סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

רותם654

New member
למה עכשיו פותחים סופ"ש? טוב עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- " מלכה קרה" שיר השבוע לא של לירז- "את יפה" של עידן יניב משהו שעשה את השבוע- סיור ל"עולם האווז" במדעים! היה מדהים משהו שהרס את השבוע- נפלתי -זה כאב! בילוי השבוע- יש יום הולדת לאחותי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה,כמעט מלאכים,המשאית "ראש אחד" מה קניתם השבוע?- מתנה לאחותי,גלידה,מגזין וספר בספרות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-תעודות? לא לא לא מחכה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- להילו'ש אחותי המקסימה מזל טוב תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנבל,למיטל,ליעל,להילה אחותי מזל טוב לפז חברה שלי וללירז

עונה

שיר השבוע של לירז- "הכול יהיה בסדר"
שיר השבוע לא של לירז- סודות-מירי מסיקה משהו שעשה את השבוע-לא למדתי,מחר זה יעשה שאני הולכת שישי שבת לסבתא, משהו שהרס את השבוע-חזרתי לילמוד משפירא המעפנה בע
בילוי השבוע-שישי שבת סבתא,קניון,קניות
עושים חיים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה
איך לא מה קניתם השבוע?-הרבה לא נפרט...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שהמורה לא תגיע,שיבטלו לנו לימודים,יומולדת לאמא,סופ"ש אצל סבתא תמונה שבא לשים-אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאורלי חברה שלי,לאור וללירז

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאיזה קור!!|גשם|

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- היהודים-עכשיו את,סוף העולם,לפעמים,עוד ארון אחד משהו שעשה את השבוע- שוף סוף הוא נגמר
משהו שהרס את השבוע- מבחן בהיסטוריה,ועוד מבחנים בכללי בילוי השבוע- כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי,הישרדות מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מפגש עם מרכזי מגמות של שנה הבאה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,ארתור,מורן..

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאממ..

יש אצלנו 3 מגמות גבוהות[מדעית הנדסית,מחשבים,טכנולוגיה]. מגמה אחת רגילה[תקשורת מדיה ופרסום]. ו2 מגמות נמכוות,לא זוכרת איזה.. אני רוצה תקשורת מדיה ופרסום,כי זה הכי מעניין אותי, אבל כל העולם החליט לשגע אותי שאני אקח מגמה גבוהה,כי יש לי ציונים טובים,ואני בכיתה אקדמית ובלה בלה... כל אחד היה צריך לרשום 2 מגמות, אז בסוף רשמתי תקשורת מדיה ופרסום,ובשני מחשבים. נראה לי בסוף אני אלך לתקשורת מדיה ופרסום,כי ממש אין לי כוח וסבלנות למחשבים,זה יותר מידי מסבך בשביל המוח שלי
וזה גם לא מעניין אותי.. ואיי איזה חפירה,כולה שאלה קטנה ותראי מה יצא

inbals93

New member
../images/Emo3.gif

האמת שנראלי שגם אני הייתי בוחרת כמוך, רק שבעדיפות הראשונה מחשבים
אני רוצה קולנוע ומחשבים
בעיקרון, קודם רציתי יותר מחשבים, אבל עכשיו אני מבינה שכל הקטע הזה של קולנוע זה כ''כ אני!

A t z a

New member
שתיכן תקשיבו../images/Emo80.gif

מחשבים זאת מגמה קשה לאללה..תודה לאל אני לא נמצאת בה,אבל אני יודעת מאנשים שכן נמצאים בה שחייבים לחרוש.... זתומרת שאם אתן לא מתכננות לשבת על התחת ולעשות את כל השיעורים,ואפילו לתרגל סתם כשיש לכן זמן- אל תעשו את זה לעצמכן! המבחנים מתבססים על תרגול ועל הבנה,וחובה להיות מרוכזים בכל שיעור כל השנה... מצד שני-אם אתן יכולות לעמוד בזה,ובאמת לחרוש ת'חיים שלכן-זאת מגמה מאוד טובה ונחשבת. היא תיתן לכן בונוס ענק באוניברסיטה... אז גם אם מגמה אחת שלכן היא הומנית או אומנותית,והשנייה היא מחשבים-אתן "נחשבות" בעיני כולם... קחו לתשומת לבכן!

inbals93

New member
צודקת...

