סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
../images/Emo113.gif

גם אני רוצה קצת שלג. שיר השבוע של חמי- הביאו את הסתיו. שיר השבוע לא של חמי- .Manic Street Preachers- Your Love Alone Is Not Enough משהו שעשה את השבוע- קצת רומנטיקה. משהו שהרס את השבוע- מחנכת נבלה ויום הורים. והפסקת החשמל המטורפת שהייתה כאן. בילוי השבוע- מחר בבוקר ת"א (
) ואז בערב שרבולט (|קשוח ואפל|) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האוס
מה קניתם השבוע?- אוכל ומחר אני קונה בגדים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד. יום הולדת לחבר נחשבת? תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יצא לי לראות קליפ של סימפלי רד והדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו היה "מתי לעזאזל ליאור שליין עשה רסטות???" תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- The Leeshes
ולכל האנשים הנחמדים בפורום

A t z a

New member
מסכימה עם ה"מחנכת נבלה" ומזדהה!!../images/Emo80.gif

גמכן,צריך להחטיף לכולן.

Ronushnush

New member
קופי פסט זה גאוני.

שיר השבוע של איגי- תהרוג אותי לאט שיר השבוע לא של איגי- Messer Chups ו-Kaiser Chiefs למיניהם משהו שעשה את השבוע- היום היה כיף משהו שהרס את השבוע- קרה מקרה בילוי השבוע- היום,מחר בעז"ש סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני עדיין במאהב חח מה קניתם השבוע?- אלכוהול מצית מסטיקים אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סופסוף שבוע בלי מבחנים! תמונה שבא לשים- נו שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לי

A t z a

New member
חחחח יופי גאון../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

שכחת לשנות שני סעיפים

Oyster Girl

New member
ואת כולך מבסוטה מעצמך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאללה מתי חמי יחזור שנראה אותך בהופעות?..

שיר לי

New member
שבת שלום

שיר השבוע של חמי- נפלת חזק שיר השבוע לא של חמי- Artic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor משהו שעשה את השבוע- ערב נחמד עם חברים משהו שהרס את השבוע- אכזבות בילוי השבוע- ישיבה עם חברים ובירה עם רוני ונעה באידאה. הא, גם יום בירושלים היה ממש כיף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- שמלה יפה מקסטרו(חוץ ממנה הכל שם מכוער) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אהבה חדשה. אבל אני חושבת שאחכה לה יותר משבוע שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לא תודה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לא

../images/Emo23.gif

שיר השבוע של חמי-
שיר השבוע לא של חמי-חבר ערבי-דפנה והעוגיות- לאט לאט- שלום חנוך. והרבה הביטלס. משהו שעשה את השבוע-החופש בשלג. משהו שהרס את השבוע-הצטננות. בילוי השבוע-יציאה בשלג? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ארבעה בתים וגעגוע- ספר. נמלטים פרקים 9+10.
מה קניתם השבוע?-2 סריגים
. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של המג'קיל מיסטרי טור ומבחן גדול בהיסטוריה. תמונה שבא לשים-במילא אף אחד לא שם :( שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-איזה קור! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לחמי, שיבוא!

Oyster Girl

New member
נגמר עוד שבוע, איזה קטע../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- האם השלישית שיר השבוע לא של חמי- שירים של בן ארצי
משהו שעשה את השבוע- עברתי תיאוריה משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- לא היה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שבוע הבא
מה קניתם השבוע?- שילמתי אגרה לתיאוריה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הולכת לסרט עם דני, למקס ברנר עם חברים ומצלמת את הסרט סוף סוף בשעה טובה
תמונה שבא לשים- ביום שמישהו יתחיל לשים תמונות גם אני אשים.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים שפה

למעלה