סופ"ש

kepit

New member
וואקה איזה כיף היה לי אתמול בשגלל../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- קח את מה שיש בי
שיר השבוע לא של איגי-אמ..משו של דיסני..
משהו שעשה את השבוע-אתמוול
אבא לקח אותנו לאיפשהו ליד ירושלים לשלגג
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=439516 כנסו יש תמונות
משהו שהרס את השבוע- אמ..עדיין לא ראיתי את נאור;[ ולא עשיתי כלום בערך השבוע:S בילוי השבוע-אתמול בשלגD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- נאמ..מסטיקים וטוויקס
התמכרתי! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ממ לטוס..לראות את נאור ובכללי את כולם..לעשות סרט בבית..ללכת לסרט.לא חסרים.. תמונה שבא לשים-אני ואיש שלג החתיך שליD: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
איזה כיףף../images/Emo80.gif

תמונות יפות:) בייחוד האחרונה שלך! שלג איז דה לייף
כשהייתי קטנה,כל פעם שירד שלג הייתי דופקת בהיסטריה על החלון וצועקת "עכברים נופלים!!! עכברים!!!!!!". אכן,ילדה מתוסבכת.

kepit

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכברים?!

A t z a

New member
../images/Emo6.gifכן! יש עדויות../images/Emo80.gif

כל הסרטי וידאו שצילמו אותי בלי סוף בגיל הזה...אחד המפגרים

לאיור

New member
שבוע מעייף וסופ"ש מת../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- תפצע כשתרוץ אלי שוב שיר השבוע לא של איגי- אהבתיה בביצוע של דניאל סלומון,כל מיני של מטרופולין,ברי סחרוף, שוטי הנבואה, והתקווה 6 משהו שעשה את השבוע- היה לנו קורס מד"א פעמיים השבוע ובגלל זה נדחה המבחן במתמטיקה
משהו שהרס את השבוע- סופשבוע מעפאן ומבאס
בילוי השבוע- קניון עם אמא וביום חמישי שחברים באו אלי:) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
סוס פרא
שנות ה-70 עונה שביעית
והישרדות מה קניתם השבוע?- קלפים מקסימים, ג'ינס שני סוודרים ותיק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא משהו מיוחד.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- דיבלתי פוף ענקי מתנה מדודים שלי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שרוצה

למעלה