זה קשה בטירוף! אבל זה אכן נחשב ויכול לסדר לי את החיים
מה שאני לומדת כרגע, זה יכול לשמש כיחידה אחת לבגרות. בשנים קודמות, היו מגישים תלמידי ט' לבגרות, אבל הפסיקו עם זה... בכל מקרה, אני לגמרי יודעת על מה את מדברת! זה ממש לא בכיוון של פשוט! צריך לשבור את הראש על זה! וברגע שאתה לא מבין משהו אתה יכול להשתגע
וגם אין ממש מי שיעזור לך
בכל מקרה, בגלל זה אני עדיין שוקלת את האפשרות... אני גם שוקלת מגמת קולנוע... שזה גם קשה, סרט ברמה של 5 יחידות לבגרות, זה לא פחות קל... בקיצור, דילמה גדולה

A t z a

New member
בכל זאת../images/Emo80.gif

קולנוע,אם זה משהו שאת מתחברת אליו ואוהבת,את יכולה להצליח בו הרבה יותר... מקצוע שאת באמת אוהבת ונהנית ממנו,לא משנה אם הוא קשה-זה פשוט יהיה לך קצת יותר מאתגר,זה הכל..זה לא אומר שלא תצליחי בו... וגם מפה יש לי דוגמאות של הרבה חברות שלי מהמגמה הזאת,שנהנות בה מאוד..נכון,יש להן עומס אדיר על הראש עכשיו בי"ב עם הסרט גמר,אבל הן באמת אוהבות את זה ולא מתחרטות שהן בחרו במקצוע... וזה נכון לגבי כל מקצוע שמוצא חן בעינייך....אלא אם כן המורה מכסח..אני למשל במגמת ביולוגיה ספרות...עד עכשיו שניהם היו המקצועות האהובים עליי לגמרי, אבל נכון לעכשיו רק ספרות אני אוהבת מביניהם. ביולוגיה הפך לבלתי נסבל...זה עדיין מעניין ואני עדיין טובה בזה, אבל הרמה של המבחנים פשוט לא תואמת את הרמה בכיתה,ואנחנו נדפקים בטירוף...לא ירדתי מה100 במשך כל השנתיים האחרונות,ורק במבחנים מסויימים של מורה מסויימת קיבלתי ציונים לא טובים...אמרתי לכולם שזאת היא אשמה,ואכן,בבגרות שלא למדתי אלייה דקה אחת אפילו קיבלתי 100... כרגע אני על 30 בערך,ומחכה לבגרות
לא מאמינה שאני אומרת את זה,אבל רק זה מה שיציל לי את הציונים.

inbals93

New member
../images/Emo6.gif

על 'מחכה לבגרות' עוד לא שמעתי
אני מתה על קולנוע
אבל גם על מחשבים... ואני מודעת לעובדה שזה קשה בטירוף! מה שבטוח אני לא אבחר בביולוגיה וספרות
או לפחות לא בספרות... אם כבר ביולוגיה, למרות שאני רואה שכולם מקטרים על זה
[גם אח שלי
] אני כ''כ רואה שבסוף אם אני אבחר במחשבים אני אכשל ואני לא אדע מה לעשות עם עצמי
כי אני יודעת שזה קשה! התנסתי כבר בפסקל וכו'... אכן סוג של סיוט, אבל במידה ואת מצליחה, כיף גדול
למרות שדווקא בפסקל קיבלתי 100
אבל זה ממש לא אומר שזה ישאר ככה.. אם אני אכנס למגמה כזאת אני בטוחה שאני אשבור ת'ראש! ומצד שני, יש את קולנוע, שאני מתה על זה. אבל כן, גם פה יש עומס
אבל בסדר, אני לא רואה דרכי קיצור
בהצלחה בבגרות!

