משהו שהרס את השבוע- אתמול.היינו בעוצר יציאות.
בילוי השבוע- היוםםם !@#$%^&*)^&%^#$%$@ כנראה קצת אלנבי טיימ, ואם אורטל תיהיה ממש קרצייה אז למוסד. :X אבל בלי שום קשר אני רוצה לראות את איילי!@#$
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ממ..דני הוליווד! מה קניתם השבוע?- סיגריות, דיסק של בן ארצי וכפיר אפשטיין ובגדים
גאד, אני כל כך נקבה :X משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מממ..שום דבר מיוחד האמת \: אבל שמעתי שמיכלינקה מופיעה עם נועם שוב, אז אולי אני אבוא לעודד את הפרח הזו.
תמונה שבא לשים- אין לי פה :( אני במחשב של אחי הקטן. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לאאאאאאאאאב איז אין די אייר!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולכן, מקסימות (כן דודי, גם אתה מקסימה.
)

A t z a

New member
|פיהוק|../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-יש עוד סיכוי,כועסת,סטארז אנד סקאיי שיר השבוע לא של איגי- סולמייט של נטשה בלהבלה,סייב טונייט,קנט טייק מאי אייז אוף יו וכו' משהו שעשה את השבוע-ממ...נראהלי שכלום
משהו שהרס את השבוע-בצפר? בילוי השבוע-נקווה שהערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-CSI ניו יורק מה קניתם השבוע?-הדברים הרגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בהחלט כלום,הוא עמוס ומגעיל
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-למה פאקינג מת פה?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כל מי שיכתוב היום הודעה אחת לפחות

ירדן88

New member
"

שיר השבוע של איגי-כל בעדינות שיר השבוע לא של איגי-הו הרבה מדי.. משהו שעשה את השבוע-לוותר על ביצפר ויום שלישי משהו שהרס את השבוע-רביעי בילוי השבוע-ראשל"צ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אני מתגעגעת לעקרות
מונית הכסף,אבידות ומציאות. מה קניתם השבוע?-ג'ינס חדש!!#@$ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום במיוחד.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-צלילינקה!

a d i 8

New member
Ho Ho Ho Ho Ho Why Did You Have To Go Ho

Away From Home? שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-Black DogLed Zeppelin משהו שעשה את השבוע-הטיול השנתי לאילת!
משהו שהרס את השבוע-כלוםכלום
בילוי השבוע-הליכה במדבר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מונית הכסף...עם הערסים האלה..
מה קניתם השבוע?-אממממממ כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-בשרותים בעיר המלכים....
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יום שישי, ה7.3 הופעת מחווה לנירוונה בבארבי,כרטיסים אצלי 40 במקום 50!! :) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולן
!וגם לך דודי|לשון|

a d i 8

New member
../images/Emo22.gif=../images/Emo98.gif |לשון|=../images/Emo3.gif

גרררררררר
קיצורי מסנג'ר

Ronushnush

New member
מישהו פה יודע מה זה שיתוק שינה?

שיר השבוע של איגי- פחד, פרופוליס, אישה כפויה שיר השבוע לא של איגי- לא לצחוק אבל קלי קלראקסון הלכה פה חזק
משהו שעשה את השבוע- התנחלות אצל חנע ולהוציא על מיכ ת'עצבים
משהו שהרס את השבוע- 0 במת"מ 0 בזה"ב. האמת היא שזה יותר משעשע מעצוב
בילוי השבוע- רביעי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בטיפול! ועקרות. מה קניתם השבוע?- לא משהו מעניין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיעבור המצברוח מהמחזור
תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני חייבת למצוא מישהו שמבין על מה אני מדברתתת תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למושא ההתערבות החתיך שלי

A t z a

New member
אבל זה מצחיק../images/Emo6.gifאז... חחחחח!!../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

יחי הפקאציזם שבפורום הזה
!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי איגי השבוע שיר השבוע לא של איגי- הפסקול של סוויני טוד
משהו שעשה את השבוע- סוויני טוד
ושלג שירד עליי
משהו שהרס את השבוע- מישהו כפוי טובה, אבל זה עבר
בילוי השבוע- סוויני טוד
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סוויני טודדדדדדד
מה קניתם השבוע?- הלכתי כבר פעמיים לסרט וגם קניתי את הפסקול
אני כה מאושרת מהעניין! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת לסוויני טוד שוב?? תמונה שבא לשים- יאמ
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לכו לסוויני טוד
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- טים ברטון וג'וני דפ
? נראה לי שחפרתי
לא נורא, לכו לראות!

מאיה911

New member
איזה שבוע מלא חיידקים../images/Emo6.gif! פוכסי!!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- הדיסק החדש של ריטה, 2 הדיסקים של מטרופולין ודיסק של אהוד בנאי משהו שעשה את השבוע- כמעט שומדבר.. רק הסופשבוע משהו שהרס את השבוע- שבוע שלם של שפעת בבית
! בילוי השבוע- מסיבה של ידיד ביום שישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אז ככה, סדרות: השנים הטובות, אבודים, שנות ה70. סרטים: הרדוף לבן, הלוחש לסוסים, אמריקן דרימז.. זה רק מה שאני זוכרת
יותר מיידי טלוויזיה השבוע! מה קניתם השבוע?- פעמיים סיגריות, מונית, פיג'מה חדשה ומגניבה ואת הדיסק רמזים- ריטה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול לירושלים עם בית ספר
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אווריבאדי
!

לאיור

New member
זה היה מוזר, אבל ממש כיף...../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- ריטה, אפרת גוש, הדג נחש, ולד זפלין משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- להיות משופעת[חולה] בילוי השבוע- מסיבה ביום שישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים, "אחי, איפה האוטו שלי?" מה קניתם השבוע?- מ.. ניראלי שכלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חיכיתי לטיול שהיה אמור להיות לירושלים ואמרו לנו היום שהתבטל
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הדוגמניות זו סדרה מטומטמת, הן רק צריכות להסתפר למה יש מוזיקת שואה ברקע!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולםם...

למעלה