סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

:}}}

שיר השבוע של חמי- לזרום עם הרוח שיר השבוע לא של חמי- 30 Seconds To Mars-from yesterday והרמיקס ל"לא קל"-היהודים משהו שעשה את השבוע- מממ לא היה משו מיוחד חח משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- יומרביעי בת"א ויומולדת לאביקו 20 בת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות! למרות שביומרביעי היה פרק מזה משעמם מה קניתם השבוע?- הממ לא קניתי..קנו לי מתנה מאוחרת..מוזג שוטים מהמם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להחלפה,לעשות ת'מבחן האחרון לשליש,ליומחמישי-אחותי הגדולה החיילת הניצחית משתחררת אחרי שנתיים וחצי תמונה שבא לשים- המוזג שוטים המהמם שלי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רוני

Che Elada

New member
../images/Emo1.gif

שיר השבוע של חמי- אולי בכל זאת סאלי שיר השבוע לא של חמי- Moonage Daydream
משהו שעשה את השבוע- חלום חלומי
משהו שהרס את השבוע- גיליתי שזה אכן רק חלום
בילוי השבוע- Mike's Place ת"א
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- התמימים|הרלן קובן מה קניתם השבוע?- כובע לבד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה, עדין לא יודע איזו... תמונה שבא לשים- אין לי כלום על המחשב הזה.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
(לפחות עדיין) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לגיבורת החלום

Lady In Blues

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של חמי- חדרים שבלב. שיר השבוע לא של חמי- בואי נתחבק- אלון אולארצ'יק. משהו שעשה את השבוע- הממ... שום דבר מיוחד. היה שבוע קל וכיפי
משהו שהרס את השבוע- אמא
בילוי השבוע- סרט והדרצ'יק. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קלוברפילד. הוא נחמד. מה קניתם השבוע?- חולצה, מאפרה ממש יפה, סיגריות ואוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הממ... שום דבר. תמונה שבא לשים- היצור היפה ביותר שהילך על פני האדמה- ליב טיילור
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנשים בפורום
ולגל וריטה, ילדי יום-הולדת

Oyster Girl

New member
את כן מחכה למשהו ../images/Emo46.gif

את מחכה לסוויני טוד עם אלן ריקמן וג'וני דפ הסקסיים

Lady In Blues

New member
השבוע???

השבוע
*התחרפנות טוטאלית* הקרטון הגדות באולם הקולנוע (שבקרוב יהיה שלי
) אמר "בקרוב". מאיפה לי לדעת ש"בקרוב" זה בעוד שבוע? הידד!

She's got the grown-up blues

שיר השבוע של חמי-כל אחד והבוב שלו. שיר השבוע לא של חמי-לוסי אין דה סקאיי. משהו שעשה את השבוע-היום הולדת היום, יציאה אתמול ויציאה היום, והמג'יקל בחמישי. משהו שהרס את השבוע-היסטוריה. בילוי השבוע-ראו שתי שאלות למעלה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אבודים עונה 4! מה קניתם השבוע?-2 חזיות חדשות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים עם מתמטיקה. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם :)

שיר לי

New member
שבוע טוב

שיר השבוע של חמי-אין. אחרי שנים כ"כ רבות שאני שומעת את חמי אני כבר שומעת אותו הרבה פחות שיר השבוע לא של חמי- fiona apple-naver is a promise משהו שעשה את השבוע-עבודה(כן כן), וחברות שלי משהו שהרס את השבוע-אכלתי המון והשמנתי בהתאם בילוי השבוע-לא מזהו מיוחד. יצאתי כל ערב בערך. היום יצאתי לפאב חדש בראשון-הברון. מומלץ לכל בני ה18+ שבינכם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ראיתי את "כפרה" בקולנוע. סה"כ נהנתי אבל אני ממש לא ממליצה. מה קניתם השבוע?-המון חצאי ווינשטפן. ודלק. ותכלס זהו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בת מצווה של אחותי. נסיעה מחר לירושלים עם חברות. תמונה שבא לשים-אין. סליחה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין. אתם עשר! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאמא. היה יום האם השבוע(גם קניתי לה)

Oyster Girl

New member
סוף סוף נגמר../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- גאולה שיר השבוע לא של חמי- שירים של בן ארצי או של הביטלס משהו שעשה את השבוע- צילומים משהו שהרס את השבוע- צילומים בילוי השבוע- צילומים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הסרט שלנו
מה קניתם השבוע?- זה לא נקרא לקנות, אבל הזמנו מלא מוניות שהסך הכולל של כולן הוא 730 ש"ח
איזו חגיגה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתי, סוויני טוד יוצא
, סוף שבוע של שקט תמונה שבא לשים- שבוע הבא אני אשים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין אין אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם בפורום המקסים שלנו וליפית הנהדרת

למעלה