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif100 בביולוגיה ועוד בלי ללמוד../images/Emo11.gif../images/Emo12.gif

את צודקת,באמת עדיף לבחור מקצוע שמעניין וכיף ללמוד אותו,מאשר איזה מקצוע "נחשב" ואני אקום כל בוקר ואתלונן
ומחשבים גם לפי מה שאני שמעתי זה ממש ממש ממש קשה! וזה מלא שעות בשבוע,כל יון עד איזה 5 ואפילו 6.. ואני עוד רוצה להוסיף 5 יחידות של ערבית! אז בכלל לא יהיה לי זמן.. ואת גאונה
ובאמת חרא שיש מורה דפוקה

HILA46

New member
שמעי לי

בחיים שלך אל תבחרי מקצוע שאת לא מתחברת אליו ולא אוהבת אותו כי זה פשוט לא שווה את זה. אני גם עשיתי טעות ענקית בחרתי להגביר חשבונאות וכלכלה ואני הכי סובלת מזה חברה שלי גררה אותי וכולם עשו לי מהה את מפגרת תגבירי את זה זה חשוב זה חשוב ועכשיו נדפקתי אני פשוט לא מסוגלת לשבת בשיעורים האלה ועוד עם 2 מורות רוסיות שמלמדות את זה זה כלכך סלתי נסבל. אני פשוט לא מבינה כלום בכיתה. עזבי את זה שאני כל יום ב4 וחצי 5 בבית.. אחח אני אתחרט כל ימיי חיי שלא נכנסתי לתקשורת:/

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifואיי איזה חרא!

אין מצב של לעבור מגמה או משהו? וצודקת,נראה לי אני לוקחת תקשורת מדיה ופרסום וזהו

מאיה911

New member
גם אצלי זה ככה!../images/Emo55.gif

אני במגמת מוזיקה... כזה מתחלק ל2 ימים: ראשון- תאוריה, שלישי- מעשי! אני לא מקשיבה בגרוש לתאוריה!!!! אני רק ישנה, אוכלת או מדברת 4 שעות בתאוריה.. זה פשוט משעמם בטרוף! יש לי מורה מעצבן שאני שונאת אבל במבחן קיבלתי 97, במבחן השני קיבלתי 10 וגם בעבודה 100! ויש לי ממוצע 100 בתאוריהה!!!
ואני לא עושה שם כלום... וביום שלישי יש את המעשי שזה הרכבים ושירה שזה הרבה יותר כיף
.. שמופיעים, ועושים דברים כיפיים! תכלס.. זאת מגמה ממש קשה! נשארים מלא שעות [אני נשארת פעמים בשבוע תשיעית! וזה נוראי] , והמבחנים קשים אבל אם את אוהבת את זה, זה כיף!

inbals93

New member
../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- hey there delila, Three Little Birds, mika - big girl,stronger, Dust In The Wind משהו שעשה את השבוע- דחו את המבחן במתמטיקה, 97 בשל''ח, 90 באנגלית משהו שהרס את השבוע- לא יודעת, היה שבוע די מדכא... בעיקר, הגשמים המעצבנים... בילוי השבוע- סינמה סיטי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- התחילה העונה הרביעית של אבודים
מה קניתם השבוע?- אוזניות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת... תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז-מחכה של ריטה
משהו שעשה את השבוע-אממ שאני אולי עוברת כיתה? משהו שהרס את השבוע-אני מתגעגעת לבוטן
בילוי השבוע-ביצפר?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האי מה קניתם השבוע?-קורסונים חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לעבור כיתה 2 אירועים[חתונה ובת מצווה] ערב הורים ופאלפון חדש אולי..
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז לאתי ולבוטן החייממשללי

למעלה